RASZTA

Oldal 1 / 8Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Tudna nekem valaki egy körülbelüli árat mennyiért adhatnám el a hajam?

Kb 30-32 tincs. 95-100 cm hosszúak ebbõl kb 25 cm az alján áthúzva a többi filces. Több, mint 8 éve van meg.

Köszi

Akit érdekelne, írjon a [email protected] címre, és látogasson el az egy héten belül induló honapunkra : www.realydream.atw.hu
Hello:) Valakit érdekelne olcsón mûraszta készítés? ezen kívül még piercingszúrással, és színes tincsek felrakásával, valamint afrofonással foglalkozunk
A meggazdagodás leghalványabb vágya nélkül!
Ajánlom figyelmetekbe dread munkáimat! Sokakkal ismerkedtem már meg errõl a topicról.
Itt sok hasznos tanácsot találtok:
http://bencekence.hu/
Itt meg flesselgethettek:
http://www.bencekence.hu/gallery/
Friss magyar reggae zene a Nin-Jah zenekar elõadásában!:

http://www.youtube.com/watch?v=wZbSP1Ca4nU

Peace & Love
hello
van vki aki gyõrbe rasztával foglalkozik?vagy vki aki tud csinálni rasztát?az irjon vmi elérhetõséget.köszönöm
Pistike 007
Hát ebbõl a hszbõl biztos nem itt fogsz meggazdagodni:D

raszta haj készítést és javítást vállalok bárhol az országban. http://rasztahaj.info
Pistike 007
Megvan a haj!
Faszomkivandefájafejem:C
:D

Pistike 007
Én júli 31-n megyek csináltatni<#hawaii>

Deckona
Sziasztok! Én még új vagyok, nekem ma készültek el a dreadjeim :) Ha valakinek van kérdése akkor kérdezhet :D :D

Hát ez így nem nagyon lehetséges.. ahhoz hogy egy szép rasztád legyen azt kikéne bontani és megcsinálni újra.. Ki lehet azt bontani, áztasd jó sokáig valami erõs kondícionálóba.

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

dzsuvajoe
A helyzet: Vizsgáim ota nem nagyin erte fesu a hajamat aminek az eredmenye 3-4 darab eleg durva rasta lett, keves hajbool lett jo vastag, amugy sincs sok halam meg nem is vastag. Na szalarra gondoltam h ha mar ezt a kuuurva nagy csomot ugysem lehet kibontani akkor rastazzukmán be! Na szal sztetek h hol? Vki nem akarja nekem megcsinalni? XD perstkörnyéki?

Engem elõzz meg, ne a fogszuvasodást!

NeverwinterKING
hy
azt olvastam a raszták a fésû és borotva ellen vannak:D

\"You are fucking crazy people!\"

szerintem ne fodrásznál csináltasd mert nagyon drága és nem is biztos hogy annyira jól csinálja
joshua
Szevasztok! A hajam kb 20-23 centi de még várok egy kicsit és akkor be szeretném rasztáztatni. Attól még lehet ha zsírosodik a hajam? Ez az egy problémám van vele. Amugy sûrû és vastag szálú. Ja és kaposváron nem tud vki olyan helyet ahol megcsinálják vagy egy sima fodrászatba is meglehet? Elõre is kössz!

Nagyszerû! Szóval Kindgrind Pesten találsz waxot az African Shopban. Rendelni tudtommal csak külföldrõl lehet. Persze aki nem sajnálja kipengetni hozzá a szállítási költséget annak hajrá!
7 cm-es dread érdekesen mutathat...nekem most 20cm-es a hajam, de még várok vele. Legalább 25-30 amibõl ki lehet hozni egy mutatós frizurát.
Na talán már tudok írni, lássuk...
Hellosztok!
Hol lehet valahonnan ilyen waxokat rendelni?
Mert azt olvastam hogy ilyen waxokal érdemes csak neki állni a rasztázásnak!

Calver
semmiség, én is megcsináltam már rasztának a hajamat csak elkurtam (se wax se hajgumi, aztán másféle nagyságuak lettek a tincsek) aztán jobb volt kifésülni...

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
Rasztából pár hete volt szerencsém egy igen sokkolót látni: punk tarély, raszta tincsekbõl összerakva. hogy az arc hogy csinálta, fingom nincs de "enyhén" lesokkoltam rajta!

