Postal

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te vagy Vass Gábor?

Jó lesz már egy vérfrissítés neki.
ocskoszilard
kell hozzá egy javítás, keresgéljetek

impiránya
hello mindenkinek!!!
Mi a haverokkal nyomatni akarjuk neten de nem tudok (tudunk )létrehozni szervert mert azt irja ki hogy lehalább egy pályának lenni kell a listában de közben van vagy 8 és nem indul el a szerver így csak olyan szerveren tudunk játszani amin már vannak és egyedül akarunk segítsetek pls!....<#violent><#gun><#nemtudom><#rinya>

Hiszunk hiszunk Magyarország feltámadásában.....

Postal!U wazze ez most Postal 1 postal2 postal 2share teh pain vagy postal 2 apocalypsic wracked vagy mi.NA melyik is?

c115

Mi egyenlõ vele?

A budiban lévõ szarral egyenlõ

Wing Rockling
Postal 2 topik nincs, csak Postal 2 Share the Pain topik van

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

Hm?

Hm?

Nincs meg valakinek a teljes CD-s változatban az elsõ rész?

Skynet
Ahoz képest hogy egyszerû multiplayer patchrõl volt szó a sima játékhoz...nyugodtan bekaphatják,annyit nemér az egész hogy idõt pazaroljak majd rá a letöltétssel.
M@TriX
a keresõ legalábbi snem dobta ki se "postal"-ra se "postal 2"-re 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

dikki*yysw
Már hogyne lenne. http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1051484982

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

M@TriX
Jééé, nincsd Postal 2 topic? 😊
"Rögtön az ECTS elsõ napján örömteli hírt közölt a Running With Scissors. Bejelentették, hogy készülõben van brutális játéksorozatuk második részének, a Postal 2-nek multiplayer változata. Nem is kell sokáig várnunk, ugyanis már a hideg, téli éjszakákon gyilkolászhatunk a Whiptail Interactive-nak köszönhetõen."

Forrás: Játékhírek.hu

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Hitm@n
Azt ígérik,nagyon részletes lesz az ellenfelek sérülésmodellje.
Akkor ezt is be fogják pár helyen tiltani 😊

De mi pont ezért szeretjük 😊)

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

D3t0nat0r
Egyébként ti nemtom hogy voltatok a játékkal. Én sötét szobában, fejhalgatóval vittem végig, és.. kib. nyomasztó! A hangok, a zene, a végintró hangjai. Rendesen rosszul lettem 😊 Nagyon brutális lesz a második rész... bele sem merek gondolni hogy milyen FPS-t tudnak csinálni ezek az idegbetegek 😊 (mármint a készítők)

D3t0nat0r
Wháá

Hitm@n
Örök rejtély marad... 😊)

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

D3t0nat0r
Akkor megnyugodtam 😊 Csak azt nem értem miről szól a végintró..

Hitm@n
Na,végignyomtam gyorsan.Nekem is a repteres pálya az utolsó.
Kár,mert elbírtam volna még egy kis ámokfutást.

Mindegy,úgyis mindjárt jön a Postal 2 😊)

Amúgy tudjátok honnan ered a játék neve?
Aki tudja az ne olvassa:Amerikában egyszer egy amúgy békés postás bekattant és halomra lőtt egy csomó civilt.Lelőtt mindenkit,akit csak meglátott.Azóta használják az amcsik,hogy "gone postal" ,magyarul bekattanni,meghülyülni.
Azért elég eredeti a névválasztás 😊)

Dikkma
Ahamm. Megyek Postalozni 😄
Hitm@n
Ok,de ha ott járok,nem mondom meg,hogy tovább jutottam-e vagy sem,mert akkor elvész a topic "örök kérdése" 😊))

Csak vicc volt,ha ott járok szólok.Ha neked nem megy tovább,esetleg próbáld meg a pályaátugrással:
THERESNOPLACELIKEOZ

D3t0nat0r
Király 😊 Majd szólj ha megcsináltad a repteres pályát, hogy neked tovább megy e..

Hitm@n
Nah,lejött végre.Még tegnap este leszedtem,csak már nem volt időm beírni ide.
Nagyon állat a játék,a felvonulás tényleg király 😊
Még ma is tök jól néz ki,pedig 97-es!!Nekem bejön az ilyen kézzel rajzolt grafika.

Egyszóval nagyon tetszik!

D3t0nat0r
Dikkma: Ha megvan a kívánt % akkor F1 el tudsz következő pályára menni! Ezt azért rakták bele, mert valamelyik pályán 80% a kívánt határ, és ha valaki akar még hentelni akkor az megtehesse 😄

Dikkma
Letöltöttem 😄DD
Csak nem tudom, mit kell csinálni. Első pályán mindenkit hülyére lőttem, amikor 100% lett a kinyírás mértéke, mászkálhattam tovább a pályán 😛
Na majd ha lesz a P200-asomban hangkártya, csak ezzel fogok nyomulni.
Hitm@n
Huh,jön lefele,mint állat! 😊

Épp az előbb hagytam abba a töltést,már lejött vagy 34 mega.Ez azért már haladás 😊
Majd holnap folytatom,de akkor már hamarabb elkezdem a letöltést.

