36
Mit tudtok róla?
  • blackgamer
    uw.hu ingyen tárhely
  • ffxi
    Milyen ingyenes? Megosztanád velem ezt a titkot?
  • blackgamer
    ok most megy, nincs csomag, ingyenes
  • ffxi
    Milyen csomagod van?
  • blackgamer
    megszűnt? vagy csak átmenetileg nem elérhető?
  • Herkulles
    Hát az utóbbi hónapokban, aki jót akar nem megy az uw-hez, miló hiba/nap. Nézd át az ultraweb panaszokat a fórumba is. Meg a ,,Lezárt, már nem aktuális fórumok gyűjtőhelye.” cimű részt. Ide azok kerülnek, amik már sértik őket, volt hogy 6 csipős témát 1 hét alatt áttettek pihenőbe.
  • RelakSfromhome
    "Másik csoda, amit ismerek, a tar.hu. Ő viszonylag tűrhető sebességű, de nagyon gyakran állítják le a szerverét, hetente akár többször is."
    Na, ezt ne mondtad volna! A weboldalam valami istentelen lassan jön le. Feltoltam ideiglenesen az x3-ra, meg az atw-re (php miatt váltani készülök), de azokról szinte egy pillanat alatt jött le a cucc. Nameg mikor a tar.hu-ra feltöltök, az egy külön program, mert nem feltétlenül megy át az adat...
  • RelakSfromhome
    Ja, már megy! A bizonyíték:

(remélhetőleg januártól már weblap lesz ehelyett a próbálkozás helyett :)) )
  • RelakSfromhome
    Nekem jött a lévél, hogyaszongya karbantartás meg tárbővítés, de max 12 órán átra igérték...
  • zaki
    nem tudom, de én küldtem egy sms-t az 1ik oldalra, és nem tok letölteni :(
  • neménvoltam
    nem tudom, de a faxom ki van má vele épp most töltöttem egy játékot :(((
  • Hmuda
    most meg mi van már velel?
  • Dikkma
    Nyugi.. most indult..
  • Lazarus
    Hihetetlen szar ez az Ultraweb!
    Többet van lekapcsolva mint fel... azért nem gondoltam volna hogy egy webszolgáltató ekkora hulladék fos tud lenni
  • Lazarus
    Megin szaraxik a szerver.. de feltöltés az megy(!)
  • TWN
    O.o? Nekem mindkét címmel működik: esetleg tesztelhetné más is.. Bár elég mókás lenne, ha tényleg lenne különbség: akkor ugyanis adatbázis hiba vagy domain - hajh.. minek ismételjem.. ;) - probléma lenne ;] (no csak nem, de azért ha másnak is előjön a gáz, akkor írjon az alábbi címre /lehetőleg azért várjon egy-két napocskát/ :). DE: az alábbi márc. 20. note még életben lehet, szvsz. megoldódik majd a probléma mindenképpN (mer' ha nem.. akko' morcos leszek :]).
  • corleone
    A látogatók számlálása is megállt.
  • corleone
    Na szóval. ebben a pillanatban nem elérhető az uw, semmilyen módon. Délután pedig frissítettem az oldalamat, ami az alábbi címen rendben meg is jelent: http://italodisco.uw.hu/. Viszont a másik címen a régi maradt, a frissítés előtti állapot, ami elég fura: http://italodisco.ultraweb.hu/.
    Egyébként a szolgáltatóm a UPC, Chello-s vagyok. (Miskolc)
  • TWN
    Jah mégvalami:

2002. március 20.

Új szolgáltatóhoz költöztünk, előfordulhat, hogy pár hálózatról még nem elérhető a szerverünk, de reméljünk hamarosan minden névszerver észreveszi a változást.

