56
Postal - a tomegírtó hentgame
-
Anonymusx #56 Te vagy Vass Gábor? -
Carmageddon #55 Jó lesz már egy vérfrissítés neki. -
#54 kell hozzá egy javítás, keresgéljetek
-
#53 hello mindenkinek!!!
Mi a haverokkal nyomatni akarjuk neten de nem tudok (tudunk )létrehozni szervert mert azt irja ki hogy lehalább egy pályának lenni kell a listában de közben van vagy 8 és nem indul el a szerver így csak olyan szerveren tudunk játszani amin már vannak és egyedül akarunk segítsetek pls!.... -
c115 #52 Postal!U wazze ez most Postal 1 postal2 postal 2share teh pain vagy postal 2 apocalypsic wracked vagy mi.NA melyik is? -
davos80 #51 Mi egyenlő vele? -
Bad Boys #50 A budiban lévő szarral egyenlő -
Wing Rockling #49 Postal 2 topik nincs, csak Postal 2 Share the Pain topik van -
davos80 #48 Hm? -
davos80 #47 Hm? -
davos80 #46 Nincs meg valakinek a teljes CD-s változatban az első rész? -
#45 Ahoz képest hogy egyszerű multiplayer patchről volt szó a sima játékhoz...nyugodtan bekaphatják,annyit nemér az egész hogy időt pazaroljak majd rá a letöltétssel. -
#44 a kereső legalábbi snem dobta ki se "postal"-ra se "postal 2"-re ;) -
#43 Már hogyne lenne. http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1051484982 -
#42 Jééé, nincsd Postal 2 topic? :)
"Rögtön az ECTS első napján örömteli hírt közölt a Running With Scissors. Bejelentették, hogy készülőben van brutális játéksorozatuk második részének, a Postal 2-nek multiplayer változata. Nem is kell sokáig várnunk, ugyanis már a hideg, téli éjszakákon gyilkolászhatunk a Whiptail Interactive-nak köszönhetően."
Forrás: Játékhírek.hu -
#41 Azt ígérik,nagyon részletes lesz az ellenfelek sérülésmodellje.
Akkor ezt is be fogják pár helyen tiltani :)
De mi pont ezért szeretjük :)) -
#40 Egyébként ti nemtom hogy voltatok a játékkal. Én sötét szobában, fejhalgatóval vittem végig, és.. kib. nyomasztó! A hangok, a zene, a végintró hangjai. Rendesen rosszul lettem :) Nagyon brutális lesz a második rész... bele sem merek gondolni hogy milyen FPS-t tudnak csinálni ezek az idegbetegek :) (mármint a készítők) -
#39 Wháá -
#38 Örök rejtély marad... :)) -
#37 Akkor megnyugodtam :) Csak azt nem értem miről szól a végintró.. -
#36 Na,végignyomtam gyorsan.Nekem is a repteres pálya az utolsó.
Kár,mert elbírtam volna még egy kis ámokfutást.
Mindegy,úgyis mindjárt jön a Postal 2 :))
Amúgy tudjátok honnan ered a játék neve?
Aki tudja az ne olvassa:Amerikában egyszer egy amúgy békés postás bekattant és halomra lőtt egy csomó civilt.Lelőtt mindenkit,akit csak meglátott.Azóta használják az amcsik,hogy "gone postal" ,magyarul bekattanni,meghülyülni.
Azért elég eredeti a névválasztás :)) -
#35 Ahamm. Megyek Postalozni :D -
#34 Ok,de ha ott járok,nem mondom meg,hogy tovább jutottam-e vagy sem,mert akkor elvész a topic "örök kérdése" :)))
Csak vicc volt,ha ott járok szólok.Ha neked nem megy tovább,esetleg próbáld meg a pályaátugrással:
THERESNOPLACELIKEOZ -
#33 Király :) Majd szólj ha megcsináltad a repteres pályát, hogy neked tovább megy e.. -
#32 Nah,lejött végre.Még tegnap este leszedtem,csak már nem volt időm beírni ide.
Nagyon állat a játék,a felvonulás tényleg király :)
Még ma is tök jól néz ki,pedig 97-es!!Nekem bejön az ilyen kézzel rajzolt grafika.
