34
  • zplayer
    #34
    Ez az hozzaszolas magyar embertol, a sok 3ds program nem megy amdvel. Jo akkor mond meg melyik. Azt hiszem az osszessel volt mar dolgom a gagyikat is beleszamitva es mindegyiket siman elhuzata Duron.
  • Supergamer
    #23
    El kell, hogy szomoritsalak.99%, hogy visszajon, ugyanis semmi koze, ahhoz hogy bejelentkezve hagyod-e vagy nem.Amugy bocsika a tippekert..
  • Laci73
    #22
    Hello Supergamer!
    A bajt én követtem el: bejelentkezve hagytam magam. Kíváncsi leszek hogy ha kijelentkezem, akkor is bejön e az én jóbarátom. Kérlek ne adj neki tippeket, lássuk most hogy boldogul.
  • Supergamer
    #21
    A regisztracios jel semmit nem jelent:(( csinalj magadnak logot.. de az sem igazi megoldas, mert ha egy kicsit is elszant a sulinetes baratunk akkor reszitral egyet a te neveden a vegen egy non braking space-el es feltolti ugyanazt a logot.
    Az egyetlen megoldas lenne kijavitani a hibat.. ugyhogy emiatt nem erdemes nappal kerulnod az SG-t.Ez nem megoldas
  • Laci73
    #20
    A nevem előtt regisztrációs jel van. Erről felismerhettek. Majd igyekszem a késő esti órákban belépni, ami szintén nem sulinetes druszám időpontja.
  • Laci73
    #19
    Köszönöm. Miattad kiszedték az összes hozzászólásomat. Nagyon ügyes vagy "Laci73"
  • dewdew
    #16
    Azert a VIA C3-at ne felejtsuk el, mert elmegy egy sima bordaval venti nelkul. Eppen emiatt ejjeli netezos gep tokeletesen epitheto belole, de ezenkivul irodai munkara is alkalmas, sot akar 98 elotti jatekokat is siman futtat.
    Otthoni DVD, MP3 gepnek a legjobb, mert a "nincs ventillator" miatt nem zavar a zugas zenehallgatas vagy filmnezes kozben.
  • Supergamer
    #13
    Ugy latszik kedves sulinetes baratunk megunta a nickemet es attert laci73era.Ez a Laci nem az a Laci.

    Skorpio:

    Nem kell rogton anyazni inkabb kepzeld el mi lenne, ha vele is ugyanezt csinalnak.Semmit nem tudsz tenni ellene, mert ugye annak a neveben irkal, meg irhatsz te is akinek csak akarsz.Velem mar egy jo ideje csinalja ezt a kedves idiota baratunk.De mar nem reagalok ra.Lacira valszeg ugyanez igaz.DE MAR BAROMI UNALMAS!
  • zplayer
    #5
    A cikkeket nem nezik a moderatorok? (kerdes) :)
  • skorpio7
    #3
    Hát igen ... jó fél évvel ezelőtt még milyen sok inteles próbálta észérvekkel bizonyítani , hogy mennivel jobb is lesz majd a P4 és alapból ver majd minden AMD procit .Már akkor sejteni lehetett , hogy a nagy sietség már hiábavaló ... mára kiderült , hogy már szó nincs "AMD-sütő"-ről és a P4 nagyon nincs sehol .Éppen ezért már csak ennyi telik ( IQ83-as beszólások tömkelege , az értelem legkisebb jele nélkül ) az egyre fogyatkozó intelesektől .Az értelmesebbje szép lassan AMD-re vált , a sallang , selejtes egyének meg ugye maradnak ott az alvégi processzornál .Persze meg is érdemlik - Dupla drágán , Melegebb , Lassabb processzor tulajdonosként .
  • Kain
    #2
    Értelmes beszólás... A fanatikus Intel-hivők szellemi színvonalát remekül jelzi.