Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jah..nem is tudom kire hasonlít... 😊
60000 - SiX!
Naggyon jópofa gyerek vagy ... Jól pofán kéne lõni egy bazookával úgy 5 méterrõl, hogy permanens mosoly képzõdjön orcádon.
Hmm ... Milyen költõi vagyok 😊)))
Hmm ... Milyen költõi vagyok 😊)))
Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...
jah és ismerõs a "stílusod"...
60000 - SiX!
vicces kisgyerek vagy...
60000 - SiX!
ezt egy evvel ezelott mer nem tudtad?😊)))))))))
Ez erõs volt, vért kiván ...

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...
Üdv!
Nálam vannak nagyobb fanatikusok is, ezért nem kérem.
Ha ez igaz, nem semmi, hogy van ember aki ilyet felajánl
Nálam vannak nagyobb fanatikusok is, ezért nem kérem.
Ha ez igaz, nem semmi, hogy van ember aki ilyet felajánl

Hello skacok!
Mivel az utóbbi 3 hónapban se idõm, se gépem nem volt játszani (+ egyébként is, pluszos statban a játék során még sosem voltam 😊, szeretnék valakinek karácsony alkalmából örömet okozni.
Elajándékoznám az eredeti BF42-met és a RtR kiegészítõt. Egy olyan emberke jelentkezését várom, akinek nincs meg az erdeti game és él-hal, hogy játszhasson, de képtelen összeszedni rá a lét.
Kalandorok, kereskedõk, notórius tarhálók kíméljenek! 😊 [email protected]
Mivel az utóbbi 3 hónapban se idõm, se gépem nem volt játszani (+ egyébként is, pluszos statban a játék során még sosem voltam 😊, szeretnék valakinek karácsony alkalmából örömet okozni.
Elajándékoznám az eredeti BF42-met és a RtR kiegészítõt. Egy olyan emberke jelentkezését várom, akinek nincs meg az erdeti game és él-hal, hogy játszhasson, de képtelen összeszedni rá a lét.
Kalandorok, kereskedõk, notórius tarhálók kíméljenek! 😊 [email protected]
Na ja. Ez az Isten123 mást sem csinált Gazalán, mint kempelte a repteret. Válogatott 5leteim lennének az ilyen emberek megnevelésére....
nekem is volt már vele és "isten123" nevezetûvel afférom...ez van 😞
60000 - SiX!
nemtom ismeri e vki, de üzenem odigarlandonak, hogy egy kis csicska tk és grat neki... Amúgy meg nemtom mit mondjak arra, hogy engem nyír ki a csapattársam, nem is egyszer, hanem folyamatosan és mindezek után engem kúrnak ki... Ja, amúgy mint ewgyértelmû ez a HBA szerveren volt... Jobban is figyelhetnének.
FoP!-60k-69k + 70k! :)
Csinálom itt egyedül a fórumot😊 Na megyek is bejglit falni. Kézcsók minden klános cicának. Kitartás! Predátoroknak meg jó vadászatot!
Ha singl-t nyomod akkor a bot-ok irányításához kell a bika proci szóval vedd vissza õket számban és inteligenciában (ez amúgy is véges). Ha a neten akad akkor az gyenge net kapcsolat, mivel ott nincsenek bot-ok csak gyilkos predátorok 😊)
Celeron... Ismerõs 😊
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
FX 5200 és Cel 1,7. De fõleg az FX5200 a gyenge pontod. Vedd le a gefikát meg a felbontást és ne nagyon játsz singl-t, gyere fel netre.
Tényleg hihetetlen. Néhány ezer éve még lebunkóztuk, hajuknál fogva bevonszoltuk õket. Most meg már BF-eznek. 😊
Hát igen, múltkor mintha láttam volna, hogy Zajci övén ott sorakoznak a prédák koponyái 😊
Mindjárt bedobjuk a koncot. Errõl jut eszembe: A pub ragadozói a klánosok, szegény pór lámák meg a prédák. Ez tulajdonképp egy 25000 éves ösztön megnyilvánulása. Csak azt nem értem hogy lehetnek klános lányok. Az elmélet szerint õk csak prédák lehetnének 😊
jaja, en sem csinalom tul gyakran. Mondjuk en alapban a granatot arra hasznalom altalaban, hogy ha valaki jon szembe es elbujik, akkor azt kap, ritkan dobom el vaktaban :-) Meg ugye ha foglalni akarok egy zaszlot es van ra idom, mekkora moka oda elobb bedobni egyet, hatha pont akkor spawnolnak :-)
Szerintem aki olyan béna, hogy -6 pontja lesz TK miatt az megérdemli, hogy kickeljék nekem még talán 1-2 alkalommal fordult elõ, hgy TK-ztam gránáttal mert általában megnézem hova dobom. Ha véletlen mégis van TK akkor is csak egy fõ max.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Ciki vagy Tuvok. HBAra jársz meg minden
Sztem nem is ismerlek mostantól 
Sztem nem is ismerlek mostantól 
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
na akkor szvsz megint tul sokat beszeltunk olyas valamirol aminek sok értelme nincs mert nem tudsz valtoztatni rajta 😊
GanXstaZolee#2709
Nem naon kapcsolódi ide, de ez a fórum már annyi mindenen keresztül ment, ugyhogy ezt is el fogja bírni. 

Dell power
Aki mûvelõdni szeretne, annak ajánlom a Szépmûvészeti Múzeum CLAUDE MONET ÉS BARÁTAI címû kiállítását. Kicsi uncsi, de azért végig lehet nézni, mert végülis az ember nem mindig láthat ilyen neves festményeket itt nálunk. Szépmûvészeti Múzeum

Dell power
LOL
FoP!-60k-69k + 70k! :)