Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
hova tûnt a HBA szerver?
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Dell power
FoP!-60k-69k + 70k! :)
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
LoL ez a Foreverer csávó, bár elég értelmesnek tûnik, csak a játékot nem tudja játszani, amit kitûnik az írásából, - pontokat említve... 😊 Ha segítenétek neki, talán békénhagyna titeket nem gondoljátok?
Grat az NT-nek!

60000 - SiX!
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
inkább egy kellemes halmaz....
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
- monitor van a miklandban, bár gõzöm sincs milyet szeretnél, Samsung 765MB-vel még senki sem járt rosszul
- procit tényleg qrva nehéz sex-ben szerezni, én egy hétig méleztem érte, ha kell, elküldöm a kontaktot
- ne hagyj az államnak ikszer60000Ft-ot !! 😄
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
D.F. R.A.N.G.E.R. Deduktív Félzombi Rakétavezérlésre és Alkudozásra Nevelt Galaktikus Erőszakos Robot
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

60000 - SiX!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
pedig bizos jól játszottam volna varon 😊
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
60000 - SiX!

Every passing minute is another chance to turn it all around.
Every passing minute is another chance to turn it all around.
pedig nem sokat csak 21-t írt mégis ellentmondásba került 😄DD
60000 - SiX!

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
De csak nem akarsz hinni nekem, pedig én megmondtam...
És kikérem magamnak, én is segítek, és megse említed a nevem, msot meg vagyok sértõdve :|
60000 - SiX!