24
-
#24 Szoval jobb rambusosat venni, mint 333-mas ddr-t, ha majd kijon?
-
#21 Soros, de csak akkor ha 1 modult raksz a gépedbe. Ha mondjuk 512 MB-ot akarsz, akkor vegyél 2x256-ot és így már kétcsatornás memórarendszered lesz. Párosan szép az élet... -
#20 Tényleg! :))))) -
iXBT #19 Supergamer temette a soros kommunikaciot:)) -
#18 Dehát a RAMBUS az szar, mert soros, mint ahogy egy NAGYON hozzáértő kolléga kifejtette az egyik hasonszőrű fórumon. És ő ebben biztos is :D LOL -
Inquisitor #17 Lehet Monolith, de én ott akadtam ki, amikor most kiderült, hogy az eddig Rambus 1066MHz kompatibilisnek hírdetett i850E MÉGSEM támogatja az új Rambust :(
Na akkor most intel fejleszt a Rambushoz még chipset-et vagy nem??????? -
Supergamer #15 "remélem az intel ad hozzá csipszet vagy mit... :))"
Hogyne, i845H (vagy hol tartunk? G mar volt az biztos..)
-
Supergamer #13 Legjobb tudomasom szerint a Rambus az AMDhez pletyka...sehol sem lattam meg megerositve a hirt, csak kerdojelekkel.De ettol meg lehet igaz (30%)..
Az eredeti bejelentesben, sot az elso pdf-ekben is szerepel a Hammer integral memoria vezerlo nelkuli valtozata, mert az meg olcsobba tenne az amugy is (relative) olcso Hammert.Indoklas:
Minek, pl a konyvtaros neninek, vagy a pultosnak, vagy akar egy irodaba kulon memory contorller egy olyan gepbe ahol amugy sem hasznalnak tobbet egy procinal egy idoben.Nem kell integralni a magon belulre, az alaplapra rakni egyszerubb/olcsobb.
Ez feketen feheren le van irva. -
#12 Hello NA!
Mit nincs kedved leírni? -
#11 dehogynem! őŐőŐőŐő :-P -
#7 Úgy tudom a Hammer-höz terveznek Rambus-sal futó konfigot is. (És ost ne kérdezz a beépített memóriakontrollerről, valószínű áttervezett vagy trükközött procikról van szó) Régi nóta hogy az jár jól aki több vasat tart a tűzbe... -
RpPRO #5 En sem temetnem meg a Rambuszt. Egyre kevesbe. -
#4 Hát... ha így emelkednek az SDRam árak... -
#2 Az árak fognak dönteni.