109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Beers
    3,5G?
  • Wreck86
    Battlegroup42 mod a bf42höz. Sok cucc+magyarok!

Érdekesség.
  • Wreck86
    CZ!
  • Beers
    Letöltöd torrenról és adok egy serialt, ha érdekel!
  • LSSAHPAUL
    Dikk Cézé! Téged se láttalak már vagy 2éve! Mizujs?
  • CéZé
    Jó sokáig kerested
  • Pepti
    nem találtam meg a CD-imet :-( Lehet, hogy exasszony kidobta őket, mikor a váláskor pakolta a cuccaimat...

Azonban mivel x éve nem játszottam nemhogy BF-fel, de fps-sel sem, szerintem most nem lettem volna úgysem használható :-)
  • Wreck86
    Szólalj meg!:D
  • LSSAHPAUL
    Én hallottam hogy Boti mondja hogy jönnek átfele a tankok segítséget kér (de azt hittem hogy ő az m10-es tank, szal épp ott voltam a közelében csak gyorsan elrohantam a másik hídhoz ahol csak 1 tankot láttam, azt hittem a többi hátrább van így beálltam védekezni, gondoltam túloz mint mindig, aztán a másik híd elesett, ekkor leesett..)
  • EBoti
    Hát az más meccsen lehetett Millerke mert én meg sem szólaltam :).
  • Wreck86
  • Wreck86
    Na pont ezeket az infokat nem hallottuk a sírásodtól:)
  • Bala10
    :D
  • Beers
    a levegőben gondoltam....
  • EBoti
    Hát pedig most elvileg volt egy jó pilótánk Marseille/Melan képében de nem sok vizet zavart Kharkovon.
    Amúgy Bulge-on nulla taktika volt, bár 10 emberrel játszottunk, de a második hidat senki nem aknázta rajtam kívül, és ott tört át az ellenfél. Persze semmi segítség nélkül elég nehéz feltartani egy tigrist és 2-3 pz-t. Úgy hogy egy shermant a főbézen hagytunk kezdéskor, mert akinek vinni kellett volna kiesett vagy 2-3 percre, elég nehéz nyerni. Bár így is, hogy csak két tankkal védekeztünk a főbézen sikerült visszaverni egyszer az ellenfél támadását, csak utána 3 ember elkószált és nem voltak leaknázva a kulcspontok, így a második támadásuk fél perc alatt elsöpörte a védelmet.
  • Wreck86
    ja,de rüheltem:D próbáltam felszállni,erre bang.
  • Beers
    mint amikor a heliket bombázom :D
  • Wreck86
    :D
  • Bala10
    ez nem biztos:D de bocage mapon történt, feszítettem a fűrésztelepen és jött valaki német oldalról repcsivel alacsonyan, el akart ütni. :)
  • Wreck86
    :D én ?:D
  • Bala10
    aham, feldobtam az aknát, de persze el is üt sajnos:D

talán az egyik a Miller vót
  • LSSAHPAUL
    Amikor akart elfeleütni? :D (ez a másik, hogy már annyira nagylegények hogy ha gyalogost látnak síkságon egyszerüen elgázolják)
  • Bala10
    csak kéne egy működő magyar publik szerver, ahol lehetne embereket találni.

2x le tudtam aknázni a repülőst, azon nevettünk rendesen. :D
  • Gyuszopapa
    Hát ha nincs akkor kell valakit(kiket)képezni pilótának.
  • LSSAHPAUL
    Én még sose láttam jó magyar pilótát, vannak mendemondák hogy régen 2002-2004 között ez meg az kurva jó volt :) Ha átvettük a hegyen a kontrolt egyből más lett a game fekvése, voltak AA-ink, ráadsul én 2x wespével is lekaptam repülőt :D az ellenfél nagy örömére :) De ez nem nagy szám, anno lavina vót ennek mestere.
  • Bala10

senki nincs a Magyarok között aki jól repül?:)
  • Beers
    ez jó lehetett ....
  • LSSAHPAUL
    Jó volt az utolsó kör, egy darabig nem felejtjük el :) A kharkov-ról nincs értelme beszélni, a jugó légierő szijjel bombázott mindent, ezért nincs is értelme ezzel a játékkal komolyabban foglalkozni, taktika tervezés vagy gyakorolni teljesen felesleges ha van 2 pilota az ellenfélnél aki még a bújdosó gyalogost is leszedi.
    De bulge-on nem volt repülő. Az első kört 107:0 ra a jugók nyerték, hozzáteszem hogy kezdésnél az egyik tankosunk wittmann-ak lefagyott a bf-e, nyomtam egy pause-t ami teljesen normális, erre úgy elkezdtek sírni hogy folytatnunk kellett emberhátrányban.. fogalmam sincs hogy az m10-et miért nem vittük vissza a főbézre, de se a malmos tankot se az m10-et nem sikerült kimenteni.. pedig elméletileg tapasztalt játékosokra volt bízva. Kiváncsi vagyok ha csak az m10-et vissza sikerül hozni az alapra akkor milett volna. Legközelebb én viszem :)
    A másik kör viszont drámát hozott :) : nekünk kelett volna lepörgetni az ellenfelet, de nemsikerült tartós áttörést elérjünk, a meccs végére így újabb hihetetlen vereség szaga kezdett körvonalozódni.. német oldalt az ellenfél úgy néz ki nullára ver minket ami példátlan, nem is halottam még ilyet mióta játszok :D, de pár percel a vége előtt én és Miller befogtuk az alapjukat, valszeg ettől az ellenfél megzavarodott, sorra vesztették el a pontjaikat. Az utolsó percben elszetették az összes pontjukat, félpercel a vége előtt már csak 1 ember bújkált, aki ha túléli igen dúrva kb 140:4 körüli győzelmet hozott volna a jugoknak. De szegény ördögöt egy magyar vítéz levágta így kb 10 másodpercel a vége előtt lepörögtek :D :D 0:4
  • JagFater
  • Wreck86
    Kiélezett küzdelemben Jugoszlávia csapatata kerekedett felül a Magyar válogatotton.
    1 kört magabiztosan sikerült megnyernünk Bulge-on(lepörgettük őket).Azonban a jugok partizán taktikájának meglepetése Kharkov győzelmet eredményezett nekik,habár az utolsó percekben sikerült elég sok pontot lepörgetnünk róluk.Így 3-at kaptunk 1-et nyertünk.
  • Wreck86
    ok,i am in.
  • LSSAHPAUL
    Ma este 20.30 kor pályára lép újra a magyar bf1942 válogatott a nemzetek kupájában. Ellenfél Jugoszlávia. Pályák: Kharkov, Bulge. Szerver: neutral. 10v10
  • Wreck86
    Pól!
    Info pls!
  • Wreck86
    Köszönöm!:)
  • LSSAHPAUL
    HBD! Nőjjél nagyra!
  • JagFater
    Höbödö
  • Wreck86
    Ma már nem,tegnap igen "Wreck86". :) köszi!:)
  • Bala10
    nem is vagy az sg szülinaposok között, így érvénytelen!

BSZN
  • Wreck86
    thx!:)
  • Beers
    hbd!