Vannak itt lányok is?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most jut eszembe, hol is van az a beigért kép rólad?<#ravasz1>#ravasz1>
5-ig? Na jó, de Te pasi vagy, én meg egy apró csaj. 😛
Szerencse, hogy itt Egerszegen csak 90 FT egy gombóc, de emlékszem, mikor még 25 Ft volt.
Szerencse, hogy itt Egerszegen csak 90 FT egy gombóc, de emlékszem, mikor még 25 Ft volt.
én néha megsem állok 5ig,ha bírja a pénztárcám
nálunk valami más ország áraiban mérik a fagyit,mert kb 120,- egy gombóc! :|
5 gombóc árából már veszek egy vödör fagyit a Pluszban'
nálunk valami más ország áraiban mérik a fagyit,mert kb 120,- egy gombóc! :|
5 gombóc árából már veszek egy vödör fagyit a Pluszban'
Én is, de csak kettõt tudok mindig megenni, több nem fér belém. A csokis a legfinomabb.
hidd is el mert az nagyon jó... szereti a fagyi is ha belenyalnak jó mélyen hogy minél több jusson egy nyalásra... 😛😄
ezt a "persze-persze" "jelet"... mert nekem nincs ilyen a szmájlik között vagy cask vak vagyok?😊
Bejövök, erre mi van itt! 114 új hozzászólás. Jól elvoltatok 😄 Amúgy fogalmam sincs, mirõl beszéltetek.<#vigyor>#vigyor>Csak egy valamit értettem:
Ha megkérdezik a kedvenc kajámat, akkor egyértelmûen spenótot mondok.<#finom>#finom>Nyami, spenóóóóóóóóót! Persze, ahogy anyám csinálja, nem ilyen menzai sz*r. Aztán utánna jöhet a pizza, makaróni, lazagne stb...(amit persze én csinálok, mert tudok ám fõzni is néhány dolgot, meg sütni <----ezt jobban)
Ja, és most ebéd után fogok pár gombóc jégkrémet is enni.
Ha megkérdezik a kedvenc kajámat, akkor egyértelmûen spenótot mondok.<#finom>#finom>Nyami, spenóóóóóóóóót! Persze, ahogy anyám csinálja, nem ilyen menzai sz*r. Aztán utánna jöhet a pizza, makaróni, lazagne stb...(amit persze én csinálok, mert tudok ám fõzni is néhány dolgot, meg sütni <----ezt jobban)
Ja, és most ebéd után fogok pár gombóc jégkrémet is enni.
<#puszi>#puszi>
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
😄DDDD most nem. megyek moziba! 😄DDDDD
Tomi: Sky meg a munka... pfff... 😄DDDD
Tomi: Sky meg a munka... pfff... 😄DDDD
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
😄DD haggy,csináld az oldalt! :| 😄
nem itt keresek magamnak nénét,csak baszélgetek! <#hehe>#hehe>
nem itt keresek magamnak nénét,csak baszélgetek! <#hehe>#hehe>
bocs hogy berondítok. de akárhányszor benézek valahova te ott vagy! 😄D kb. 5 hsz távolságban (max) a lap tetejétõl. 😄DDDDD Nem itt kell bnõt keresni magadnak! 😄D (<#puszis>#puszis>)
azért adom neked a kanalat hogy azzal egyed hogy NE tudj meggyanusítani hogy milyen édesen is szopogathatod hmmm az a finom hmmm fagyigombócot...😛
ugyan már ... az igazi " kanok " nem a fagyot nézik ilyenkor ,hanem azt hogyan nyalogatod el és mi mindent lehetne még nyalogatni ... (piszkos fantázia )
majd kapsz két cuppanost a jányoktól és felvillanyozodsz és égsz végig keresztbetett lábbal fogsz ülni! 😛😄
mondtam hogy a Skyline féle kan? 😊 nem... lehet hogy pont te lennél aki védené velünk együtt a fagyit 😄
www.kreativ-otletek.eoldal.hu