VIA processzor tervek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az rendben is van, egy kis optimalizalgatas utan nekem is sikerult elernem normalisabb 15-20 mp-s boot idot vele (98), de amikor modnjuk XP, vagy Office XP... hat hogy a tomato reklamjabol idezzek "Volt idom elvezni a kavemat amig a program elindul normalisan"
sztem a C3masokkal nincsen semmi baj, csak be kell lőni nekik a windowst, és repesztenek, mint a hülye.
a C4est(P4 klón) meg majd meglátjuk. lehet, hogy kiröhögtök, de én látok reális esélyt arra, hogy nem lesz szar...
a C4est(P4 klón) meg majd meglátjuk. lehet, hogy kiröhögtök, de én látok reális esélyt arra, hogy nem lesz szar...
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
Dewdew:
Nem kotekedni akarok, de hasznaltal mar C3-at?Mert nekem eleg sokszor volt (bal)szerencsem hozza.Wordhoz sem igazan jo, mert mondjuk egy OfficeXPbol a word kurvasoakig tart, sot meg a 98 is eleg sokat jatszadozik, meg akkor is ha sok rammal van megtamogatva.
Nem kotekedni akarok, de hasznaltal mar C3-at?Mert nekem eleg sokszor volt (bal)szerencsem hozza.Wordhoz sem igazan jo, mert mondjuk egy OfficeXPbol a word kurvasoakig tart, sot meg a 98 is eleg sokat jatszadozik, meg akkor is ha sok rammal van megtamogatva.
A C3-ra gondolsz?
Ha itthon lehetne kapni, en biztos epitenek ra gepet!
Ha lenne cegem, csak ilyenekkel raknam tele az irodakat.
Ha itthon lehetne kapni, en biztos epitenek ra gepet!
Ha lenne cegem, csak ilyenekkel raknam tele az irodakat.
majd meglátjuk... az intel eléggé kiherélte a p4et kiadás előtt, ezért lett olyan lassú... nem biztos, hogy a VIA is herélt procit fog a jónépnek adni...
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?