Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja olábferkó és a gumis csónyak hajrahura 😄 mega six is 😄

és aki tud több smileyt beszruni versenyt is en nyertem 😊
at alkeszoknak meg külön is!!!! mert az egy nagy csalad!!!!
hajrá hurááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pepti-n kívûl nem osk józanabb ember volt nálam 😊
elviszitek a 63k-t (az év utolsó kerekszámát), az év elsõ hozzászólását, egyesek részegen is a gép elõtt ülnek...
sok kocka...

egyebkent jo reggelt mindenkinek :-)
itt van 5 sör cpromita elottem csak a sixnek ez talan meg megy.
HAÛJÁ HURÁ rá ömlött a sör a bill gercire es nemtom most m,i lreu de azrt en utm a bbbbbilttt mert atttol bsaja nem lehet
tuvoooooooooooooooooooooooooooooook
igyal te is happy 2004
vgay 3 oder5?
nemszamit ejjjen a whisky es a léamyok itt
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja MREHET!!!
ASUS, P4 2.4@3 GHZ, INFINEON 512 MB+ 512 MB SAMSUNG DDR, MSI FX 5800(486@966), Codegen 8011+480W 3DMark:5175 Aguamark:35250 bövebben: http://l--bandi.uw.hu/01/agep.html
nekem meg jó munkát

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

60000 - SiX!
60000 - SiX!

Faki -Unknown- Lvl 50 Jedi Consular TOFN. inc to Retire Dagooz -Unknown- Lvl 40 RR68 Choppa Retired Faki - Lvl 40 RR61 Zealot Retired
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
Hide and fear, Cobra Commander is here !