Sudden Strike 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hali!
A játék álalndóan kidob kb fél óra játék után. Tipp?
A játék álalndóan kidob kb fél óra játék után. Tipp?
Segítség kellene. A régi PII gépen ment XP és 98 alatt is. Most az újnál le fullad pedig túl teljesítjük a rendszerkövetelményeket XP-nk van. El jut a CDV-s videóig aztán kész le áll, be záródik.
Tetszett a 2. de sajna nekem kibaszott nehéz game mert eljutottam a 3. vagy a 4. pályáig ad a gép kibaszott sok egységet elindulok azt a gépnek 40x több embere van azt fél perc és buktam is szoval MÁR nem tolom!
Next PC upgrade: 2022
Hát nem tudom, hogy jó lesz-e az új 3D-s motor. Láttam már belõlle képeket, ott nem tûnik rossznak.
Játszol még a II-ik részével?
Játszol még a II-ik részével?
Sudden Strike III: grafikai upgrade
PC - 2004-07-15 19:32:00
A Fireglow Studios átlöki a harmadik dimenzióba a Sudden Strike szériát. A Sudden Strike III alatt tejesen új, a kor követelményeinek megfelelõ motor futkároz. Az új engine hatalmas területek megjelenítésére képes, a terep deformálható, a kamerával szabadon (és nagyokat) tudunk majd zoomolni, és a harci egységek kidolgozására is nagy hangsúlyt fektettek a fejlesztõ urak - vagyis vizuális szempontból biztosan nem lesz baj az új résszel. (Csendes megjegyzés: szerintem mind a D-Day, mind a Panzers engineje a fejére lép a Fireglow Next7 kódnevû motorjának...).
A game 2005 elsõ negyedévében jön!
info: 576.hu
PC - 2004-07-15 19:32:00
A Fireglow Studios átlöki a harmadik dimenzióba a Sudden Strike szériát. A Sudden Strike III alatt tejesen új, a kor követelményeinek megfelelõ motor futkároz. Az új engine hatalmas területek megjelenítésére képes, a terep deformálható, a kamerával szabadon (és nagyokat) tudunk majd zoomolni, és a harci egységek kidolgozására is nagy hangsúlyt fektettek a fejlesztõ urak - vagyis vizuális szempontból biztosan nem lesz baj az új résszel. (Csendes megjegyzés: szerintem mind a D-Day, mind a Panzers engineje a fejére lép a Fireglow Next7 kódnevû motorjának...).
A game 2005 elsõ negyedévében jön!
info: 576.hu
Next PC upgrade: 2022
Sziasztok!
A CDV és a Fireglow június-július táján megjelenteti a Sudden Strike második részét. (a www.suddenstrike2.de hétfő óta on-line)
Bár Magyarországon nem volt az első rész sem átütő siker, azért néhányan játszunk vele rendesen.
Akit érdekelne az, hogy a magyar Sudden Strike "scéna" tagja legyen, vagy egyszerűen csak unja a GameSpyos ismeretlenek ellen nyomott sust meccseket, azt várjuk itt:
http://sust.fw.hu
-= Kicsi is, ronda is, de a miénk 😊 =-
A CDV és a Fireglow június-július táján megjelenteti a Sudden Strike második részét. (a www.suddenstrike2.de hétfő óta on-line)
Bár Magyarországon nem volt az első rész sem átütő siker, azért néhányan játszunk vele rendesen.
Akit érdekelne az, hogy a magyar Sudden Strike "scéna" tagja legyen, vagy egyszerűen csak unja a GameSpyos ismeretlenek ellen nyomott sust meccseket, azt várjuk itt:
http://sust.fw.hu
-= Kicsi is, ronda is, de a miénk 😊 =-