77
Erről kérnék véleményeket.
  • Laalee
    az egesz kartya nemer tobbet par rugonal :D
  • Sir Quno Jedi
    Thx !
  • direwolf
    http://tvtool.info/english/tvchips_e.htm
  • Sir Quno Jedi
    Mán midn1, hozzák az ugyanolyan Gf2MX400-asomat csak TV-OUT-tal és pár rugó ráfizetéssel már vihetem is, aztán majd jövőre már az új generáCSió-ból veszek egy szépséget, nem a mostani utószezon-szemétből.
  • Laalee
    akor varjal meg 1 hetet :D
    nvidiat en nemvennek ha a tvout az elsodleges...
  • Sir Quno Jedi
    Jah, csak tudod nekem vannak bevállt beszerzőim :-)))
  • DeXoSZ
    Aqua-ban van
  • Sir Quno Jedi
    Na 9000-est nem veszek, mert idehaza nem adják még...:-(((
  • Sir Quno Jedi
    Oksa ! Mind1. Most akkor egy ugyanilyet veszek, csak TV out-tal, vagy egy Radeon 9000 Pro/TV-Out-ot.
  • Sir Quno Jedi
    Please !
  • Sir Quno Jedi
    Mostani GF2MX440/64MB Inno3D kártyámon nincs TV kimenet, de most szükségem lenne rá. Milyen hasonló (ár)kategóriájú kártyára érdemes cserélni szerintetek és melyiknek mik a hátrányai/előnyei.

Főleg DivX-re, néha játékra.

Lényeges: első hogy keret nélkül lehessen használni, második a jó képminőség, harmadik hogy gammákhoz is oké legyen, mint a mostani, negyedik a stabil, kultúrált driverek.

TV: 72cm BlackPearl Thomson
  • Imremagdi
    Milyen a Philips chi-szettel szerelt TV kimenetes kártya?(GeForce4)
  • Alien!
    Matrox g450,nekem is ez van,minőségre tökéletes,és mivel dualhead-es, divx-ezés mellet lehet netezni is....És mivel nem játszok így még a sebessége is tökéletes.....:)))
  • RoadkilleR78
    A csíkok problémája megoldódott, de elnyújtja a szélesvásznú filmeket a TV-re kitéve. Ezt hogy lehetne megoldani. Ha lehet egyáltalán. Előre is köszi.
  • supervisor
    MÁR LEIRTAM EGYSZER:
    A noname kártyáktól nem kell óvakodni csak a chrontel Chxxxx sorozatú chipjét(felíratát)keresd a kártyán.(A TVCC2000 eltünteti a keretet,gyk:OVERSCAN re billentsd át az U-SCANt)
    Az NVIDIA CHIPNEK semmi köze a TV képhez,CHRONTEL CHIPES Kártyát vegyél.
    Ha lamer vagy vegyél ATIt és cserélgesd a DRIVERT kétnaponta mint BORG.
  • RoadkilleR78
    Hali!
    Ati Raedon 7500 TvOut 64MB DDR-es kártyám van. Lenne egy kérdésem. Miért van az, hogy a szélesvásznú képeket elnyújtja a Tv-n teljes képernyőre, és sehogy sem tudom visszaállítani? És egy másik miért csíkos a kép a TV-n, halvány csíkok futnak rajt. Lehet ezzel kezdeni valamit?
    Előre is köszi.
  • ergo
    Már próbáltam a Tvtool-t és a tvcc2000-t , egyik sem képes rá. Állitolag az nVIDIA chip-es kártyáknál nem lehet eltüntetni.
  • ergo
    Már megvettem az Asus-t.
    SAJNOS!!!
    Nekem ugyanis elsősorban a Tv kimeneti kép minősége lett volna a fontosabb tényező,avval pedig baj van. Pontosabban csak annyi hogy körben kb. 2-3 cm-es fekete csík látható és nem lehet eltüntetni. Ha sikerül eladnom és veszek egy másika akkor milyet vegyek?
  • Feketekéz
    mondj egy "közismert" bugot pls
    én nem nagyon tudok ilyenről..
  • supervisor
    ATI Radeon 7500 64 MB DDR TV out 28 000
    Asus V7100 32 MB GeForce2MX400 TV out 24 000
    Fogalmam sincs melyik gyorsabb de az ár az ASUS mellett szól,az ATI drverek közismert bugjai pedig az ATI ellen!!
  • supervisor
    Asus V7100 32 MB GeForce2MX400 TV out 24 000
    ATI Radeon 7500 64 MB DDR TV out 28 000
  • Anee
    egy 64MBos DDRes Radeon7500 28ért nttó sokkl jobban megéri..
    nem csak minősége de speedje is jobb
  • supervisor
    Az ASUS okat csak ajánlani tudom hiszen a rajtuk biztosan a CHRONTEL CH70xx sorozat chipjei felelnek a TV kimenetért.E chip minőségben vetekszik az ATI RAGE THEATRE sorozattal.A NONAME gef és TNT2 kártyákon is láttam chrontelt,de általában az olcsób és homályos CONNEXANT BT87x chipek vannak.A GEF4MX(valójában egy tuningolt gef2)magba integrált kimenettel rendelkezik ám minősege inkább a BT sorozatra hasonlit.
    Ha ASUSt veszel akkor jól jársz.Ha Atit akkor is de kevesebb tweaker és tuning prg létezik hozzá és Drivereit is állandóan cserélgetni kell játékoktól függöen(lsd pl a 3dmark2001 forumot).
    A noname kártyáktól nem kell óvakodni csak a chrontel Chxxxx sorozatú chipjét(felíratát)keresd a kártyán.
    Üdv
  • szucsati
    TV kimenetre azt mondják, ATi a legjobb, tényleg marha szép képe van. Nekem egy Radeon VIVO van, és ehhez a kis ITT tvhez elég jó.
    Azt tudni kell, hogy tvnek elég homályos a képe, szal divx, egy közepes minőségű olyan, mintha tv adást néznél. Nemtom, én jobbszeretem tvn nézni, valahogy jobb a feelingje.

És teljes kép, ha jól beállítod

Nem vagyok mostanában képben a videokártyákkal, de nem hangzik a legjobb vételnek.
    Szerintem egy Abit siluro sokkal jobban megérné... 17e körül van.
  • ergo
    Most szeretnék vásárolni egy Asus v7100Pro GeForce2MX400 32MB kártyát. Jó döntés-e ez.
    Én még egyáltalán nem láttam tv kimenetes kártyát működés közben. Pl. divx-es avinál milyen minőségü képet lök ki a tv-re?
    És teljes képernyő lesz?