29
JÓBARÁTOK
-
Prof William #29 - Figyelj! Azért rendelt neked k*rvát mert ezzel meg akart lepni! Érted?
- Aha a szülinapomra meg majd kinyír valaki.... -
#28 BUMP -
#27 Nekem az oszes megvan... meg az e heti is :)
Sajna angol... -
#26 at első évad van meg, de meglesz a többi DVD-is. A jelenlegi évadból az első 10 van meg -
[Walaki]D`Lair #25 nincs meg valakinek az összes? -
#24 En emlekszem hogy az oszes eddig megjelent reszbol en akkor rohogttem magamat halara amikor Monica meg az elejen Richardal ismerkedett! Na ott Chandler-nek teccet Richard bajusza.
Es akkor hirtelen Chandler belepett a lakasba ilyen tok idota bajuszal es annyira buszke volt magara :)))))
Jaj az a pofa :))) ahahahha -
#23 -Gyerekkoromban a szüleim eldugták a lakásban a születésnapi ajándékaimat, és rajzoltak hozzá egy kincses térképet...
-Igazán? Az én nevelőapám eladta a vérét és az árából ennivalót vett, hogy legyen mit enni a születésnapomon :) -
#22 a mai részben is volt pár beszólása :) -
#21 ezért jöttem, hogy ezt beírjam :) -
#20 - köszi hogy megtanítottál hazudni
- ó nincs mit jövőhéten lopunk. -
[Walaki]D`Lair #19 :D
Megvan neked a teljes sorozat? -
#18 zup -
Xboxman #17 Nekem megvan az első 3 soroazat angolba is és a magyar változat sokkal jobban bejön a szinkron miatt.Az angolba Chandlernek olyan hangja van mint valami pubinak ,ráadsúl minimális beleélést tanusít.Ross meg mint az Adams Familyből a portás csávó(tudjátok az a zombi fejű)szvsz sokkal jobban hangzik magyar a szinkronban a jellegzetesen letört "Hello"... -
#16 loál -
#15 Ugye ugye? Mik derülnek ki!!!!
Az igazság odaát van, mindig mondtam! Előbb-utóbb minden kiderül :-DDDDDD -
Cat #14 a gond az, hogy a dumái mind fordítások, és a szóviccek 90%a tuti lefordíthatatlan
ebből következően a vicceket csak a magyarok találják ki -> nem érdemes gyüjteni se -
#13 Azért ezt nem hittem volna FREAKről.
HUÁ. -
#12 - tulajdonképpen segíthetnék.... de nem akarok. -
#11 Dzsoiiii a kiráááááááály:) -
Xboxman #10 Nekem a csaj kicsit túl elvont és a "Rachel rulez!!!"-ért nem akartam új topicot nyitni:) -
#9 Dejó, hogy előkerült ez az izgi topik...
:-DDDDDDDDDDDDDDD
Pláne, hogy annyian foglalkoznak az igazi témával... :-) -
Xboxman #8 Rachel ruez!!! -
#7 Nekem is Chandler a kedvencem :)))) -
#5 hát szeruintem chandler baby jobb :-)
Biiinnnnnggggggggggg -
#4 a legjobb nő
-
#3 jobarátokbol az a hülye picsa:)))
Bűdös macska Bűdös Macska mivel etetnek téged?????? -
#1 Na szóval iszonyat jó dumái vannak a Phoebe (fíbi) nevű magas szőkének.
Ezeket kéne összegyűjteni.
Egyik kedvencem :
"Rájöttem. A Joker az tulajdonképpen Poker, csak DZS-vel....."
:)))))))
Na? Jöhet a többi.