Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Random_
Ne legyél szomorú! Íme egy kis ajándék tõlem nektek. A kérómon át lehet venni, ha egy napon belül senki se jelentkezik érte megtartom magamnak a hölgyet.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

kisponty
Igy karacsonyra levettek a nevunk mellol a kupat. Dvo bekaphassa....

Random_
Még most józanul:

Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek és, hogy a Jézuska hozzon nektek sok-sok ajándékot!

Szilveszter elött még remélem találkozunk és körül álljuk a karácsonyfát Kurszk-on. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Meggymag
Hát igen ez tényleg megható vót... Végre látom, hogy volt értelme nyalnom neked kb fél éven át, hogy megemlíts az összegzésedben pedig valójában utállak. Viccet félre téve nekem is kellemes volt az együtt el döntött idõ(nem kell rosszra gondolni). Remélem segíthettem és köszönöm én is a segítséget mindenkinek aki ebben az évben egy kicsit is megtette. Remélem, hogy a jövõ én legalább ilyen sikeres lesz mint az ezév akár a BFre gondolok és a klánomra akár másra. A sok flémelésért elnézést kérek senkit se akartam megbántani csak én mint láttátok máshogy fogom fel a dolgokat mint a többség ami néha jó néha nem de én felvállalom a véleményem ami mellett ki is állok keményen. Úgy érzem a jövõ év még izgibb lesz BF szempontjából és még kiegyenlítettebb lesz a mezõny. Hajrá srácok!! Kellemes ünnepeket!!

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Meggymag
Legalább ilyenkor megkereshetnéd a magyar billentyûidet vazze...

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

DarkHorSe
Kellemes Karacsonyt es Boldog uj evet.

Swedish people are albino monkeys

AirborneRanger

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

AirborneRanger
Winters te? itt? geciiiiiiiiiiiii 😛

WiNters
hmm....
AZT!
Boldog Karáncsonyt!

Orgona: http://w3.enternet.hu/fonok Fan Club: wintersfanclub.blog.korridor.hu

Danny
Basszus nem csomiztam még be . Boldog Holnapi Karacsonyt 😊

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

505thZajcev[PT]
Karancsonyt!!! 😄

Admiralis
Ha szabad, akkor majd holnap kívánok mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket. Azért teszem holnapra, mert akkor van mégis karácsony, na meg az ajándékkal sem vagyok még készen. Ez így most lehet, hogy rosszul esik azoknak akik holnap nem tudják majd olvasni a fórumot ezért nekik most (elõre) szeretnék nyugodalmas, kellemes, és békés karácsonyi ünnepeket kívánni. Az új évrõl most meg csak annyit, hogy messze van, addig sokat kell még melózni. Annyira ürülök az elöttem szólóknak... olyan szép karaktereket véstetek a virtuális papirokra..., de tényleg éljen a Karácsony, na és persze Mi!

Dell power

WiNters
Boldog Karáncsonyt és sikerekben gazdag boldog új évet!

Szerintem többet ér ha az ember készít valamit.NEM LESZÓLNI!

Orgona: http://w3.enternet.hu/fonok Fan Club: wintersfanclub.blog.korridor.hu

Sickboy
Kedves Gyerekek !

Én is meg szeretném köszönni a lehetõséget, hogy egy olyan játékra találhattam általatok, ami nem csak hetekre képes lekötni. Köszi, hogy nem utáltattátok meg velem ( nyilván nem köszi Lámáéknak, de hát senki sem úgy születik ugye ... )
Nem tom meddig fogok BFezni, de amíg fogok, addig hálás leszek azoknak a klánoknak és azoknak az embereknek, akik demonstrálták nekem, hogy igenis lehet jó hangulatban, véresen komolyan játszani éppúgy, mint ahogy lehet borzasztó sokat állatkodni, butulni és viháncolni.
Immáron több mint fél éve BFezem és ez az idõ nem ment el nyomtalanul : rengeteget tanultam a " nagycsoportosoktól " és azt is láttam, hogy mik azok a dolgok amivel az õrületbe lehet kergetni a BF Scene tagjait

Sz'al köszi mindenkinek a kitartást, azt is, hogy nem küldtek el a sunyi picsába, ha valami baromságot csináltam / csinálok / csinálni fogok.

Egy szó mint száz :

R E S P E C T

[#worship

Kellemes ünnepeket és boldog új évet mindenkinek aki BF-ezik és annak is aki nem !

Sickboy

P.S. : A Pause csít az akkor is erõs volt ...

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

505thZajcev[PT]
En is hadd!!!
Kosz anyu!!!

Hát igen, a karácsony még csak holnap lesz de azért mára is köszöngetek valamit:

Köszi fiúk&lányok a tegnapi NT meccset, mivel nekem ez volt az elsõ ilyen megmérettetés ezért nagyon élveztem, habár a rám is bizott repteret csúnyán elbuktuk azota is esz a penész miatta! Remélem máskor is játszhatunk együtt, holnapig is mindenkinek Kellemes karácsonyi készülõdést

HU.man Josy
Kellemes Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!

HU.man Josy

Hoze - home
Hová ez a nagy köszöngetés...A szeretet ünnepe holnap van, ma még gyilkolunk nem ?
Klassz volt a tegnapi mini-war a D2MH-val.
Örömmel vennénk ezt máskor, más klánokkal is. Összegyûlünk az egyik szerveren, klántagok azonos oldalon, többet ér mint a lámahent, még ha kevesen vagyuk is.

És ha még valakinek ez nem eset volna le, akkor:
Peter H. Schwager = Peti a Hozé sógora

És azoknak akik elutaznak : Mizu! (ja...maguknak)Namegbódogkarácsonyot.

