77
-
#77 Legjobb a riva tnt2 m64-esem max30 fpst tud a csében, de ennél akár lejebb is tud menni :-) -
MaTyI #73 s9ns!
tolsd le a rivatunert (pl http://www.guru3d.com/) es abban ezt a hibat lehet orvosolni (60hz)! Pontosabban azt csinalja, hogy minden felbontasban a mintordriver altal tamogatott legmagasabb frekvenciat tartja meg a tobbit kitorli igy ugye a max ala nem teheti xP... -
#72 Köszi meglett!
Mert az a problémám ,hogy a monitor az 100hz-t tud 800*600-ban de az xp visszaveszi 60 hz-re alkalmazásokban, ezért cs-ben 60hz-en kiég a szemem.
Márpedig cs-ni KELL! -
Inquisitor #71 Noname Megacolor/S-Media nagykerben kb. 22.000 nettó ...
A V-Syncet elvileg a Display properties-ben állíthatod, elvilg külön az OpenGL és külön a D3D beállításoknál. Elvileg létezhet olyan program ami felülbírálja ... -
#70 V-sync -et hol kapcsolom ki?
az fps_max sort a config.cfg-ben érdemes áttírni , de a V-sync-t hol? -
#66 Kíváncsi leszek a tesztekre és az árára. Még a végén valami király dolog születik meg itt stikában :)) DX8.1-es kártya egy MX400 áráért. Durva lenne :)) -
#64 Én eddig Ti500-at csak Inno3D-ben láttam, abból a TV-outos verzió kerül 100 ropiba. A helyet nem mondom el, gondolom úgy sem jó mert Szegeden van :). -
Inquisitor #59 Hmmm. Lehet hogy pont a "gagyi" SiS330-360 teszi be a kaput a GeForce4 MX-nek?
Na erre se fogadtam volna egy hónapja még :D
Ha jól értem olcsóbb lesz, gyorsabb lesz, van benne Pixel Shader, szóval nem lesz egyszerű menete az nVidianak a köv. félévben az alsó kategóriában :)
Meg azok az 1.8ns (DDR400) ramok se egyszerüek rajta ... bár az csak egy mintadarabb volt. -
Inquisitor #56 Szerintem GF4-ből (nem MX!) csak 128MB-os van/lesz és nem hinném, hogy 1 hónapnál többet kéne várni az itthoni megjelenésükre ... -
Supergamer #55 Azért ez a GeforceFour nem piskóta. Azt hiszem nekem is ilyen kellene a gépembe, de legalább 64MB memóriával. Vagy érdemes várni amíg 128 vagy 256 MB memóriával jönnek ki a videocard-ok ? Az mennyi év így türelemben mérve ? -
#54 Akkor már inkább ez!!
"SiS 330
A Gigabyte-nál kiállított videokártya tanulmányozása közben akkor döntöttünk úgy, hogy irány a SiS, amikor a tulajdonságok listáján megpillantottuk a "fully supports DirectX 8.1" feliratot. Ilyet ugye nem sok kártya mondhat magáénak, sőt, az egész Pixel és Vertex shader témakörrel mindössze az ATi és az nVidia foglalkozik, jelenleg. Vártuk volna a Matroxtól, esetleg az S3-tól, netán a PowerVR-től (újabban nem, persze), hogy beférkőzik a két óriás közé, de a SiS-től biztos nem. Pedig, ők így tervezik:
SiS 330 család, több taggal, órajeleknek megfelelően. A csúcsmodell a SiS 336:
300 MHz-es GPU
550 MHz-es DDR SDRAM
128 bites RAM interfész (!), max. 128 MB DDR és SDR RAM-hoz
8X-os AGP támogatás (AGP 3.0)
4 pixel pipeline (!), 2 texel / pixel
Pixel shader 1.3 támogatás, hardveresen (!)
Vertex shader támogatás, szoftveresen
Hyper FSAA
Kétképernyős megjelenítés (külső SiS 301 chip segítségével) "
A többi infóért irány a prohardver. -
#53 CS-ben van FPS korlát? Ha igen, hol lehet állítani? Me' nekem 1 G3 Ti200-am van egy TB1.33 társaságában és a CS-ben az esetek 70%-ában stabil 71 FPS-t nyom ki.
