56
Postal - a tomegírtó hentgame
-
#15 XP alatt fut valakinek?
nekem Dx6 óta gondjaim vannak vele...
A hangok tök állatok benne meg a zene vazz!
Egyébként én még pont azt hallottam hgoyn em lesz 2. rész...
Hát nemtom, majd kiderül
ripcord 4 eva
running with sicciors -
#14 Ha megölted a szükséges százalékot, akkor nyomd meg az F1 et és lépsz a kövi pályára. Rejuvenatere még nem jött rá senki? -
Viking #13 Emberek, lehet, hogy en vagyok a hulye, de ha mindenki meghalt a varosban, akkor minek kene lennie? -
#12 Hmm azok a záróképsorok, amikor azt álmodod hogy egy játszótéren nem tudsz kinyírni gyerekeket? Mert akkor qrva rövid volt ez a játék :D -
#11 Ja az a Suicide :D Ahhot képest, hogy 97 es játék elég szép SZVSZ.
Na megyek játszok si vele egy kicsit..
"Only my gun understands me" -
#10 Nem tudom de fejen tudod lőni magad :DDD -
#9 Tressy: Én a qcziról szedtem le az OLDGAMESek közül.
Dante: Mire jó a rejuvenate?(space) Még mindig nem jöttem rá :( -
Dante #4 az mennyire élveztem mikor a felvonulási menetbe belöktem egy gránátot:) -
#3 Üdv Detonator!
Modemmel érdemes neki állni a letöltésnek? -
#2 Ja és már készül a játék 2. része. FPS lesz, Unreal Warfare motort fog használni. -
#1 Sziasztok! Végre sikerült beszereznek a játékot. Egy kérdésem lenne azokhoz, akik ismerik: Mi a fészkes fene aza rejuvenate(space)? Tudom mit jelent magyarul, de nem tudok rájönni mire jó a játékban, sehol nem tudtam még használni..
Egyébként aki nek ismeri az letöltheti a qcziról a RIPjét. Elég érdekes program. Izometrikus nézetes akció játék. A lényege, hogy te egy elmebeteg ámokfutó vagy, aki le akarja hentelnia világot. Minden faluban/kisseb városban meg kell ölnöd a lakosság bizonyos százalékát(pályafüggő). Persze van rendőrség, helyieknek is vannak fegyvereik stb, szóval nem olyan egyszerű :)
Eddigi legjobb pálya az volt, ami egy díszmenet mellett indult. Egy monotov koktél kicsit szétoszlatta a tömeget :D