RASZTA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kinézetrõl nem érdemes eldönteni

So cry me a fuckin river, bitch!

de honnan vágod le egy emberrõl akinek raszta haja van, hogy kamu?

Coine, The A&O
jaja, jó dolgot írtál.
ezek már nem fognak meg.
meg amúgysem tartom magam már semminek, nem szeretem besorolni magam, de azt sem szeretem ha beskatulyáznak.

K.András
Arrol van szo hogy nem attol raszta valaki mert a haja olyan,ez egy életforma nem pusztán hajviselet=#104

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Lteebee
Pláne a cigarettánál, mega dohánynál és a szivarnál.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Galy
ott ahol az igazi "raszták" élnek, olcsóbb a cumó, mint a ruha ;)
Galy
:DDDDDDDDDDDDDD
Lteebee
Remélem,a márkás ruhába is benéztél!

Coine, The A&O
cinik powa

Lteebee
Nem elég,hogy öltözködni nem tud, de még motyó sincs nála!

Milyen ember az ilyen?!

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

fejtsd ki a mûrasztát légyszives

PResident Evil
valaki linkeljen már be egy rövid rasztás csávót !! :D
kösz

K.András
Végül is eljutottunk odáig hogy a Hajas egy prosti :)
De ezzel a gondolatmenettel Zsidró meg a többi is az...

Tikal
Akkor pénzért b***? Ezt hogy is hivják?:)))

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

K.András
Hát ez nem bizti,hiába tartozik szorosan a kulturájukhoz ez a dolog itt müraszták vannak 80%-ban akik még öltözködni se tudnak, nemhogy még zöld is legyen náluk :)...

K.András
"Most komolyan egy férfi hogy tud ilyen átéléssel beszélni a hajrol meg a sminkrõl meg ilyen buziságokrol? "
Igen van benne valami, de ha azt mondom sok-sok pénz van a dologban akkor elnézed neki?:DDD

Tikal
:))) csak mondom persze, király:))

Manta
?

Tikal
muhahahaaaa

Manta
A rasztásokban az a jó, hogy mindegyiknél van cumó.
Lteebee
Régebbi keserû tapasztalatok miatt tilos telefonszámot beírni!

Tikal
OFF
Amugy a hajas szalon az egyezik a hajas nevû fazonnal? Mert az egy b*** :)))
Most komolyan egy férfi hogy tud ilyen átéléssel beszélni a hajrol meg a sminkrõl meg ilyen buziságokrol? :)))

mûhaj, pfff
várd ki míg nem nõ többet, türelem kérdése...

Tikal
Még növeszteni sincs türelmed?:)

Errõl beszélek soulfly, mikor divat meg civilizált hajrol irok, gyerünk a Hajasba :))))

Galy
Javaslom a Hajas-szalont
háth nem tom hogy vagy vele de nálam a dzsuváaas azt jelenti hogy koszos, de nem belûl hanem kivû... nekem is koszos a hajam, de nem folyik róla a kosz

Tikal
bob marley haját megfogtad?:))

a civilizáltat poénnak irtam
Arra irtam hogy az igazi rasta séro olyan mint amit a képen látsz...

nem feltétlenûl civilizálz az amit fodrász csinált meg, vagy amit megcsináltak! az se mindig kúltúrált,vagy az se feltétlenûl divat nekem csinált (egyéb okok miatt lsd.: lentebb)
de nem divatból, hanem ilyen az életfelfogásom, és addig ne mondja senki egy "csinált" rasztára hogy divat amig nem ismeri a felfogását

nem attól szép 1 raszta hogy dzsuvás.. nézd meg bob marleyt, vagy bármelyik ember rasztáját (néger emberre gondolok)
nekik sem dzsuvás nem ragad, a raszta nem attól raszta hogy koszos..

a rasta = rastafarianizmus....

az lehet hogy ilyen egy igazi csak ilyenje nem lesz 1 fehér embernek az életben, ezt kéne felfogni... és nem azt hangoztatni hogy a csinált meg 1 szar.. a csinált is betud úgy álni mint a természetes (nem mind a jamaicaiaknak hanem mint fehér embernek ami lehet természetes)

Galy
GRÉTSY RULEZ!!!

Tikal
Hát-tal nem kezdünk mondatot, ha ezt meglátja Grétsy:))
Szoval a rasta az egy életfilozofia, nem egy hajviselet Junkie... szerintem nézz körbe a neten ez ügyben....

Tikal
a raszta séro az ilyen, a civilizált meg olyan amit a fodrászatban csinálnak :))))

Gery1980
A Raszta szó egy életfilozófiát jelent, sõt, egy népcsoportot.
Kicsit olvass bele a történelemkönyvekbe!
Melelsleg nincs vele semmi bajom:D

Gery1980
Felhívnám a figyelmet, hogy a RASZTA NEM EGY HAJVISELET!

akogh baby: ez raszta, marley bácsinak is ilyenje volt. csak 1 valamit vegyél figyelembe, ezek négerek, egy fehér embernek sose lesz olyan rasztája mint 1 négernek, mert teljesen más a hajunk

Galy
rasztát látsz a képen? igen?
akkó ne kötekedj :)
see.aakogh
Ehh ha valaki ezt a képet látja és mondják hogy ez a Raszta akkor nem akar majd rasztásitani. Koránt sem ilyen egy civilizált raszta séró

Galy
csakhogy legyen már valami kép is....hátha valaki nem tudja mi az hogy rasta :)
Galy
PResident Evil
Hmmm...
csá...
Engem is érdekelne a raszta haj...
de én ezt nemértem. én azért vállaltam be, mert valahogy a többi haj stílus nem illik hozzám, nem az, hogy nem áll jól, hanem nem illik hozzám... az nem én vagyok. de ki tudja ? lehet hogy pont a raszta haj nem áll majd nekem jó, de én azzal érzem egésznek magam. most nõ a hajam, nõttön nõ, majd meglátom az eredményt, de én fogom elbénázni magamnak hanem majd a fodrász... de attól nem leszek jamaicai csak a hajam lesz olyan. ez divat lenne nálam ? azt nem tudom, de szerintem ezt nem divatból csinálom...
na mind1, ecsetelhetném lelkemben vívódó kérdéseket, ettõl megkíméllek titeket, de tanácsokat várnék... thx
na csumika...

Coine, The A&O
De.
A legközelebbi fodrász :)

Tikal
nem a fû a lényeg :)

Lteebee
Régebben leszólták a hosszú hajú srácokat, akik nem voltak rockerek, hogy hogy van pofájuk hosszú hajat viselni.

Most ugyanez van az igaz hitû raszták, meg azok közt, akiknek ebbõl az egészbõl a fû, meg a hajzat jön be.

[HUN]PAStheLoD
haver megõróbálta.. naponta mosta és neki szét is esett ha nem mosta büdös vót mint a Marihónajja...

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

Tikal
ez igy van

Sose tudhatod, lehet hogy van mögötte valami, de az is lehet hogy semmi nincs,
csak engem az húzott fel hogy minden kamu raszta aki csinálta dolog..

igen, csak ezt kinézetrõl nehéz megállapítani, addig amíg nem simered az illetõt..