1768
-
Noodlee #1768 Én semmi különbséget nem látok a páncélokon, amit mutogat. Fikarcnyit nem néz ki jobban. -
DS1 - feljavított grafika -
#1766 LOA kieg elérhető.
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1148174213 -
#1765 Vágom mire gondolsz, bár eddig nekem nem tűnt fel. :D
Érdekes amúgy, mert végignéztem a DS szériát és sajnos nagyon megváltozott.
DS1: nálam ez a csúcs
DS2: több fejlődési képesség, egész jó lett
DS3: nálam nagyon nem jön be sajnos.
Pedig, ha újraélesztenék és kiadnák, mint az Age of empires szériát HD grafikával, sztem sokan vinnék. -
hunbalee #1764 Nem a grafikával van a bajon hanem hogy önkényesen folyamatosan "zoomol" a játék vagy hogy is mondjam. A lényeg belövöm a legtávolabbi nézetbe azt mindig váltogatja és ezt álladóan állítgatni idegesítő. -
Anonymusxx #1763 szerintem az nem gáz, mivel könnyen bele lehet tenni, a leírás alapján. -
#1762 Nem használtam modot hozzá.
Valahogy nekem a régi kis csúnyaságaival együtt tetszik. :D
Ami viszont fájó, hogy Steam editionben nincs a Legens of Aranna kiegészítő.
Meg nagyon hiányzik a multiplayer része, annyira jó volt. -
Anonymusxx #1761 én csak a lentebb linkelt hd textúrát használtam. -
hunbalee #1760 Elkezdtem megint. (Hu de jó rég volt már hogy játszottam vele)
Valaki moddolta a játékot? Ha igen mivel és hogyan?
Én ezt szeretném használni ,de hiába másolom a kellő helyre semmi sem történik a játékban.
SeeFar 2020 -
#1759 Ez is jó, na lehet ma este kipróbálom és meglesem a különbséget! :)
M: -
Anonymusxx #1758 Én most kezdtem először játszani ezzel a játékkal, és meglepően jó. Sokszor unalmasnak tartom a hack and slash-t, de ez tetszik, jó hogy nem csak egy karaktert kell irányítani.
Egyébként van hozzá hd textura is:
https://www.moddb.com/games/dungeon-siege/addons/dungeon-siege-high-resolution-textures -
#1757 Wow!
Köszi, érdekesnek tűnik. :)
Ki fogom próbálni!
M.
-
Anonymusxx #1756 Tudom hogy régi hsz, de hátha valakit érdekel, a steamesre le lehet szedni a kieget:
https://steamcommunity.com/app/39190 -
#1755 Az öszvéren mindig mosolygok, legaranyosabb karakter! :)
Előtte egy csoportkép:
-
#1754 update:
Kértem, hogy frissítsék a fejlécet, kép +link.
Ha találok még okosságot, berakatom.
M. -
#1753 Újrakezdés, majd linkelek pár képet, hátha valakinek még érdekes lesz. :)
M.
-
#1752 Végigvittem a DS1-et, sajnos a végén a fő gonosz legyőzése után kilépett, még meg se tudtam nézni miket dobott, illetve a zárófilmet sem.
Multiplayer rész nem megy, illetve a Legends Of Arannát sem találtam sajnos, valószínűleg, ahogy olvastam, azért mert az más gyártótól volt és azt nem vette meg a Steam.
Szomorú voltam, mert régi kedvenc.
Most jön a DS2, de gondolom az is a kiegészítő nélkül.
M.
-
#1751 Steamen megvettem, akciós volt ( :) ), csak a Legends of Aranna nem jön elő, lehet nincs is benne. :(
Muli rész "disabled".
Valaki próbálta már/még?
M. -
AdamBast #1750 Akkor lőjétek le a tűzfalat. Más ötlet nincs. Nem számít hogy esetleg másik játékkal enged, más programot enged, próbáljátok ki.
Nem tűzfal kivételhez kell hozzáadni. Ki kell kapcsolni. -
#1749 Most miért vagy ilyen? :D Mit vársz ha kamu verziót használsz?
Vetted volna meg, 2szer és tudnátok tolni minden baj nélkül.
Amúgy akkor vmi normálisabb torrentet kéne újra megpróbálnotok, lehet van vmi gebasz. -
atibacsi1977 #1748 1.11-re felupoltam, de akkor sem oké! Már kétféle verzióval is megpróbáltam, mindkettőre ugyanezt írta, hogy nem egyező verzió! ilyet.... -
#1747 Patchelés is megvolt ? -
atibacsi1977 #1746 Egy munkacsoport routeren keresztül csatlakozunk. Az ip-k egy számmal térnek el a végén! Azt írja nem egyezik a verzió, ami kizárt , hisz ugynonnan raktam fel -
AdamBast #1745 ez egy fórum, nem nézi mindenki 20percenként, felesleges írkálni ha nem válaszoltak.
routeren keresztül csatlakoztok egymáshoz? vagy utp-n? egy munkacsoportban van a két gép? az ip-k közel vannak egymáshoz? ping megy? játékot rendszergazdaként futtatod? -
atibacsi1977 #1744 Valaki??? -
atibacsi1977 #1743 SAjnos ugyan az a probléma! Nem engedi csatlakozni a másik gépet! Lehetséges, hogy a router az oka? Ha igen, azt hogy küszöbölhetem ki? -
#1742 Szia!
Ha normálisan telepítettétek akkorSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!.gameranger progival próbáljátok meg -
atibacsi1977 #1741 Hello!
Tört verzióm van és szeretnék a legends of aranna-vl lanozni, de arra hivatkozva h nem egyezik a verzio nem engedi. Pedig ugyan azzal a cd-vel telepitettem
Valaki esetleg tudna segíteni, mégha nem is mai játékról van szó? -
#1740 Köszi,kipróbálom. -
morzsi555 #1739 Igen: http://deathmarine.com/dungeon-siege-and-windows-7-x64/
32bites alatt lehet, hogy nem a TnL-eset kell majd választani, már nem emlékszem. A felbontást meg így: Csinálj egy parancsikont a dungeonsiege.exe-ről és a tulajdonságokban a célnál írd a végére ezt: height=xxxx width=xxxx, x-ek helyett amilyen felbontást akarsz. -
#1738 Újabb kérdés: win7 alatt el tudtátok indítani? -
#1737 Próbálta már valaki hamachin 1 eredeti és 1 másolt játékkal? -
#1736 akkor passz... próbáld kissebb felbontáson, ha javul akkor hagyd azon. -
morzsi555 #1735 win xp -
#1734 milyen az oprendszer?? -
#1733 Akkor nem tudom, próbálj szétnézni a fórumaikon, hátha. -
morzsi555 #1732 Persze. 2002-es a játék. A most megjelent harmadik rész tükörsimán fut a gépen. -
#1731 Ok,akkor a géped megfelel a min követelményeknek? -
morzsi555 #1730 eredeti -
#1729 Eredeti vagy másolt a játék?