"The trees move. Do you not see it?"

PResident Evil
én még növesztem :)

Nem vagyok fodrász, csak nekem is ilyen a búrám meg szoktam csinálni. Fodrászhoz nem jó menni. Az könyvbõl tanulta. Olyan 5-8ezer forint. A hajad mennyiségétõl, hosszúságától, állagától, milyenségétõl is függ.
PResident Evil
szevasz, friss munkaerõ ! :DDD

mukika
ok lehet hogy élek vele.

Amúgy fodrász vagy, vagy csak simán csináltad már párszor? mennyi az az olcsó????

Én megcsinálom neked csak növeszd egy kicsit. Ha most 7cm akkor õsz-tél körül meg tom csinálni. Ocsóért. Akárki kérdés vagy kell raszat akkor írjon, szívesen segítek/csinálok.
PResident Evil
sztem kurvajó :DDD kiba szétszívott fej :DDD

mukika
jaa õ!!!! :DDDDDDD
akkor inkább kopasz leszek! :D

PResident Evil
nah itt van a Róka :DDD

jobbról második egyén... rövid hajjal arra pályázhacc :D

mukika
mostani nincs, csak régi, sry.... :(

mukika
nah mind1, várok hónap végéig és meglátom mi lesz!!! :DDD
majd max képet rakok! :P

PResident Evil
mi lenne ha küldenél magadról egy mostani kábé 1-2 hetes képt, mert így nem nagyon tudok segíteni...

PResident Evil
nemhiszem... :D

mukika
:(

mukika
PResident Evil
ez is csöves :DDD csak ez kiba vékony, nem kell annyi haj hozzá... de ha megskubizod a niggernek göndör a haja... szal ilyenrõl ne is álmodj...

PResident Evil
sok nigger :D

PResident Evil
ehehhh... még néha a fodrász se tudja... de az mondjuk gáz amikor 3 óra után szétwaxolja a fejes és nem is úgy néz ki ahogyan te szeretnéd.... :DDDD

de ez mondjuk hosszúhajnál veszélyesebb...

legjobb ha felülsz egy Jamaikába tartó gépre, ott megcsinálják :D

mukika
nekem ilyen kell! :D nem csöves.

mukika
remélem nem ilyen lesz, mint a 2 srácnak a képen! :D

PResident Evil
aham... ezt egyenes hajból csinálják elgtöbbször, hiszen csak a waxot végighúzzák a hajon és így szálasodik be... nem csöves :D

mukika
ez a "szálas"?

mukika
pfff :D

akkor marad a fodrász, mert senki nem tudja rendesen elmondani, hogy hogy kell csonálni. :(

mé róka?

PResident Evil

ilyesmi...

PResident Evil
lol... ezt már olvastam, de ezzel nemolyan hajat csinálsz.. ezzel ilyen szálasat, nem csöves lesz...

Róka ? :D

mukika
még várok 1 max 2 hónapot és kipróbálom! :D

amugy itt leírják hogyan kell csinálni!

PResident Evil
há tetudod... de az elég veszett lesz... :D min 10 centi szerintem... ha meg túl nagy akkor levágod amilyenre kell aztán ujra bewaxolod a végét :D

mukika
hát egyenes a hajam. pffff de haverral dumáltam neki is raszta haja van, és aztmondta, hogy annyi már elég. és utánnaolvastam és tényleg.

Róka? nemhiszem :DD

PResident Evil
hááát :D

7cm sztem kurva kicsi... meg attól függ milyen tipusú a hajad... göndör ? vagy egyenes ?

sztem receptet kérj egy rasztástól, õ biztos tutibbat mond mint én :)

Róka style ? :D

mukika
UP!!!!!

most nagyon rámjött (megint) hogy berasztásítom a hajam, és most elszántam magam.

Kérdés:

Tényleg elég, 7cm hosszú haj hozzá???? Nem fog ugy hülyén kinézni?

Ha saját magamnak csinálom (mert magamnak akarom) akkor miket használjak hogy jó legyen?

És ugy akarom megcsinálni, hogy körbe kopaszra levágom a hajam, és csak a fejem tetején legyen raszta. :)))))

Oldal 1 / 8Következő →