420
hány kiló vagy ?
-
#82 Nem éppen, de nagyon hasonlítunk :-)
178,5 cm , 68-70 kg
nagyon világosbarna / kicsit szőkés haj
nagyon hullámos / göndör haj
-
#81 Coine: milyen színű a hajad?
mert ha sötétesbarna, akkor mejdem ugyanúgy nézhetünk ki(középhosszú hullámos hajjal:) -
#80 Vagy: az élet hosszútávon úgyis halálos:)
'S.I.'a kémiatanárom miután egypár percet töltött
a Kénhhidrogénfelhöben:) -
#79 én 67 (179.5),
elég vékony csontozatú vagyok,
de mivel 8-9 évet sportoltam,
legerősebb vagyok 75-80k-s osztálytársak
között is. -
#78 na megmértem magam 78 vagyok -
#77 1;79-80 és 75-7 kg -
#76 baze mennyi anorexiás van itt !
egyetek már wazeg ! -
#75 56kg meg 186cm magas -
#74 Akkor én mit mondjak.18 évesen voltam a 183 cm-es magasságommal 56 kg.
Akkor kezdtem el foglakozni komolyan a testépítéssel.Rá kb. 4 évre már 96 kiló voltam.Zabáltam is annyit, hogy néha már a szemem gúvvadt ki, ha nyelni kellett: -
#73 Na végre 69 vagyok, még leadok 0,5 kilót és akkor máyer leszek, sikerül kg-ban megfelelnem magamnak :
178,5 cm ; 68,5 kg
ez most a cél -
Trak #72 En: hát egyrészről akkor rád vonatkozik az előző szövegemben az utolsó mondat:)) Másrészt, én akkor sem akarok olyan vékony lenni mint te, 175 cm hez 55 kg?
Jó nekem ez így:) -
#71 túl jó az anyagcseréd :-) -
Trak #68 Üdv! Asszem akkor vezetek ebben a topicban:)
185 cm vagyok, max súlyom az 118 kg volt. Kiskorom óta kövér voltam, 2 év alatt lefogytam 80 kg-ra. De ez testalkat függő is, most olyan 80-83 között váltakozom, ennél jobban már egészségtelen, legalábbis nekem. Régi ismerősök már néztek drogosnak, anorexiásnak :))
Néha gondolkodom, hogy megcsinálom a 78 at 1x, hogy meglegyen a 40 kg fogyás, de nemhiszem hogy ráveszem magam. Talán azért jobb lassabban lefogyni, nem 1 hónap alatt, mert jobban megszokja az ember, tuti nem jön vissza. Most már nem kell figyelnem, mert ugyis kevesebbet tudok enni. Aki meg annyit eszik amennyit akar, és nem hízik tőle az: -
trebron #67 Az már jobb mennyit sportolsz? -
trebron #66 Hülye a kérdés! -
#65 én meg két zsemlét ettem utóvacsorára bebe
sok hagymával
-
#64 Igaz, mondjuk közben "gyúrtam" is, sulyzó, fekvőtámasz, felülés stb.
Élet egészségtelen = vmiben meg kell halni :)
-
#63 Az élet egészségtelen, de nem kell hagyni hogy sodródj az árral.Ha egészségessé nem is, de egészségesebbé teheted:)
Az izom leépülést nem olyan drasztikusan kell felfogni, hogy utána már a teáskanalat sem bírod megemelni.Ez (relatíve rövid koplalásnál) inkább izomminőség csökkenés.De az tény, hogy az izmoknak fehérjére van szükségük.Ha koplalunk nyílván azt sem kapja meg.Így mindenképp vesztessz izmot is. -
#62 Az élet is egészségtelen.
Izom leépülés nem feltétlenül van, én pölö nem lettem gyengébb, sőt ! Pedig leadtam 10 kilót 1 hónap alatt.
