Tiger Woods PGA TOUR 2002
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Tud vki 1 lelõhelyet ahonnan leszedhetném?? Esetleg feldobná vki iso-ban az ftp szerverünkre?
Ha van vállalkozó dobjon 1 mailt!
Elõre is köszi!
Nem akartok néhány szóval elindítani a helyes úton? Plíz...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Igen még érdekel, küldtem neked egy e-mail-t!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
THX
Rögtön multizunk!!! (legalább lesz egy kis sikerélményem) A héten úgy is lealáztak rendesen....

-9 volt a vége...hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
106méter volt idáig a legjobb!:( Igaz a pali akkor is az égig ugrott!:)))
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Putterral csak maxx 2mről ütök
Azt írtam,hogy 100méter...

UI: Akkor te a Putter-al játszhatsz!

ui:legjobb ütésem 205m-ről egyből jukba

5000-0000000-0000000-5045
K.András:
Hétvégén egy multi?
UI: De csak akkor,ha nem 100 méterről külditek a golflabdát rögtön a lyukba!!!

DE! Ha megjelenik hozzá olyan kiegészítő amiben lehet választani Uzit,snippert,stb. akkor rögtön jelzem neked!
http://druglord.buzz.hu/ ;)
ezt kell szeretni
szinte semmi a különbség
Te vettél észre egetverő különbséget?
Az ICQ nekem egy kicsit gond!:(
Nem vagyok vele megbékélve!:))
MSN?

http://dl.gamecopyworld.com/dl.cgi?devtwtp1!ace
(tisztelet max. 4-5 proginak)
Ha esetleg sikerűl szerezned azt külön megköszönném,(persze ha odaadod) mert kellene az ismerősömnek!
UI:Egyébként jót tett neki nagyon!:)))
Changes:
01. Fixed video driver incompatibility that caused random reboots on certain systems
02. Improved cup physics to enhance gameplay on the greens
03. Improved stability of ReadyPlay with 1 or more golfers in the group
04. Changes to two-click and three-click swing method to eliminate user interface flicker
05. Added support for additional ATI Radeon chipsets
06. Improved default hardware performance settings tester
07. Windows98 now allows for setting in-game resolutions higher than the desktop screen resolution
08. Improved logic for detecting correct terrain lies in certain areas of all the courses
09. Improvements to Skills Competition game type
10. Improvements to Internet lobby status reporting
11. Improvement to Tour Challenge game type logic
12. Fixed problem where Swing sound was not heard when rehitting certain shots
Course Architect Changes:
01. Added ability to create and define practice areas in the Course Architect
02. Fixed problem in Course Architect while optimizing holes with breaklines
03. Fixed problem in Course Architect with looping sounds and course compilation
04. Floating shape inflate/deflate now work in metric measurement mode
hogy mit javítnemtom de ittvan
De a hétvégém már nyugisabb!
de nemlényeg
inkább beszélnünk kellene egy multiról
A kellemetlenségekért sorry... Kicsit kapkodtam!:(((
Gondolom ezkre magadtól is rájöttél...
Csavarás: Elég merész vagy,hogy ilyenekkel akarsz kezdeni,de igen egyszerű amerre akarod csavarni abban az irányban tolod az egeret! Vagyis kicsit srégen...
A plussz beállítások olyasmikre valók,hogy : Pattógós ütés ,Enyhe emelkedésű ütés... Próbálgasd...:)))
Ezekre akkor volt nekem szükségem amikor a fák közé esett a labda! Ott ugye nem lehet teljes értéküt ütni,mert a lombkorona megfogja...
UI: Ha már nem kell a kép akkor írj egy rövidet,mert kiveszem! Ne foglalja feleslegesen a helyet...
beállítod ugyanazt az ütésmódot amit Crem is használ/s én is/ azzal lehet a legjobban érezni
semmi tréning nem kell rohadtkönnyű
Ha már elmondtad a golf fokozatait...