Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
*** CoD amugy jók kis game, nekem a Single nagyon bejött... ***
Igaz a multi az már nem!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
60000 - SiX!
Nos, nem is kell már oly sokat alukálni, és a kezeink közé ragadhatjuk a Battlefield sorozat következõ tagját. Ha minden igaz, egészen pontosan március 22-én jelenik a vietnámi háborút feldolgozó alkotás - ezzel mintegy két hónapot csúszva az eredeti tervekhez képest. Bízom benne, hogy a fejlesztõk már keményen dolgoznak következõ alkotásukon, melyrõl egyelõre még nem szivárogtak ki információk. De a következõ MOHAA játékot, nevezetesen a Pacific Assault-tot elnézegetve bizony azt kell mondjam, emberesen fel kell kötniük a gatyójukat...!
lehet visszaszámláni!
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
www.battlefield.hu
olvass 😊
www.battlefield.hu
tudnál olyan IP-t mondani, ahol lehet játszani rendesen és vannak is fent. amiket én tudok, vagy soha nincs fent senki, vagy pedig kódos... 😞
Hide and fear, Cobra Commander is here !
én arra gondoltam, hogy csak tört szervereken lehet jáccani... bár lehet, hogy hüjeség (mondjuk a CoD-ban ez a megoldás)
minden segítséget elõre is köszönök! 😊
Kabbe Seat...inkább ne gyere arra a szerverre, amin én leszek, mert úgy jársz, mint tegnap és megint disconnect lesz a vége

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Már megszokásból csuszank négy napot.
Dell power
Lehalt az összes darab ami a cégnél van.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

FoP!-60k-69k + 70k! :)
most már én is sz@rok rá!
go home! 😊

Dell power
Mondjuk 6.30-kor végeztem is :-)))))))))
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
Regggggggggggelt
Vietnám.....izá
Hángöri :-)
Te meg a gyari melosok :-)
Intel 386 + Copp., 16 Mb Ram, S3 8 Mb, 80 Mb winchaster, kisflopy, nagyflopy, joystickimenet, 14 colos EGA moncsi http://www.suniland.hu - ha egy kis humor kell - képek, videók, szövegek
60000 - SiX!
60000 - SiX!