Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Every passing minute is another chance to turn it all around.
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Az egyetlen jó az egészben, hogy már tudom hogy kell bemenni a hangár alá így ha gyorsabb vagyok akkor le tudom szedni a fasszopókat... De ha egyszer bement nincs Isten aki kirobbantsa... FUCKEA!!

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Boldog új Évet mindenkinek!
Kicsit keson eszmeltunk es nem kovettuk az esemenyeket!
Koszonjuk a dicsero szavakat! Remeljuk tenyleg sikerult
mosolyt csalni egy ket arcra az U'42Clansongal! 😊
Igyekszunk mielobb elerhetove tenni a TS interjuknak elnevezett kis U'42 TS valogatasokat ami mar a 3. resznel tart!
Azhiszem TS hangulatban es "esztelensegben" nehez minek uberelni! 😊
Na DC Powa ! 😊
U'42.:.all
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Pár dogfight után inkább visszaküldtem, hogy legalább az alapokat tanulja meg

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Amúgy BUÉK...de ez már közhely😊
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Kispósi, ez trágár, és neked szól, mert pont most akartam írni a gumiba, mert eszembejutott még senki nem írt oda, erre meg te.... UTÁLLAK!!!

<12:45>12:45> <Ranger_> megyek agemzni
gondolom a második szó: game-zni 😉
szal akkor msot mit csinálsz?

😊)😊):
láttam az elöbb anyukáddal mentél a misire 😊)))
Amúgy szép jó reggelt. Éjjen a Jagermaister. No másnaposság. 😊
Pentium 4 2,6Ghz/533 2 hónapos,garanciális,sürgõsen mert kell a lé.
Ár: 40.000 Ft
[email protected]
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
Mostanság szinte minden este a magyar szervereken lógok. Nemrég szembesültem a problémával, hogy pl a D2MH Public használja az RtR pályákat. Nekem fent van a kiegészítõ (a másik is) de mikor a szerver RtR pályára vált engem kidob, hogy nincs meg a map. Közben single playerben gyönyörûen mennek ezek a pályák
Mitõl lehet ez?
TSW: Tunderke
nesze

¥ xfire: kistekila
max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)