-
#61 természetes=természetesen -
#60 A koplalás teljesen egészségtelen.Legelőször a vitaminok és az ásványianyagok ürülnek ki a szervezetből, majd az izom is kezd leépülni.Ezzel együtt természetes zsírt is veszítesz, de sokkal lassabban.Arról nem is beszélve, hogy koplalás után, mikor visszaállsz a normális evésre, a szervezet-mivel addig "éhínség" volt-elkezd raktározni állattul-zsír formájában.Tehát koplalás után aránylag könnyen vissza lehet hízni, ha nem figyel az ember.
Egyébként 85-90 kiló között vagyok.Voltam 100 én is, de testépítésből.Túl nehéz volt megtartani, elég ennyi. -
#59 egyébként sztem lehet naponta 3-4szer enni,de nagyon keveseket! -
#58 én mindig szép lassan fogyok le,heti fél kiló az pont jó,nem éhezem,sportolni kell mellette!
nem ilyen koplalások! -
#57 mazohista állatok
-
#56 Komolyan, nem bírtam borotválkozni, esett ki a kezemből minden. Életmentő vajaskenyér volt :) -
#55 böjtölni kell!
10 napig nem eszel SEMMIT és még jobb is mintha mindennap megeszel 2 vajaskenyeret mer igy átáll a szervezet és a zsírt kezdi el ontani. 3 nap után már nem is vagy éhes... -
#54 nem csak remegni lehet akkor. állva elaludni a buszon, órán dolgozat közben... akkora energiaminimumot 70 óra ébrenléttel nem lehet összehozni, mint úgy... de azóta nincs nagyobb gond. azt kell túlélni maradandó károsodás nélkül, erre kell a rengeteg gyümölcslé meg ilyesmi. -
#53 remegtél ? -
#52 70 sok???? Baze ha 70 kiló lennék, rohannék a dokihoz, hogy küldjön el rákszűrésre! :)))))
Amúgy Efreet jól beszél. Nekem az első hét volt borzalmas, a hatodik nap este már remegtem, és muszáj volt ennem egy vajaskenyeret, de le is ment 10 kiló. Utána 3 hét alatt még 5, de azt már észre se vettem, nem volt para. -
#51 próbálo felturbózni 79-re -
#50 Dehát ez már költészet... -
#48 Én nem merem nézni, mert szerintem közel járok a 70-hez, ami sok, de a reggeli fekvőtámaszokkal, meg az ebflexszel fogyogatok. -
#47 Húha, ma reggel néztem, hogy 70 vagyok, most le fogok adni 2 kilót ! -
#45 nem. naponta max 1X, és akkor is keveset. durva játék, nagyjából csak aludni van eröd mellette, de müködik, amíg figyelsz magadra, és elég (rengeteg) folyadékot fogyasztasz (buborékmentes ásványvíz, vitaminos meg ilyesmi gyümölcslevek). nekem majdnem 20 kiló jött le kb 2-3 hónap alatt. és utána visszaálláskor is tartani a régebbi evésmennyiség kis részét. nem is fogsz kivánni annyi kaját. -
#44 szóval HOGYAN
nem ettetek abban a hónapban?
-
#43 196/86
de 95re gyurom magam idovel :) -
#42 Ó kösszi a bókot.
:) -
#41 Ez valamiféle ultimátum? -
#40 Nem teljesen úgy volt, mondom rég voltam 90 és akkor is azonnal lementem 85-re, majd jött a 83 ezt tartottam hosszú ideig, utánna leugrottam 79-re és ezt tartottam szintén hosszú ideig, majd tavaly novemberben 79-78-ról lementem 68-69-re.ennyi.én sem ettem nagyon,csak nállam depresszió volt...
kb. 178 cm vagyok.
-
#39 Ez októberben történt. Azóta egy kilót se híztam, de újra látom az izmaimat :)
Amúgy pontosítok : EGYÉL, de csak kétszer egy nap, és abból csak az elsőnél (10-12 óra körül) bőségesen. A második (6 óra körül) legyen szerényebb, lehetőleg valami fehérjedús cucc.