Pukkandur
Üdv Mindenkinek!
Bischof! Ne aggódj! Jövõre én is 3x, de valszeg a 4x-et is Battlefield utóddal fogom tõlteni.
Kellemes, meghitt karácsonyt Mindenkinek!
24.-ét kihagyom, de 25.-én újra itt.

Kellemes Karacsonyt es Boldog uj evet!

ucu

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Én is csatlakoznék a többiekhez.
A hungs.hu és a Chaos Brigade klán nevében is kívánok mindenkinek Kellemes Karácsonyi ünnepeket és Egészségben, gazdagságban, boldogságban, gazdag és cheater mentes boldog Új évet.
Fritz Von...
A bébit elküldhetnéd a szülinapi tortámban....

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Frankie

Mr Manson
... csatlakoznék klántársamhoz...

Kellem Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!
Sikerekben Gazdag és "Csítermentes" Uj Évet!

Szintén megragadnám az alkalmat megköszönni, volt BfBt Klánnak-nak az együtt töltött az idõt! Traitorsnak az uj "munkalehtõséget"!

És mindenkinek akikkek valamilyen szinten együtt töltöttük ezt az évet itt!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Mr Manson
ohh... míly' megható szavak!
Szép volt!

("TK")

GanXstaZoleeWrk
jovan én nem eresztem ilyen hosszura mert ugysemenne nekem 😊 szoval csatlakozom + minden jót mindenkinek.

GanXstaZolee#2709

Fritz Von...
Én ilyen rendes vagyok.

Fritz Von...

Tuvok
Hüpp, hüpp...ez szép volt...adjon vki egy zsepit

DarkHorSe
úúú ez annyira szép volt! 😄DD

Swedish people are albino monkeys

Fritz Von...
Hát srácok, eljött ez az év vége is. Holnap akartam kis mondandómat elõadni, de tekintettel arra, hogy Freddy koma sem lesz, ezért inkább ma. Képeket nem linkelek, mert más úgyis megteszi, én amúgy sem vagyok egy ilyen fajta. 😊)

Szóval körülbelül ez volt az az év, amikor beleestem a BF-be. Köszönöm mindenkinek, akivel játszhattam, akit lelõhettem és annak is, aki lelõtt (mert tanultam belõle).
Sok jó fej embert megismertem, örülök, hogy közétek tartozom. Köszönöm Tridernek a sok beszélgetést, a SiX-nek és a PT-nek a segítséget, amit kaptunk. A D2MH-nak, hogy normálisan tudtunk elválni és azóta is jó haverok maradtunk.
Meggymagnak szintén thx a beszélgetéseket, a CoFB-nak is a jófej hozzáállást a dolgokhoz. A JCSR-nek a lekesedést és a segítõkészséget szerver ügyben. NB tagoknak is thx a gyakot, a lehetõségeket a tanulásra. Akiket nem említek, nem azért teszem, mert gond lenne, de a fentieknek köszönhetem, hogy továbbra is BF-ezek.

Ezúton kívánok mindenkinek Békés, Boldog Karácsonyt, aki nem lesz, annak Boldog és eredményekben gazdag Új évet.

Én leszek továbbra is, ha valaki le szeretné lövetni magát, az megtalál.

Jövõre remélem ugyanaz maradok, nem visel meg a 3. X-be való lépésem. Ehhheh. Természetesen lesz.rom.

Szóval: I love this game, and all of you!

Ezt nem hiszem el bakker !!!!
Qrva ClanBaseesek levették az ezüstkupát a nevünk mellõl meg a WA aranykupájá és a PRGK42 kupáját is.
Erre kaptak helyette sárga billiárdgolyót mi meg nagy ló*aszt... Faszé variálnak a buzik. Hú de ideges vagyok...

az ünnepi kaki...

Sosem voltam benne Bazooka koma ! 😄

Kiesel a formából Freddy.

Elküldted végre ?

26.-án már nagyüzemben folyik majd a lanparti! 😄 Azt hiszed nem gondoltam rá ? 😄

Hoze - home
Byez is Freddy. Ennyi kihagyással durva elvonási tüneteid lesznek 😊

Meggymag
Bájbáj bébi!!! Remélem ott lesz az Electric Six CD a fátok alatt!!

Admiralis
Tesco:
Szolgálati közlemény:
A HBA szerver elõreláthatólag 1/2 óra mulva megy!

Dell power

Admiralis
Köszi!

Dell power

Hölgyeim és uraim ...
Eljövend az év vége, FreddyHawk hibernálja magát. Nem leszek netközelben január 5-éig, mindenkinek kellemes karácsonytot és mámoros szilvesztertet kívánok.

Admiralis
Nyugi majd leszokom errõl is!

Dell power

Tuvok
Sztem kivételesen kihagyhattad volna a reagálást, pláne a régi és hülye hozzászólásokra.

Admiralis
Jaj, jaj, jaj! Ur isten ezt ezt nem bírom ki!Mentségemre szoláljon, hogy már a földön fetrengtem azoktól a hozzászólásoktól, amiket a DTK-s srácnak írogattatok.

Dell power

Mr Manson
rEGGElt!

Admi kétszer is hibáztál!:
| #61676 ---1 perc!
| #61678 ---5 perc!!!

Kéretik kicsit jobban odafigyelni! 😊

FoP!-60k-69k + 70k! :)

Admiralis
Ez egy naon okos és fogos kérdés. Majd rákérdezek, de szeriintem ezt Te is meg tudod tenni.Viszont felmerült bennem egy kérdés. Vitéz, Te játszani akartál menni?

Dell power

AirborneRanger
reggelt?