Tiger Woods PGA TOUR 2002

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crem
Olyan nincs, hogy tréning...

Csinálj egy golfjátékost utánna NEXT ...
Majd TAKE OFF...
Itt egy 1/15 scenario táblát kapsz ha minden igaz! Mire a végére érsz nyugodtan indúlhatsz valami nemzetközi versenyen!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

gyóvan
Crem

Ha van kedved és már érzed a terepetakkor egy multit kipróbálhatnánk...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

irányitása meg olyan mint a többi golf játéknak
Na megnéztem ezt a gamét
vélemény: cefettülfasza
ALL:91%
Crem
Hát igen...

De szerintem ez egy szemfényvesztés! 1 fajta ütővel végigmész az egész pályán!😞(
A D9 a minigolfban felejtős!

ezért terjedt el a minigolf ami még a megfizethető kategória
Crem
Nem rossz..

Azért had jegyezzem meg egy Magyarországon lévő (szerintem közepes szinvonalú) golfklub éves tagsági díja 1.5 milla... Legalábbis ami itt van nálunk!

magus
a golf fokozatai
1. feltalálták a golfo azoknak aki lusták a mozgásra
2.feltalálták a minigolfot akik még a labda után is lusták elmenni.
3.feltalálták a számitogépes golfot, akik még ütni is lsták
4.feltalálták a számitogépes miniglofot(!) akik még arra is lusták hogy a gép továbbbvigye őket

Crem
Ez igaz... De ha nem rögtön a bajnokságra nevezel be,hanem megcsinálod a gyakorlást akkor mindent meg fog mutatni mit hogyan...

Crem
Senkinek nincs kedve multizni??😞((

Crem
Olyan menü külön nincs,hogy tréning, de az első 5 percben szerintem rá lehet jönni a technikára...

Gery1980
Nagon állat a kép!Nekem kell ez a game!AKAROM!!!Ha valaki esetleg tud egy linket ahonnan le tudom szedni az ne legyen rest ideírni!Előre is thx!!!!

Crem
Sajnos én nem ismerek ilyen FTP illetve warez lelőhelyeket!😞
Biztos vagyok,hogy hamar meg fog jelenni nem hivatalos kiadásban is...

Addig egy kis kép...

Gery1980
Nem tudod véletlenül honnan lehetne letölteni?Mert már én is fenem a fogam rá egy ideje de sehol nem találom.Pedig nagyon szívesen játszanék vele.De most nem engedhetem meg magamnak hogy megvegyem a progit eredetiben😞

Crem
Szóval...

Idáig egyetlen egy EA sport játékot se vettem meg,de ez a múlté!!!
Ugyanis valami szenzációs game a Tiger Woods PGA TOUR 2002.
Ha esetleg valakinek megvan és nem profi golfjátékos akkor szívesen venném,ha jelentkezne egy kis multi partyra!!!!
Akit érdekel egy-két kép az látogasson el erre a címre:www.tiger2002.ea.com

← ElőzőOldal 2 / 2