109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#105662 3,5G? -
#105661 Battlegroup42 mod a bf42höz. Sok cucc+magyarok!
Érdekesség. -
#105660 CZ! -
#105659 Letöltöd torrenról és adok egy serialt, ha érdekel! -
#105658 Dikk Cézé! Téged se láttalak már vagy 2éve! Mizujs? -
CéZé #105657 Jó sokáig kerested -
#105656 nem találtam meg a CD-imet :-( Lehet, hogy exasszony kidobta őket, mikor a váláskor pakolta a cuccaimat...
Azonban mivel x éve nem játszottam nemhogy BF-fel, de fps-sel sem, szerintem most nem lettem volna úgysem használható :-) -
#105655 Szólalj meg!:D -
#105654 Én hallottam hogy Boti mondja hogy jönnek átfele a tankok segítséget kér (de azt hittem hogy ő az m10-es tank, szal épp ott voltam a közelében csak gyorsan elrohantam a másik hídhoz ahol csak 1 tankot láttam, azt hittem a többi hátrább van így beálltam védekezni, gondoltam túloz mint mindig, aztán a másik híd elesett, ekkor leesett..) -
EBoti #105653 Hát az más meccsen lehetett Millerke mert én meg sem szólaltam :). -
#105652 -
#105651 Na pont ezeket az infokat nem hallottuk a sírásodtól:) -
Bala10 #105650 :D -
#105649 a levegőben gondoltam.... -
EBoti #105648 Hát pedig most elvileg volt egy jó pilótánk Marseille/Melan képében de nem sok vizet zavart Kharkovon.
Amúgy Bulge-on nulla taktika volt, bár 10 emberrel játszottunk, de a második hidat senki nem aknázta rajtam kívül, és ott tört át az ellenfél. Persze semmi segítség nélkül elég nehéz feltartani egy tigrist és 2-3 pz-t. Úgy hogy egy shermant a főbézen hagytunk kezdéskor, mert akinek vinni kellett volna kiesett vagy 2-3 percre, elég nehéz nyerni. Bár így is, hogy csak két tankkal védekeztünk a főbézen sikerült visszaverni egyszer az ellenfél támadását, csak utána 3 ember elkószált és nem voltak leaknázva a kulcspontok, így a második támadásuk fél perc alatt elsöpörte a védelmet. -
#105647 ja,de rüheltem:D próbáltam felszállni,erre bang. -
#105646 mint amikor a heliket bombázom :D -
#105645 :D -
Bala10 #105644 ez nem biztos:D de bocage mapon történt, feszítettem a fűrésztelepen és jött valaki német oldalról repcsivel alacsonyan, el akart ütni. :) -
#105643 :D én ?:D -
Bala10 #105642 aham, feldobtam az aknát, de persze el is üt sajnos:D
talán az egyik a Miller vót -
#105641 Amikor akart elfeleütni? :D (ez a másik, hogy már annyira nagylegények hogy ha gyalogost látnak síkságon egyszerüen elgázolják) -
Bala10 #105640 csak kéne egy működő magyar publik szerver, ahol lehetne embereket találni.
2x le tudtam aknázni a repülőst, azon nevettünk rendesen. :D -
Gyuszopapa #105639 Hát ha nincs akkor kell valakit(kiket)képezni pilótának. -
#105638 Én még sose láttam jó magyar pilótát, vannak mendemondák hogy régen 2002-2004 között ez meg az kurva jó volt :) Ha átvettük a hegyen a kontrolt egyből más lett a game fekvése, voltak AA-ink, ráadsul én 2x wespével is lekaptam repülőt :D az ellenfél nagy örömére :) De ez nem nagy szám, anno lavina vót ennek mestere. -
Bala10 #105637
senki nincs a Magyarok között aki jól repül?:) -
#105636 ez jó lehetett .... -
#105635 Jó volt az utolsó kör, egy darabig nem felejtjük el :) A kharkov-ról nincs értelme beszélni, a jugó légierő szijjel bombázott mindent, ezért nincs is értelme ezzel a játékkal komolyabban foglalkozni, taktika tervezés vagy gyakorolni teljesen felesleges ha van 2 pilota az ellenfélnél aki még a bújdosó gyalogost is leszedi.
De bulge-on nem volt repülő. Az első kört 107:0 ra a jugók nyerték, hozzáteszem hogy kezdésnél az egyik tankosunk wittmann-ak lefagyott a bf-e, nyomtam egy pause-t ami teljesen normális, erre úgy elkezdtek sírni hogy folytatnunk kellett emberhátrányban.. fogalmam sincs hogy az m10-et miért nem vittük vissza a főbézre, de se a malmos tankot se az m10-et nem sikerült kimenteni.. pedig elméletileg tapasztalt játékosokra volt bízva. Kiváncsi vagyok ha csak az m10-et vissza sikerül hozni az alapra akkor milett volna. Legközelebb én viszem :)
A másik kör viszont drámát hozott :) : nekünk kelett volna lepörgetni az ellenfelet, de nemsikerült tartós áttörést elérjünk, a meccs végére így újabb hihetetlen vereség szaga kezdett körvonalozódni.. német oldalt az ellenfél úgy néz ki nullára ver minket ami példátlan, nem is halottam még ilyet mióta játszok :D, de pár percel a vége előtt én és Miller befogtuk az alapjukat, valszeg ettől az ellenfél megzavarodott, sorra vesztették el a pontjaikat. Az utolsó percben elszetették az összes pontjukat, félpercel a vége előtt már csak 1 ember bújkált, aki ha túléli igen dúrva kb 140:4 körüli győzelmet hozott volna a jugoknak. De szegény ördögöt egy magyar vítéz levágta így kb 10 másodpercel a vége előtt lepörögtek :D :D 0:4 -
JagFater #105634 -
#105633 Kiélezett küzdelemben Jugoszlávia csapatata kerekedett felül a Magyar válogatotton.
1 kört magabiztosan sikerült megnyernünk Bulge-on(lepörgettük őket).Azonban a jugok partizán taktikájának meglepetése Kharkov győzelmet eredményezett nekik,habár az utolsó percekben sikerült elég sok pontot lepörgetnünk róluk.Így 3-at kaptunk 1-et nyertünk. -
#105632 ok,i am in. -
#105631 Ma este 20.30 kor pályára lép újra a magyar bf1942 válogatott a nemzetek kupájában. Ellenfél Jugoszlávia. Pályák: Kharkov, Bulge. Szerver: neutral. 10v10 -
#105630 Pól!
Info pls! -
#105629 Köszönöm!:) -
#105628 HBD! Nőjjél nagyra! -
JagFater #105627 Höbödö -
#105626 Ma már nem,tegnap igen "Wreck86". :) köszi!:) -
Bala10 #105625 nem is vagy az sg szülinaposok között, így érvénytelen!
BSZN -
#105624 thx!:) -
#105623 hbd!