nVidia, ATI: A chipsetpiacon folytatjuk!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megjelölnéd konkrétan, milyen hulladékra gondolsz? Szerintem pl. az AMD-761 és VIA KT266A north birdge-dszel szerelt chipkészletek már már elég korrekt megoldások.
Ahogy az nVIDIA-t ismerem, nem lesz rossz ez a chipkeszlet, csak az aratol kell tartani (60-80e egy alaplapert kicsit sok lenne). Szerintem ez az egyik oka a "regi" nFORCE mersekelt sikerenek is, meg ugye a memoriaval valo kavaras sem egy tul kellemes dolog.
Kivancsi leszek, vajon a chipkeszlet piacon is szeretne-e az nVIDIA a fel eves termekciklust tartani...
Kivancsi leszek, vajon a chipkeszlet piacon is szeretne-e az nVIDIA a fel eves termekciklust tartani...
Szerintem mindkét cég kicsi még ahhoz, hogy komolyan labdába rúgjon ezen a piacon. Jó példa erre az nForce is. Valahogy nem lett világsiker. A SiS is csak haldoklik. Ráadásul a SiS igyekszik költséghatékony megoldásokat kihozni, amikre azért adódik kereslet a low-end piacon.
Miert lenne suxx? 😊 Csak jo nekunk ha van konkurencia es novekszik a valasztek az alaplapokbol. Aki olyan hulye, hogy nem latja ezt be, es csak anyazni tudja az atit, az nvidiat vagy a tobbieket, az inkabb meg se szolaljon.
Egyik gépben p2, másikban AthlonXP {8-)
Szerverbe Cyrixet szeretnék, notebookomba meg Transmetát {8-)
Beszéljük arról, hogy nvidia suxx! {8-)
Szerverbe Cyrixet szeretnék, notebookomba meg Transmetát {8-)
Beszéljük arról, hogy nvidia suxx! {8-)
http://hunters.hu - A taktikai játékok lapja
Ebben tokeletesen egyetertek veled (nekem AMD thunderbird van az asztali gepemben, es Celeron II a laptopomban, igy asszem partatlan vagyok 😊 )
Félre ne érts, ezt nem olyan szándékkal írtam, mint amire gondolsz, hanem csak úgy vicces hangvételben megjegyeztem. S?t, én is kérek mindenkit, hogy ne irogasson össze-vissza arról, hogy ez a proci milyen jó, amaz meg egy nagy szar me nekem nem olyan van. Van aki ezt kedveli, van aki azt. Mindenki döntse el maga, és fogadja el más véleményét is.
Az nVidia Corporation az elmúlt hetekben megjelent nForce 615-D, illetve 620-D megoldásokkal már a társaság chipsetjeinek második hullámát adta ki, igaz Intel Pentium 4 buszlicensz híján a két új chipkészlet továbbra is csak az AMD Athlon és Duron processzorvonalát támogatja.
Mi az, hogy csak??? 😊
Mi az, hogy csak??? 😊