Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Admiralis
Soha sem lesz noname player!

Dell power

vagy csak már megint az én asém hülyül...

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

szépjóreggelt
hova tûnt a HBA szerver?

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Admiralis
Ezen röhögtem a legjobbat!

Dell power

Admiralis
LOL

Dell power

Admiralis

Dell power

Admiralis
Hát persze tök szívesen látunk bármikor jöhetsz...

Dell power

Admiralis
Na szal itt vagyok, készüljetek, mert mindent kétpercen belüli hosszászólásokkal fogok lereagálni.

Dell power

traXion
Én nem érek rá 😊 De hamarosan elvégzi a középsulit Forver, talán majd megérti a játékot!

akkor segíts neki

FoP!-60k-69k + 70k! :)

GanXstaZolee
regg

hat hiányzott a szerver power pedig állítólag az egy csites szerver amin játszottunk

Danny
Jó reggelt! Jaja, mindent összevetve azért GRAT NT! Gyõztetek vagy mi 😊 fel a fejjel!

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

traXion
Mondjuk, lehet hogy így is reménytelen

traXion
Hey!

LoL ez a Foreverer csávó, bár elég értelmesnek tûnik, csak a játékot nem tudja játszani, amit kitûnik az írásából, - pontokat említve... 😊 Ha segítenétek neki, talán békénhagyna titeket nem gondoljátok?

jo reggelt!

Grat az NT-nek!

60000 - SiX!

Danny
Amit én ma a Windows miatt szoptam azt nem kívánom senkinek 😞 KillGates Ba*meg!

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Danny
Rájuk mászok!

Mr Manson
Bye All! Jó éjt!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Yan
Írásjelek idétlen kitételéböl az derül ki, hogy:
DTK-forever=Skorpio

¥ xfire: kistekila

HU.man Josy
Jó éjt!

Már alig várjuk!!! 😊

aPa
hát párosításnak kicsit kemény 😄
inkább egy kellemes halmaz....

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

aPa
- na, alaplapot nem árulnak tudtommal sex-ben
- monitor van a miklandban, bár gõzöm sincs milyet szeretnél, Samsung 765MB-vel még senki sem járt rosszul
- procit tényleg qrva nehéz sex-ben szerezni, én egy hétig méleztem érte, ha kell, elküldöm a kontaktot
- ne hagyj az államnak ikszer60000Ft-ot !! 😄

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

DF Ranger
Faszás az ujj aláírásom 😊

D.F. R.A.N.G.E.R. Deduktív Félzombi Rakétavezérlésre és Alkudozásra Nevelt Galaktikus Erőszakos Robot

Danny
Most meg mék win2000-et ültetni!

Danny
+3 év Somaliaban és az idegenlégióban. Utana megbeszélem a tagokkal 😄 és döntök 😊

AirborneRanger
Átkell esni 1 SIX és egy PT kiképzésen h bekerülhessek SUX ba? Esetleg 4 hónapos intenzív ranger kiképzés? 😊

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Danny
Hát ja! Amolyan elõszobálya a SuX nevû elit alakulatnak

AirborneRanger
CSAK sixes 😊

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Danny
Nem õ nem SuX-os. Jó lenne ha az én klánomat nem kevernéd bele 😄DDDD Õ csak SiX-es! 😄DDD

Tuvok
de

Kispósi
te nem beteg vagy?

Every passing minute is another chance to turn it all around.

60000 - SiX!

Random_
jóvan veled is iszok ne sírjá 😉

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Tuvok

Random_
és ezekután 140-el repesztettem warra ami elmaradft
pedig bizos jól játszottam volna varon 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
neszóljábe vazzeg! ?😊

elég egysíkú... 😄DD

60000 - SiX!

Tuvok

Random_
csak annyitalarok mondani, hogy a barack pálinka+unicum+vilmoös+2 korsó buzasör+stella jó párosítás alkoholizálásra 😊

Kispósi
Mi a lényeg Ahhoj? mindig elfelejtem

Kispósi
A SuX az más klán az Danny csinálja és csak 'vérprofik' mehetnek 😊

Tuvok
DTK te figyu, beszélj Subzeroval, beajánlottalak, úgytûnik örömmel bevesz, úgyhogy akár le is nyugodhatsz, mi meg majd irigykedünk 😞

Tuvok
engedelmetekkel ucu távollétében én mondanám ki a legfontosabb dolgot:

a

és annyira gyenge,hogy visszaolvasva lerí róla a sok kamu...😄
pedig nem sokat csak 21-t írt mégis ellentmondásba került 😄DD

60000 - SiX!

Fritz Von...
Ú de jó. Én is klántag lehetek végre. Igaz, hogy lehet menni a SiX-be is? DTK: te végülis hova jelentkezel most? A SiX-be, vagy a HDCA-ba? Szerintem menj a SiX-be nekik kellenek most ilyen erõs játékosok.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Ahhoj
A játék lényegébe még mindig beletartozik, hogy pl ez nem deathmeccs, hanem conquest, ahol zászlót kell foglalni 😊
De csak nem akarsz hinni nekem, pedig én megmondtam...
És kikérem magamnak, én is segítek, és megse említed a nevem, msot meg vagyok sértõdve :|

jaja... azt hiszi qrva vicces...

60000 - SiX!

kisponty
Csak tudnam, mellik allatnak van kozulunk ennyi folos ideje? 😉))))

DarkHorSe
igen, kb mint Stinger

Swedish people are albino monkeys