Egyszóval nagyon tetszik! -
#31 Dikkma: Ha megvan a kívánt % akkor F1 el tudsz következő pályára menni! Ezt azért rakták bele, mert valamelyik pályán 80% a kívánt határ, és ha valaki akar még hentelni akkor az megtehesse :D -
#30 Letöltöttem :DDD
Csak nem tudom, mit kell csinálni. Első pályán mindenkit hülyére lőttem, amikor 100% lett a kinyírás mértéke, mászkálhattam tovább a pályán :P
Na majd ha lesz a P200-asomban hangkártya, csak ezzel fogok nyomulni. -
#29 Huh,jön lefele,mint állat! :)
Épp az előbb hagytam abba a töltést,már lejött vagy 34 mega.Ez azért már haladás :)
Majd holnap folytatom,de akkor már hamarabb elkezdem a letöltést.
Hétvégére majdcsak meglesz... -
#28 Na megvan már a gém hitman? -
#27 Nem az az igazság hogy olvastam hivatalos HP-n, hogy 16 pályás a Postal. Nem számoltam a pályákat, de szerintem még nem csináltam meg ennyit. Szóval az van, hogy kiírtok anyi embert amennyit kell a repteresen, F1 et megnyomom, majd jön egy átvezető kép a játék motorjával, ahol megpróbálok lehentelni egy jácótéren gyerekeket, de nem sérülnek(rémálom). Ezután egy végintrószerű, börtönbe raknak asszem.. -
#26 Hát persze :)))
Vagy ez jobb volna,ha örök kérdése maradna a topic-nak :))
Ja,kösz a címet! -
#25 Ittni Letöltés->oldgamez. De te akkor el fogod nekem modani, hogy a repteres pálya e az uccsó ugye? :D -
#24 Légyszi,adj egy pontos címet,ahonnan le lehet tölteni!
Annyi jót hallottam erről a játékról itt,hogy kedvet kaptam hozzá :))
Szóval csak egy cím kellene... -
#23 Kösz! Akkor már csak 1 kérdés: A katonai repteres pálya az utolsó? -
#21 Dante válaszolj máár! A katonai repteres pálya az utolsó? -
#20 Hivatalos HP! -
#19 Na a szkeptikusoknak itt egy februári hír a Doméról:
"Készül a Postal 2
A Postal jó pár évvel ezelőtti megjelenésekor igen nagy vihart kavart, több országban is betiltották erőszakossága miatt - a játékban ugyanis tulajdonképpen ámokfutóként irthattuk az embereket különféle fegyverekkel. A Running with Scissors ennek ellenére úgy döntött, hogy elkészíti a folytatást, a Postal 2-t, melyhez az Unreal Warfare engine-t licencelték az Epic Games-től. Az új motorral egyszerű lesz az előző rész nem túl komoly grafikáját felülmúlni, emellett azonban a történetet és a multiplayer részt is jelentősen fejleszteni szeretnék a készítők. Megmarad emellé a realisztikus hang, és a komoly MI is. Sajnos egyelőre ennél több információ nincs a játékról, és még a megjelenési dátum se ismert"
<ä href="http://www.gopostal.com/">Hivatalos HP! -
#18 ja aki már végigjátszotta. A repülőteres pálya az utolsó? Mert ha igen akkor nagyon rövid a játék.
Más. Hallottam régebben egy pletykát, hogy az eredeti Postalnak valami felháborító vége volt, ezért kötelezték a készítőket hogy cseréljék le. Ezt meg is tették. Szóval tudja valaki mi volt az eredeti end?
PS: MI az a rejuvenate? :D -
#17 Hitman: 89MB... nemtom legutoljára 96. volt modemem ;)
Fotel: Tuti lesz 2. rész! Hardired.hu-n múlt jónapban leközöltek vagy 3-4 interjút a készítőkket. Unreal Warfare motort fog használni, és FPS lesz.
Nincs XP-m, úgyhogy nemtok se]íteni. A zene tényleg durva. Kb mint a játék. Hihetetlen brutális a képi világa, zenéje, hangjai..
És a végére a szokásos kérdés: Mi a fészkes fenére jó a rejuvenate? :) -
#16 Modemmel érdemes letölteni?
Hány Mb kb.?