Vannak itt lányok is?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nálam nem praktikus mert már sikerült 20 percig röhögni egy beszóláson és a tanár megszivatott emiatt kegyetlenül 😄
nemtudtam visszatartani a nevetést 😄😄😄
nemtudtam visszatartani a nevetést 😄😄😄
www.kreativ-otletek.eoldal.hu
majd veszek nektek dobozosat meg adok két kanalat hogy ne vonuljatok el 😊 hanem velünk legyetek 😄
😊 bennevagyok 😄 sarokba vonulunk, nehogy a sok kan kinézze a szánkból a fagyit 😄
az azért van, mert ha a suliban (enyémben például) nincs klozetpapír mert az igazgató bõrszékére költötték a pénzt akkor adjanak kölcsön zsepit... vécében nemjó pletyizni 😄 sokkal jobb helyen is el lehet intézni..
hajrá, megy ez 😄 jár neked két gombóc fagyi ha sikerül 😄 bár nem ígérem míg odaviszek, nem esik meg a szívem rajta hogy elolvadnak aszegény gombócok 😞
ez tényleg igaz de a lányok ha pletyiznek az általában rosszindulatú! 😛 😞
szerencsére egyedül dolgozom és nincs lehetõségem okot adni a pletykára ha találkozom a lányokkal... 😊
szerencsére egyedül dolgozom és nincs lehetõségem okot adni a pletykára ha találkozom a lányokkal... 😊
ja,csak a suliban csordák vonulnak be a budira a lányok részérõl! biztos egyszerre jön rájuk a pisi,és 10-es csoportokban mennek elintézni :|
ez nem a mi szokásunk ... a férfiak sokkal pletykásabbak ,mint a nõk ...fõleg ,ha friss hús van a láthatáron ...<#beka3>#beka3><#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe>
mit szeretnél?
(szerintem ma hortobágyi palacsinta lesz az ebéd)
jelenleg tisztaság illatom van
és még nem vagyok otthon
(szerintem ma hortobágyi palacsinta lesz az ebéd)
jelenleg tisztaság illatom van
és még nem vagyok otthon
feldobott már a tizedikre is minket 😄 nézd csak meg... spanbavágnak a drágák 😄
na tessék én vagyok a szobabohoc...😛😄
köszi Kriszti... majd megyek megnézem hogy hátha vannak uj képek a szexi lányokról! 😊
köszi Kriszti... majd megyek megnézem hogy hátha vannak uj képek a szexi lányokról! 😊
õk ott lenn az ablak alatt... míg megadod magam, kihûl a kaja... ráadásul mindjárt ebédidõ 😊
megeszem hidegen is...van hogy megse melegítem a kaját,ki se szedem,hanem belekajálok a lábosba!😄
<#help>#help> Tomi bácsi ... tessék viselkedni. itt hölgyek is vannak 😄
[ vevõ vagyok a poénbokra azért, akármilyen <#vigyor3>#vigyor3> ]
[ vevõ vagyok a poénbokra azért, akármilyen <#vigyor3>#vigyor3> ]
vannak itt "arcok" a 3 kerben is,nem kell messze mennem sajnos! :|
szerencsére nincsenek durva helyzetek (még),de szoktam látni olyan embereket,akiktõl megkérdezném,hogy te mit keresel itt
szerencsére nincsenek durva helyzetek (még),de szoktam látni olyan embereket,akiktõl megkérdezném,hogy te mit keresel itt