2989
Vannak nők a SG fórumok látogatói között?
-
#1147 amikor találkoztunk sikerült már egy párszor.de több alkalmam nemvolt még röhögtetni.tudom hogy ez fontos... -
#1146 Megjöttél picinyem?:)
-
#1145 ezt nem vitatom
-
Hoz_Hun #1144 Na akkor figyelj, mert most következik a lényeg: a legfontosabb, hogy szórakoztast. Ennél nincs tutibb módszer. A lényeg hogy nevessen minnél többet. 1. már bizonyított, hogy nevetés közben sokkal de sokkal jobban megkedveljük a társoságban tartozkodókat (jelen esetben téged). 2. ez azt is jelenti, hogy jól érzi magát. -
#1143 ha erőszakos vagyok az se jó!:| -
#1142 meg hát -
#1141 kihangsúlyoztam!ennél többet énse tehetek.üssek le mindenkit?:D -
#1140 csak figyelj sky!3 vagy 4 találkozásból amik max 2 órásak vóltak.és nem olyan beszédesek,mert el kellet valahová mennie.vagy azt mondta nem tud mit mondani.ebből nem tudom eldönteni nagyon hogy mivan.volt egykét félreérthető nézése meg zavarba jött többször is mikor velem bezsélt.úgyanúgy mint én.a többi alkalommal mikor megvolt bezsélve valami,akkor meg nem ért rá vagy nem tudott eljönni... -
#1139 -
Hoz_Hun #1138 Akkor hangsúlyozd ki hogy kettesben! Nehogy megint elcipelje a pereputyát... -
#1137 ő mondta!de nemtom igazából... -
#1136 ez a tervem!ezis volt.csak ő úgy intézte mindig hogy tudjunk bezsélgetni!és ezeket ne tudjam elmondani.csak email-ben írtam neki ilyent.ő meg azt mondta hogy persze.megbeszélhetünk majd egy időpontot.és hogy jó havernak tart. -
#1135 nem vagyok hülye pászmek! -
#1134 akivel foglalkozol, azt azért teszed mert látod, hogy kell neked. Ha nem kéne látnád. hogy nem érdemes foglalkozni vele. De akkor meg nem jön be:D
-
Hoz_Hun #1133 Hogy hogy álítólag?! Ezt mástól halottad, de a csaj nem érezteti veled... ez kicsit ilyen barát megnyugtat szöveg: "Ne lógasd az orrod bír ám a csaj." -
#1132 csak akkor érdemes,ha látom a csajon,hogy kölcsönös...ha lef0ssa a fejem,akkor felesleges -
#1131 ha arra terelődik a beszélgetés mondd azt hogy probáljátok ki hogy gyakrabban találkoztok kettesben, többet szeretnél vele lenni, jó társaságnak tartod stb... Ilyesmiket monddj neki (szerintem) :) -
#1130 mindjárt kiborulok a székből!!:DDDDDD -
#1129 ezzel nem értek egyet! szerintem látni azt, LÁTNOD KELL, hogy érdemes-e... -
#1128 cask meg ne kérdezd hogy "jár-e veled" :S:S -
Hoz_Hun #1127 Ha üres a tekintete, lehet nem gondol semmit, csak nyeli a fényt. Lehet tényleg nem kéne rá időt pazarolnod. -
#1126 hát jaja!szerintem is elbízta magát.mert észrevette hogy nekem bejön aztán majd én bármit elnézek.meg majd kúszok utána.de ha erre számít akkor ma nagyon beszopja.mondom próbálok vele beszélgetni és majd meglátom hogy viselkedik velem.mert állítólag.jó haver vagyok meg bír... -
#1125 minden lánnyal érdemes vessződni, aki kicsit is bejön
-
#1124 én személyszerint nem vesződnék egy ilyen lánnyal! Viszont végő esetben azt tenném, éreztetném vele hogy mégis milyen az ha nem vagyok ott vele, hogy tudja mit veszíthet! -
#1123 nem. Ez nem fog bejönni.
-
#1122 este kiderül minden...ha majd rezeg már a bokor,akkor no problem,de ha mérgesen mész haza! :D -
#1121 lehet hogy túl nyeregben érzi magát...
egy kicsit legyél vele flegma... Habár nem tom megér-e ennyit... :S
-
Hoz_Hun #1120 -
#1119 köszi!:D -
#1118 csak barátkozunk ha lesz kedve hozzá azt kész!én nem erőlködöm.de komolyan.ránézek az arcára abba az üres tekintetébe belehülyülök.nemtom hogy mit gondol meg minden... -
Hoz_Hun #1117 Hőj, neked szülinapod van? Hehehe korosodunk korosodunk?
Na gart! Isten éltessen... még egy napig vizen és kenyéren.[vicc ám]
Tényleg boldog szülinapot. -
#1116 nemtom kiaz!nem ismerem.de most mit mondtam vólna neki?majd ha este eljön hozzánk vagyis a haverikörbe majd akkor dumálunk.de komolyan nem érdekel már... -
#1115 de most másik! -
#1114 hagy menjen!:) -
#1113 megint a barátnő! :\ -
#1112 siettek barátnőjével! -
#1111 és nemm álltál le vele beszélni?? :S -
#1110 húú ezt csak úgy simán akartam!:) -
#1109 shoppingolni voltam haverral és összefutottam a csajjal meg egy bnőjével.igaz csak rám köszönt én meg mondtam hogy háj azt ennyi!:)
-
#1108 szia!
mizu?