JÓBARÁTOK - Phoebe legjobb dumái
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Aha a szülinapomra meg majd kinyír valaki....
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Sajna angol...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Es akkor hirtelen Chandler belepett a lakasba ilyen tok idota bajuszal es annyira buszke volt magara 😊))))
Jaj az a pofa 😊)) ahahahha
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
-Igazán? Az én nevelõapám eladta a vérét és az árából ennivalót vett, hogy legyen mit enni a születésnapomon 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
- ó nincs mit jövõhéten lopunk.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Megvan neked a teljes sorozat?
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
\"Life is around you and in you.\"
Az igazság odaát van, mindig mondtam! Elõbb-utóbb minden kiderül :-DDDDDD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
ebbõl következõen a vicceket csak a magyarok találják ki -> nem érdemes gyüjteni se
Azért ezt nem hittem volna FREAKrõl.
HUÁ.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
:-DDDDDDDDDDDDDDD
Pláne, hogy annyian foglalkoznak az igazi témával... :-)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"