Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ahhoj
bf-ben még mindig nincs deathmeccs 😊
hidd el, kevesebb gyilkolással is meg lehet nyerni egy pályát 😄

Kispósi
SuX? azt nem ismerem
jó klán?
meg én amugy se tudok játszani ezzel a battlefíldel. kicsit bonyolult nekem ez a sok jármü meg pisztoly. azt se tudom melyiket válasszam.
De láttál már játszani? Szerinted jól nyomom? Beférnék abba SuX -ba? Tök jó volna ha én is klános lehetnék

Every passing minute is another chance to turn it all around.

Danny
Majd összefogunk Pósi. Bár a SuX klán egyszemélyes és nincs felvétel sem (lezártam a vérprofiknak) 😊 , lehet téged felveszlek 😄

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Kispósi
moist mért bántod az új barátunkat? Mindenki követ el hibákat. Volt hogy én is megöltem egy csapattársat... mindenkivel megesik egyszer

Danny
Miért nincs neked icukád? Ment privi. 😊

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Kispósi
tényleg az engem is érdekelne hogy mit jelent az a DTK. Van valami jelentése?

Mert láttam hogy mit csináltál te kis pondró. Végig menekültél mint egy nyúl és akkor élveztél mikor tankkal a születõk közé tudtál lõni.

priv!

60000 - SiX!

HU.man Josy
lol 😄

Danny
Én feladtam a gépvásárlási kisérleteimet. Nem igaz, hogy depon ott van, hogy van belõle, erre felhívom õket és sehol semmi. Se monitor, se alaplap. Proci volt egy darab 10 boltban. 😊 Hihhetetlen. Kurva sulinet. Karacsony meg csak szimplan nem jön jól ilyen szempontból. Na mindegy, majd januárban.

szia,Te kis édes barátunk!
Asszem Te már bemutatkoztál és mindenki megismert,ezért is szeretnének annyian Veled együtt játszani.
De tod én még nagyon kezdõ vagyok (1-2 hónapja kezdtem csak) megmondanád mi az a neved elején lévõ rövidítés - az a DTK vagy mi?
Köszönöm elõre is Te drága kis JÁTSZÓPAJTÁSUNK!

60000 - SiX!

Kispósi
de szép esténk van, nem srácok?

Kispósi
ha mindenki klánba megy akkor én egyedül maradok

Fritz Von...
Léccilécii.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Tuvok
átgondolom, de Sub a fõnök...

Fritz Von...
Jah, DTK: mikor mész játszani? Én is szerenélek megismerni, hogy lássam, ki ellen kell felvennem a versenyt, ha csatlakozni akarok valahova.

Fritz Von...
Sziasztok! Tuvok, szerinted van rá esély, hogy én is csatlakozzam a HDCA-hoz? Mert szeretnék. És mivel te ott vagy, ezért jó lenne, ha én is mehetnék. Egyszer asszem tegnap eléd ugrottam, amikor jeepet vezettél. Tehát gondolom, emlékszel rám. És utána leszedtem mögüled egy embert, így légyszi ajánlj be engem is.
Én nem vagyok olyan jó játékos, de annyira szeretnék klános lenni én is.

GanXstaZolee
te keversz valakivel, az DarkHorse 😊)))))))))))))

Ahhoj
szerintem mindenkinek addig tart, ameddig akarja...
én pl a legutóbbi taliról másnak este 10:30 körül értem haza 😄DD

Kispósi
hogy beindult a topic 😊)

BurnBaby
de lehet h tévedek 😊

www.battlefield.hu

BurnBaby

www.battlefield.hu

Kispósi
sajna a Subzeroét nem tudom

Na huzzál innen te kis köcsög. HBA -8tól kickel tegnap óta úgy hogy jöhetsz nyugodtan.

Kispósi
amugy nehéz bekerülni szerintem a HDCA-ba de ha sokat játszol akkor biztos sikerül. Esetleg beszélek majd Subzeroval mert régen egy klánban voltam vele. Hátha elörébb tudom vinni az ügyedet ;-)

Ahhoj
hát a hdca túl erõs ahhoz, hogy engem oda felvegyenek :\

Tuvok
Egyébként Subzero klántársa, azaz HDCA-s vagyok. Szerintem nyugodtan jöhetsz, majd beajánlak nála, de azért beszélj vele te is! A klánról annyit, hogy fõleg a Desert Combat moddal szoktunk nyomulni, warozni, stb. Kevesen vagyunk, de tagokat keresünk, és te ígéretesnek tûnsz. Szerintem nálunk a helyed. Nagyon feltörekvõ klán vagyunk, sok másik klánt elvertünk már waron, és ez így is fog a jövõben is menni! Szóval ha egy igazi klán tagja szeretnél lenni, a HDCA tárt karokkal vár!

Kispósi
szia. gyere gyakran a fórumra és ha megteheted akkor gyere el majd BF talira is! Nagyon jó a hangulat. Mi már ismerjük egymást és szeretnénk téged is megismerni! Ja és ha játszol a HBA-n akkor szóljál már itt SG-n mert én is szeretnék veled játszani 😊

Tuvok
játékot tévesztettél...

Sickboy
El kell verni csalánnal ... LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

Ransom
Hááááát... Nem nyilatkozom

\"Fighting for peace is like fucking for virginity...\"

Ransom
TE?

Sickboy
Az egy idõ után valószinûleg qrva bosszantó lehet, hogy " mindig félrevered " ...

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

Ahhoj

60000 - SiX!

ezt otthon meg ne tudják!

60000 - SiX!

Ahhoj
nem deathmeccs, hanem conquest, inkább zászlót kell fogllani mint öldökölni 😉

egyébként a hdca-t subzero vezeti, sztem játékközben tudsz utána érdeklõdni hogy hogy kerülhetnél be
jelenleg még nem a legerõsebbek, de úgy érzem nagyon törnek fel

Ransom
bazzeg mindig férreverem
#62517-nek ment

Ransom
Uncsiii

Ransom
Emm... szerintem te nem tudod hogy én mire mondtam

Hi! 😊
1000 éve!

60000 - SiX!

Sickboy

munka_gorilla
Kukucs!

Lesz BF tali mostanaban?

DarkHorSe
<<Subzero>> õ keres hozzád hasonló skilles játékosokat 😊

Swedish people are albino monkeys&#65279;

az utánnam csak 1 n-betû,tod?
vagy még nem adták fel leckének?

60000 - SiX!

Ahhoj
ha szereted a dc-t, akkor HDCA

Sickboy
Tõlem bármelyik ... Teeee ... Csíter LOLOLOLOLOLOL 😊))))))))))))))))))))))))))))))

F5!

60000 - SiX!

ööö... a kis buta...

60000 - SiX!

Tuvok