Tehát lehet, hogy csak a szolgáltatód nem kapcsolt (axelero-s hálóról biztos, hogy jónak kell lennie, esetleg megírhatnád, hogy milyen szolgáltatód one). Sajna a névszerver agyait nem tudjuk kontrolálni :P.
  • TWN
    Mfa, írj e-mailt :], aztán meglássuk! Benne: írd le, hogy miket használsz és milyen választ kaptál az ftp-s programodtól (pl. Windows Comander is válaszol valamit: köszöntünk téged, mondjuk a felhasználók számát(ami korlátozva one: ezt azért írom, mert fontos/vissza lehet benne nézni ezt az üzenetet!/ ;)). Egyéb iránt próbáld meg böngészővel is elérni az ftp-t, lehet, hogy csak a programoddal van a baj (URL: ftp://név:kó[email protected]).

alkoholista: ilyen tárhely normális célokra is nagyon hasznos tud lenni. Két példa:
    1, te bemutatókat tárolsz xy cég termékének működéséről (felvetted/konvertáltad, pl. avi-ba, ehhet meg kell a hely)
    2, saját/ingyenes/ajánlott programjaidat/bemutatóidat/képeidet/trainereidet/stb... akarod bemutatni: ehhez szintén kell egy picinke hely ;].
    +1 egyenlőre nincs korlátozás pár dologra, de lehet hogy ezeket az ötleteket ismertetni kéne, mint ahogy pár szolgáltató felhasználói jegyzékében viszont benne one (talán hasonlítsd össze ;), aztán tudod miről beszélek).

Lalee: szeretnél szponzorálni minket? :] Amúgy a fene sem gondolta volna, hogy ilyN nagy érdeklődés lesz (csak Lindult a dolog ;).. Persze a törekvés megvan: tehát ingyen fejlesztés alatt van a rendszer egésze a ti részetekre ;).

warez: warez mindenhol one, mindenhol törlik (még az ultraweb is, ha bebizonyosodik a warez tartalom). Ehhez túl sok hozzáfűznivalóm nincs, a legtöbben már saját szervert használnak ilyN célra.
  • corleone
    Mi a franc van má' megint? Az oldalam bejön, de ftp.-n nem tudok csatlakozni rá, nem lehet frissíteni. A jó ég tudja, mit kavarnak ezek az ultrawebesek...
  • Laalee
    valalmivel fel kell hivni a figyelmuket, azt szep lassan lekorlatoznak mindent.
  • corleone
    Én most pl. nem tudok feltölteni az oldalamra. Viszont amit feltettem, azt le lehet tölteni. Ez elég érdekes...
  • TWN
    -> 8 fájl - 10 szál = 8*1 mb/sec. Users*mb/secs < gazdaságosság+használhatóság(mindenkinek). A letöltési szálak egyenlőre nincsenek igazán korlátozva (tehát a letöltési sebességet nem igazán értem, talán az áthelyezés miatt), amúgy egy 40/10K korlát a terv (ez biztonsági megfontolás is: ne legyen server count down ;]). Nos lássuk be: sávszélesség mindenkinek kell és az ultraweb-re piszok sokan kezdtek el fájlokat "fel" is tölteni, valamint "le" is szedni onnan ezt+azt. Tekintve, hogy egyenlőre "korlátlan" a mb-ok helye (egyenlőre-t, mivel nem szeretnénk számos visszaélést: ftp-jellegű felhasználást főképpen nem), szerintem ez fair.

Megszakítás: mivel folytatható a dolog (tehát van "resume"/ezt szerintem kiírja a letöltő manager-ed/ támogatás), ezért nem olyan vészes a dolog (de ezért kell majd egy konkrét speed limit: azért böngészős letöltők se szívjanak nagyot/bár némelyiknél az átmeneti mappával így is lehet ezt folytatni/).

Anglia: sehol sem - mivel nem volt elérhető - ment az elmúlt héten, ezért próbáld meg újra elérni ;]. Ha nem megy, akkor jobb szolgáltató kéne ;].
  • dewdew
    Angliaban nem megy, de az elso napokban jo volt. Miert nem jo itt?
  • Dikkma
    Az miért van, hogy töltök róla, 8 filet egyszerre és fileonként 10 szálat, és jön kb. 1 mega/seccel (ami lehetne sokkal több is de ezt most hagyjuk) és leáll 2-3 percre az egész? Aztán jön megint... ezen nem lehet javítani?
  • Dikkma
    wow...? :))
  • kwega
    Most nekem is megy, de tegnap este egyáltalán nem jött be a főoldala és a rajta elhelyezett weblapok sem. Másokat is megkérdeztem, tehát nem nálam volt a hiba. Ráadásul nem ez az első eset, hogy órákra elszáll.
  • skorpio7
    http://www.uw.hu/

Mi van vele ?
  • kwega
    Amilyen gyorsan jött, úgy el is tünt?