75
Tiger Woods PGA TOUR 2002
-
Na?Tud valami frankó linket ahonnan le tudnám szedni? -
Anee #29 ok! -
Hétközben egy kicsit bele kell húznom,mert csúszok a határidővel!:((((
De a hétvégém már nyugisabb!
-
Anee #27 a download aci is megindul
de nemlényeg
inkább beszélnünk kellene egy multiról -
Remélem csak nálam indúl el a Getright mindig,ugyanis rosszúl adtam meg az útvonalat és ZIP. kiterjesztésre mutat az első...
A kellemetlenségekért sorry... Kicsit kapkodtam!:((( -
-
HI!
Gondolom ezkre magadtól is rájöttél...
Csavarás: Elég merész vagy,hogy ilyenekkel akarsz kezdeni,de igen egyszerű amerre akarod csavarni abban az irányban tolod az egeret! Vagyis kicsit srégen...
A plussz beállítások olyasmikre valók,hogy : Pattógós ütés ,Enyhe emelkedésű ütés... Próbálgasd...:)))
Ezekre akkor volt nekem szükségem amikor a fák közé esett a labda! Ott ugye nem lehet teljes értéküt ütni,mert a lombkorona megfogja...
UI: Ha már nem kell a kép akkor írj egy rövidet,mert kiveszem! Ne foglalja feleslegesen a helyet...
-
Anee #22 nemértem ezen mit kell gyakorolni
beállítod ugyanazt az ütésmódot amit Crem is használ/s én is/ azzal lehet a legjobban érezni
semmi tréning nem kell rohadtkönnyű -
Kíváncsian várom a véleményed!:))))
Ha már elmondtad a golf fokozatait... -
most rakom fel -
Olyan nincs, hogy tréning...
Csinálj egy golfjátékost utánna NEXT ...
Majd TAKE OFF...
Itt egy 1/15 scenario táblát kapsz ha minden igaz! Mire a végére érsz nyugodtan indúlhatsz valami nemzetközi versenyen! -
Anee #17 gyóvan -
Ha van kedved és már érzed a terepetakkor egy multit kipróbálhatnánk...
-
Anee #15 irányitása meg olyan mint a többi golf játéknak -
Anee #14 Na megnéztem ezt a gamét
vélemény: cefettülfasza
ALL:91% -
Hát igen...
De szerintem ez egy szemfényvesztés! 1 fajta ütővel végigmész az egész pályán!:((
A D9 a minigolfban felejtős! -
Anee #12 ezért terjedt el a minigolf ami még a megfizethető kategória -
Nem rossz..
Azért had jegyezzem meg egy Magyarországon lévő (szerintem közepes szinvonalú) golfklub éves tagsági díja 1.5 milla...Legalábbis ami itt van nálunk!
-
a golf fokozatai
1. feltalálták a golfo azoknak aki lusták a mozgásra
2.feltalálták a minigolfot akik még a labda után is lusták elmenni.
3.feltalálták a számitogépes golfot, akik még ütni is lsták
4.feltalálták a számitogépes miniglofot(!) akik még arra is lusták hogy a gép továbbbvigye őket
-
Ez igaz... De ha nem rögtön a bajnokságra nevezel be,hanem megcsinálod a gyakorlást akkor mindent meg fog mutatni mit hogyan... -
Senkinek nincs kedve multizni??:((( -
Olyan menü külön nincs,hogy tréning, de az első 5 percben szerintem rá lehet jönni a technikára... -
Nagon állat a kép!Nekem kell ez a game!AKAROM!!!Ha valaki esetleg tud egy linket ahonnan le tudom szedni az ne legyen rest ideírni!Előre is thx!!!! -
Sajnos én nem ismerek ilyen FTP illetve warez lelőhelyeket!:(
Biztos vagyok,hogy hamar meg fog jelenni nem hivatalos kiadásban is...
Addig egy kis kép...
-
Nem tudod véletlenül honnan lehetne letölteni?Mert már én is fenem a fogam rá egy ideje de sehol nem találom.Pedig nagyon szívesen játszanék vele.De most nem engedhetem meg magamnak hogy megvegyem a progit eredetiben:( -
Szóval...
Idáig egyetlen egy EA sport játékot se vettem meg,de ez a múlté!!!
Ugyanis valami szenzációs game a Tiger Woods PGA TOUR 2002.
Ha esetleg valakinek megvan és nem profi golfjátékos akkor szívesen venném,ha jelentkezne egy kis multi partyra!!!!
Akit érdekel egy-két kép az látogasson el erre a címre:www.tiger2002.ea.com