381
rasztúljon a világ.. :))
-
Kou #127 nekem is fodrász csinálta átérzem a rastafarianizmust és nem mosok hetente hajat!
viszont hogy miért fodráősz csinálta, azt lentebb leírtam! -
#126 Tehát az igazi rasztások gyűlölködnek a műrasztásokkal szemben. -
#122 pontosan :D
respect -
#121 Jól beszélsz tesó! :D -
K.András #120 Na az a kötsög télleg divatbol csinálja, hát hogy néz már ki szerencsétlen barma, hihetetlen... -
#119 Amitől hányingerem van az például a barátok köztben a srác,multkor nézem, bszél vmi kocsiba és drogot vesz, a haja meg "rasta", na itt a köcsög divat majmolás. Persze lehet hogy a srác civilben szarik rá, de akkor ne vállalja a szerepet mert lejáratja az igazi rastákat.
Respect -
Kou #118 Az tuti hogy nem az:)
Nem baj, élem én is a magam raszta életmódomat:) -
#117 Te! Ez a csávó a Jóskát majmolja a szomszéd lakótelepről! Neki van ilyen haja meg szakálla! :D -
#116 Ő nem kamu rasta -
-
Kou #114 kinézetről nem érdemes eldönteni -
Kou #113 de honnan vágod le egy emberről akinek raszta haja van, hogy kamu? -
#112 jaja, jó dolgot írtál.
ezek már nem fognak meg.
meg amúgysem tartom magam már semminek, nem szeretem besorolni magam, de azt sem szeretem ha beskatulyáznak. -
K.András #111 Arrol van szo hogy nem attol raszta valaki mert a haja olyan,ez egy életforma nem pusztán hajviselet=#104 -
#110 Pláne a cigarettánál, mega dohánynál és a szivarnál. -
#109 ott ahol az igazi "raszták" élnek, olcsóbb a cumó, mint a ruha ;) -
#108 :DDDDDDDDDDDDDD -
#107 Remélem,a márkás ruhába is benéztél! -
#106 cinik powa -
#105 Nem elég,hogy öltözködni nem tud, de még motyó sincs nála!
Milyen ember az ilyen?! -
#104 -
Kou #103 fejtsd ki a műrasztát légyszives
-
#102 valaki linkeljen már be egy rövid rasztás csávót !! :D
kösz -
K.András #101 Végül is eljutottunk odáig hogy a Hajas egy prosti :)
De ezzel a gondolatmenettel Zsidró meg a többi is az... -
#100 Akkor pénzért b***? Ezt hogy is hivják?:))) -
K.András #99 Hát ez nem bizti,hiába tartozik szorosan a kulturájukhoz ez a dolog itt müraszták vannak 80%-ban akik még öltözködni se tudnak, nemhogy még zöld is legyen náluk :)... -
K.András #98 "Most komolyan egy férfi hogy tud ilyen átéléssel beszélni a hajrol meg a sminkről meg ilyen buziságokrol? "
Igen van benne valami, de ha azt mondom sok-sok pénz van a dologban akkor elnézed neki?:DDD -
#97 :))) csak mondom persze, király:)) -
#96 ? -
#95 muhahahaaaa -
#94 A rasztásokban az a jó, hogy mindegyiknél van cumó. -
#93 Régebbi keserű tapasztalatok miatt tilos telefonszámot beírni! -
#92 OFF
Amugy a hajas szalon az egyezik a hajas nevű fazonnal? Mert az egy b*** :)))
Most komolyan egy férfi hogy tud ilyen átéléssel beszélni a hajrol meg a sminkről meg ilyen buziságokrol? :))) -
Kou #91 műhaj, pfff
várd ki míg nem nő többet, türelem kérdése... -
#90 Még növeszteni sincs türelmed?:)
Erről beszélek soulfly, mikor divat meg civilizált hajrol irok, gyerünk a Hajasba :)))) -
#89 Javaslom a Hajas-szalont -
Kou #87 háth nem tom hogy vagy vele de nálam a dzsuváaas azt jelenti hogy koszos, de nem belűl hanem kivű... nekem is koszos a hajam, de nem folyik róla a kosz -
#86 bob marley haját megfogtad?:))
a civilizáltat poénnak irtam
Arra irtam hogy az igazi rasta séro olyan mint amit a képen látsz... -
Kou #85 nem feltétlenűl civilizálz az amit fodrász csinált meg, vagy amit megcsináltak! az se mindig kúltúrált,vagy az se feltétlenűl divat nekem csinált (egyéb okok miatt lsd.: lentebb)
de nem divatból, hanem ilyen az életfelfogásom, és addig ne mondja senki egy "csinált" rasztára hogy divat amig nem ismeri a felfogását -
Kou #84 nem attól szép 1 raszta hogy dzsuvás.. nézd meg bob marleyt, vagy bármelyik ember rasztáját (néger emberre gondolok)
nekik sem dzsuvás nem ragad, a raszta nem attól raszta hogy koszos..