Hétvégére majdcsak meglesz...

D3t0nat0r
Na megvan már a gém hitman?

D3t0nat0r
Nem az az igazság hogy olvastam hivatalos HP-n, hogy 16 pályás a Postal. Nem számoltam a pályákat, de szerintem még nem csináltam meg ennyit. Szóval az van, hogy kiírtok anyi embert amennyit kell a repteresen, F1 et megnyomom, majd jön egy átvezető kép a játék motorjával, ahol megpróbálok lehentelni egy jácótéren gyerekeket, de nem sérülnek(rémálom). Ezután egy végintrószerű, börtönbe raknak asszem..

Hitm@n
Hát persze 😊))

Vagy ez jobb volna,ha örök kérdése maradna a topic-nak 😊)

Ja,kösz a címet!

D3t0nat0r
Ittni Letöltés->oldgamez. De te akkor el fogod nekem modani, hogy a repteres pálya e az uccsó ugye? 😄

Hitm@n
Légyszi,adj egy pontos címet,ahonnan le lehet tölteni!
Annyi jót hallottam erről a játékról itt,hogy kedvet kaptam hozzá 😊)

Szóval csak egy cím kellene...

D3t0nat0r
Kösz! Akkor már csak 1 kérdés: A katonai repteres pálya az utolsó?

D3t0nat0r
Dante válaszolj máár! A katonai repteres pálya az utolsó?

D3t0nat0r
D3t0nat0r
Na a szkeptikusoknak itt egy februári hír a Doméról:

"Készül a Postal 2

A Postal jó pár évvel ezelőtti megjelenésekor igen nagy vihart kavart, több országban is betiltották erőszakossága miatt - a játékban ugyanis tulajdonképpen ámokfutóként irthattuk az embereket különféle fegyverekkel. A Running with Scissors ennek ellenére úgy döntött, hogy elkészíti a folytatást, a Postal 2-t, melyhez az Unreal Warfare engine-t licencelték az Epic Games-től. Az új motorral egyszerű lesz az előző rész nem túl komoly grafikáját felülmúlni, emellett azonban a történetet és a multiplayer részt is jelentősen fejleszteni szeretnék a készítők. Megmarad emellé a realisztikus hang, és a komoly MI is. Sajnos egyelőre ennél több információ nincs a játékról, és még a megjelenési dátum se ismert"
<ä href="http://www.gopostal.com/">Hivatalos HP!

D3t0nat0r
ja aki már végigjátszotta. A repülőteres pálya az utolsó? Mert ha igen akkor nagyon rövid a játék.

Más. Hallottam régebben egy pletykát, hogy az eredeti Postalnak valami felháborító vége volt, ezért kötelezték a készítőket hogy cseréljék le. Ezt meg is tették. Szóval tudja valaki mi volt az eredeti end?

PS: MI az a rejuvenate? 😄

D3t0nat0r
Hitman: 89MB... nemtom legutoljára 96. volt modemem 😉

Fotel: Tuti lesz 2. rész! Hardired.hu-n múlt jónapban leközöltek vagy 3-4 interjút a készítőkket. Unreal Warfare motort fog használni, és FPS lesz.

Nincs XP-m, úgyhogy nemtok se]íteni. A zene tényleg durva. Kb mint a játék. Hihetetlen brutális a képi világa, zenéje, hangjai..

És a végére a szokásos kérdés: Mi a fészkes fenére jó a rejuvenate? 😊

Hitm@n
Modemmel érdemes letölteni?

Hány Mb kb.?

fotel
XP alatt fut valakinek?
nekem Dx6 óta gondjaim vannak vele...

A hangok tök állatok benne meg a zene vazz!

Egyébként én még pont azt hallottam hgoyn em lesz 2. rész...
Hát nemtom, majd kiderül

ripcord 4 eva
running with sicciors
D3t0nat0r
Ha megölted a szükséges százalékot, akkor nyomd meg az F1 et és lépsz a kövi pályára. Rejuvenatere még nem jött rá senki?

Emberek, lehet, hogy en vagyok a hulye, de ha mindenki meghalt a varosban, akkor minek kene lennie?

D3t0nat0r
Hmm azok a záróképsorok, amikor azt álmodod hogy egy játszótéren nem tudsz kinyírni gyerekeket? Mert akkor qrva rövid volt ez a játék 😄

D3t0nat0r
Ja az a Suicide 😄 Ahhot képest, hogy 97 es játék elég szép SZVSZ.

Na megyek játszok si vele egy kicsit..

"Only my gun understands me"

Lacc
Nem tudom de fejen tudod lőni magad 😄DD
D3t0nat0r
Tressy: Én a qcziról szedtem le az OLDGAMESek közül.

Dante: Mire jó a rejuvenate?(space) Még mindig nem jöttem rá 😞

az mennyire élveztem mikor a felvonulási menetbe belöktem egy gránátot😊
Hitm@n
Üdv Detonator!

Modemmel érdemes neki állni a letöltésnek?

D3t0nat0r
Ja és már készül a játék 2. része. FPS lesz, Unreal Warfare motort fog használni.

Oldal 1 / 2Következő →