2989
Vannak nők a SG fórumok látogatói között?
-
#1187 köszi mindenkinek!
elkészülök aztán megyek!pápá! -
#1186 hagyd már abba ezt a bokrozást:D
mi vagy te, természetvédő vagy mi:D
-
#1185 sűrű bokrot válassz,ahol nem látnak annyian!
szeva,sok sikert! -
#1184 Sok sikert haversrác!
-
#1183 na sziasztok!
én mindent megteszek majd hogy jó legyen a hangulat és jól érezze magát,aztán hogy milesz majd meglátjuk!:| -
#1182 akkor ok. Mert néhányan már gyanakodnak itt dolgokra:|
-
#1181 neeeem :) meg le sem... -
#1180 Szia!
Ugye nem is tekertem el a te fejed:)
-
#1179 neeem is... :)
jórvelkám The Flashback :P -
#1178 thenksz!:D
majd holnap mesélek!nemsokár indulok... -
#1177 Drukkolok! -
#1176 egyébként általában mindig komoly vagyok és olyan fejet is vágok!de azért poénkodom is... -
#1175 az biztos hogy nem történik meg!azért túlzásba sem viszem.csak móóóódjával!:DDDD -
#1174 aztán meg majd bohócnak néz és nem vesz komolyan
te leszel a jópofa haversrác
-
#1173 ja!azt mondtad jó ha megvigyorogtatom! -
Hoz_Hun #1172 Ja, ok. Végül is ha röhög rajta... -
#1171 majd azt mondom fellökték vagy megbotlott! -
Hoz_Hun #1170 Lol na az szép lesz ha kiütöd a barátnőjét mert elkisérte... -
#1169 csak egyszerűen nem találkoztunk még úgy hogy ne leygen semmi baja pl fáradt vagy ne kelljen valahová elmennie.és hogy legyen kedve ezekhez. :| -
Hoz_Hun #1168 Akkor jó. -
#1167 szal én mindent megpróbáltam,még ha nem is személyesen sikerült elmondanom mindent,hozzá teszem nem az én hibám vólt az se. -
#1166 nem azért mosolygok.
de most a nős vagyok mondattal mosolyogtattál meg. :) -
#1165 ja, te nem tudtad? ;) -
#1164 étem!:)
énis ezeket szeretném!
csak még idáig nem jött össze.szal nem az én hibám. :|
a többiekkel meg nem lesz már gond.legalábbis a haverokkal.a többieket meg leütöm azt kész! -
Hoz_Hun #1163 Most röhögsz, de a leg elveszetteb dolgot is meg lehet fordítani egy jólsikerült vacsorával. Én már csak tudom: nős vagyok... heheheh -
#1162 "Ez majdnem minden lánynál pluszpont, nem tudom miért annyira. Ez nem csak saját tapasztalat, még olvastam is erről."
Ezen csak én mosolygok?
:P ;) -
#1161 enni jó!
-
Hoz_Hun #1160 Jaj, még egy nagyon fontos dolgot elfelejtettem (wazze még az itthoni gépet is bekapcsoltam miatta,... eddig a melóhelyről írtam hehe).
Nem tudom miért, de valami miatt ez működik: Vidd el kajálni! Nem kell puccos étterembe vagy ilyesmi, szinte bármi jó (na azért ne valami szutyok talponállóba). Ez majdnem minden lánynál pluszpont, nem tudom miért annyira. Ez nem csak saját tapasztalat, még olvastam is erről.
Persze csak ha ketten vagytok, nehogy már mást is etess. Ha megint verbuvál egy csapatot akkor vessen magára... de valami jó nehezet. -
#1159 lál!XDDDDDD -
[viccel] -
#1157 nincs mit:)
-
#1156 szólj a papának nyugodtan,ha valami van -
#1155 jaja!:)
sokat tanultam már tőletek!köszi! mindekinek!:DDDD -
#1154 Fordítva Jobb
- Nem baj, ha hozom a barátaim.
- Nem!
- Tényleg?!
- De!
-
Hoz_Hun #1153 Leginkább arra gondoltam, hogy bizonyos dolgok mellet ki kell állni. Nehogy véletlenül ilyen legyen:
- Nem baj, ha hozom a barátaim?
- De baj!!
- Tényleg?!
- nem... -
#1152 :D
-
Hoz_Hun #1151 Nem úgy értem, hogy leüvölti a haját... -
#1150 ez nem mindenki számára a határozottság jele... -
#1149 értem!:) -
Hoz_Hun #1148 Ha már jönnek a népek vele akkor nincs mit tenni. De verbálissan nem baj ha erőszakos vagy. Legalább látja, hogy határozott ember vagy.