Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hidd el, kevesebb gyilkolással is meg lehet nyerni egy pályát 😄
jó klán?
meg én amugy se tudok játszani ezzel a battlefíldel. kicsit bonyolult nekem ez a sok jármü meg pisztoly. azt se tudom melyiket válasszam.
De láttál már játszani? Szerinted jól nyomom? Beférnék abba SuX -ba? Tök jó volna ha én is klános lehetnék

Every passing minute is another chance to turn it all around.
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
60000 - SiX!
Asszem Te már bemutatkoztál és mindenki megismert,ezért is szeretnének annyian Veled együtt játszani.
De tod én még nagyon kezdõ vagyok (1-2 hónapja kezdtem csak) megmondanád mi az a neved elején lévõ rövidítés - az a DTK vagy mi?
Köszönöm elõre is Te drága kis JÁTSZÓPAJTÁSUNK!
60000 - SiX!

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Én nem vagyok olyan jó játékos, de annyira szeretnék klános lenni én is.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
én pl a legutóbbi taliról másnak este 10:30 körül értem haza 😄DD
www.battlefield.hu
Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...
Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

60000 - SiX!

60000 - SiX!
egyébként a hdca-t subzero vezeti, sztem játékközben tudsz utána érdeklõdni hogy hogy kerülhetnél be
jelenleg még nem a legerõsebbek, de úgy érzem nagyon törnek fel
#62517-nek ment
\"Fighting for peace is like fucking for virginity...\"

\"Fighting for peace is like fucking for virginity...\"
1000 éve!
60000 - SiX!
Swedish people are albino monkeys
vagy még nem adták fel leckének?
60000 - SiX!
60000 - SiX!

60000 - SiX!