JÓBARÁTOK - Phoebe legjobb dumái

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

- Figyelj! Azért rendelt neked k*rvát mert ezzel meg akart lepni! Érted?
- Aha a szülinapomra meg majd kinyír valaki....
Ams
BUMP

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Sephi
Nekem az oszes megvan... meg az e heti is 😊

Sajna angol...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

shaba23
at elsõ évad van meg, de meglesz a többi DVD-is. A jelenlegi évadból az elsõ 10 van meg
[Walaki]D`Lair
nincs meg valakinek az összes?

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Sephi
En emlekszem hogy az oszes eddig megjelent reszbol en akkor rohogttem magamat halara amikor Monica meg az elejen Richardal ismerkedett! Na ott Chandler-nek teccet Richard bajusza.

Es akkor hirtelen Chandler belepett a lakasba ilyen tok idota bajuszal es annyira buszke volt magara 😊))))

Jaj az a pofa 😊)) ahahahha

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

shaba23
-Gyerekkoromban a szüleim eldugták a lakásban a születésnapi ajándékaimat, és rajzoltak hozzá egy kincses térképet...
-Igazán? Az én nevelõapám eladta a vérét és az árából ennivalót vett, hogy legyen mit enni a születésnapomon 😊
Punker
a mai részben is volt pár beszólása 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

shaba23
ezért jöttem, hogy ezt beírjam 😊
Punker
- köszi hogy megtanítottál hazudni
- ó nincs mit jövõhéten lopunk.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

[Walaki]D`Lair
😄

Megvan neked a teljes sorozat?

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

FREAK
zup

Riszpekk

Nekem megvan az elsõ 3 soroazat angolba is és a magyar változat sokkal jobban bejön a szinkron miatt.Az angolba Chandlernek olyan hangja van mint valami pubinak ,ráadsúl minimális beleélést tanusít.Ross meg mint az Adams Familybõl a portás csávó(tudjátok az a zombi fejû)szvsz sokkal jobban hangzik magyar a szinkronban a jellegzetesen letört "Hello"...

\"Life is around you and in you.\"

Jano
loál

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Blasta
Ugye ugye? Mik derülnek ki!!!!
Az igazság odaát van, mindig mondtam! Elõbb-utóbb minden kiderül :-DDDDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

a gond az, hogy a dumái mind fordítások, és a szóviccek 90%a tuti lefordíthatatlan
ebbõl következõen a vicceket csak a magyarok találják ki -> nem érdemes gyüjteni se

Jano
Azért ezt nem hittem volna FREAKrõl.

HUÁ.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Punker
- tulajdonképpen segíthetnék.... de nem akarok.

ayden
Dzsoiiii a kiráááááááály😊

Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.

Nekem a csaj kicsit túl elvont és a "Rachel rulez!!!"-ért nem akartam új topicot nyitni😊

Blasta
Dejó, hogy elõkerült ez az izgi topik...
:-DDDDDDDDDDDDDDD

Pláne, hogy annyian foglalkoznak az igazi témával... :-)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Rachel ruez!!!

MuERTe
Nekem is Chandler a kedvencem 😊)))
Breki33
hát szeruintem chandler baby jobb :-)

Biiinnnnnggggggggggg
mikike
a legjobb nő

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

CSOCSO
jobarátokbol az a hülye picsa😊))
Bűdös macska Bűdös Macska mivel etetnek téged??????
FREAK
Na szóval iszonyat jó dumái vannak a Phoebe (fíbi) nevű magas szőkének.

Ezeket kéne összegyűjteni.

Egyik kedvencem :

"Rájöttem. A Joker az tulajdonképpen Poker, csak DZS-vel....."

😊))))))

Na? Jöhet a többi.

Riszpekk