ByE -
#48 Belépő szintű kártyaként elég durva ára van! Akár 10 belépőszintű, irodába való kártyát is lehet venni belőle. -
#47 Üdv!
Ha jól emlékszem akkor a Display tulajdonságainál megkeresed egy fület ...valami spéci tulajdonság, és ha van GF3Tix00-od akkor megtalálod ahol be lehet kapcsolni az AA-t, lehet 2*;4* vagy ki, DE (!) akkor mindenhez AA-t fog használni.
Szóval elméletileg a Q3-hoz is. -
#45 Ez a Fanyuvo nem en vagyok. Csak az esetleges felreertesek elkerulese vegett. -
#41 Igazi jó gizda kártya. Tökéletes az sdram-os P4-es gépekbe :) -
#40 Én ismerek 1 viszonylag olcsóbb helyet, ott most az ASUS GeForce3 Ti200 Pure változat 63e HUF körül van. GeForce4 Ti-ket én 1enlőre még sehol sem láttam. -
#39 Mennyi most egy GeF3 Ti200? Vagy kérdezek jobbat:
Mennyi most egy Gef4 Ti legkisebb modell és megéri-e megvenni??? -
#38 Biztos a Ti200-ra gondolt. Azé ne süllyesszük má' le a kicsikémet az mx-ek szintjére :). -
#37 Ba+, nincs is GF3 MX. -
#35 NV20 -
#32 Bocs, hogy 2x-er is elment, csak az elsőnél nem rakta be, aztán meg már 2x is ott volt... -
#31 Én turbóztam a régi GeForce256-os kártyámat, de aztán lefagyott a gép készenléti állapotban és hullámzott a monitor. Eztán már hibá állítottam vissza a kártyát, a hibák megmaradtak. Ezek után én nem igazán akarom tönkretenni az ASUS GeForce3 Ti200-amat... -
#30 Én turbóztam a régi GeForce256-os kártyámat, de aztán lefagyott a gép készenléti állapotban és hullámzott a monitor. Eztán már hibá állítottam vissza a kártyát, a hibák megmaradtak. Ezek után én nem igazán akarom tönkretenni az ASUS GeForce3 Ti200-amat... -
Fanyuvo #28 Bocs mindenkitol de a 0-days hovalett. -
killahbee #27 Nem, nem turbózom - elég gyors ez alapba' is...
(5 éves Noname monitoromat így is efüstöltette...:)) -
Franczy #25 Inquisitor: a GF4 MX kártyák 128 bites DDR memóriainterfésszel rendelkeznek.
szurmakotium: CybearBoy jól írta, hogy az LMA nem szoftvertámogatás kérdése, hanem egy a memóriasávszélesség szükősségén enyhítő megoldás. -
#23 szerintem jól tetted. kármák bácsi is eztet tanácsolta. -
#22 És turbózod? -
killahbee #21 Én is egy Gef4MX-re pályáztam, aztán jól megnéztem a különböző teszteredményeket, s vettem egy Gef3 Ti200-ast 50 bruttóért....:))) -
#20 :D -
#19 És még egy elgondolkodtató hír: a GeF4MX-nek lesz PCI buszos modellje is. Ez úgygondolom mindent elárul a vérszegény belsőről... -
#18 Ügyes az Nvidia. Az MX jelző sokakat megtéveszt majd: azt hiszik hogy egy valamivel kisebb teljesítményű GeF4-et vettek. És kapnak egy kártyát ami elbújhat a GeF3 mögé... -
csonti #17 Hát ennyi pénzért az ember kicsit tobbet várna, nembeszélve a nevéről: GeForce 4 Mx hát ahogy elnézem ennek a kártyának nem valami sok köze van a GeForce 4 hez ez is egy jÓ nagy átbaszás, nem ártott volna valami más nevet találni, na persze a marketing az marketing! -
#14 Szerintem az LMA technológia nem támogatás kérdése, hanem az architektúra része és ha megtalálható a kártyán, akkor általánosan javítja annak teljesítményét bármilyen alkalmazásban. De javítsatok ki, ha tévednék. :) -
Anee #11 NVidiához méltó:
FOS -
#3 Egy 440MX tenyleg kb igy teljesit. -
#1 Én maradok a GeForce3 Ti200-nál. :)