Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danny
Akkor hétfõ körül már lesz esély jegyet kapni. Mármint jó helyre. Meg kell nézni.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Admiralis
LOL!
A Gyûrûk Ura - A király visszatér csütörtöktõl a mozikban!

Dell power

Danny
Misaa dörömbölj má le a Thalesnek hogy jöjjön fel icukára!

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

az ünnepi kaki...

Derék ember lehetsz.

az ünnepi kaki...

Danny
És lesz ?
😊

0Fritz0
Ide fel fogok menni répázni de csak az adminokat!

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Egyet ertek veled! "Le a zsidokkal" 😊
Na persze tudom nem ezt akartad mondani!
Amugy a Nemetek nagy szerencseja az volt ,hogy a tobbiek
sokaig csak szemlelok voltak!
Es szemethunytak a keszulodeseik felett!
Ha az elejen kemennyen felleptek volna mind az Angolok mind a Franciak akkor valoszinuleg nem jutottak vola idaig sem!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Tuvok
Még mindig nem mondtál példát a játékból. Jóval több német esik el a CoD-ban, de pl. a grádi csatában, Bastogne-nál, meg még sok helyen a szövik is hullanak rendesen. Sztem pont ki van egyenlítve, a gátas (egyedül a fél Wehrmacht ellen) küldetésen kívül nem találtam irreális, nem megtörtént/megtörténhetett, szöviket istenítõ részt benne.

Amúgy a Sztálingrád nem az egyetlen. Ott a Das Boot, meg még jónéhány...

Pl. a Pearl Harbor, Midway, az Ellenség a mélybõl, a Forrongó világ, a Kémek a Sasfészekben, A Piszkos tizenkettõ is 44 elõttrõl szól...

Danny
Ez egy hatalmas nagy barom admin lehetett. Ilyen faszságot még nem is hallottam.

Yan
nem is szedtek el annyi területet tölük

¥ xfire: kistekila

Fritz Von...
Nos: a BF alapvetõen multi game. Emiatt igazából nincs single része, azaz semmiben nem különbözik a multitól. Igen, a botok sötétek. Na de a CoD single része elvileg külön lett ugye készítve külön sztorival, stb. És erre tellett...

Spielberg ügyben: tudom, hogy zsidó. Tudom, hogy mi történt vele, és én is nagy rendezõnek tartom. Ez nem befolyásol. Csak van ugye az okos zsidó, aki megpróbál mindnbõl pénzt csinálni. Ergo: kihasználja a lehetõségeket. A franciák-hollandok-angolok-lengyelek stb. nem szívtak anno? De. Mégis foglalkoznak a másik oldallal is. Igaz, film egyelõre nem készül. ÉS itt most még egyszer hangsúlyozom, hogy nem a faji hovatartozásaról van szó, vagy a "faji kérdés megoldásáról".

Amikor a hatvanas években elkezdõdött a háborús filmek készítése, akkor még elnéztem, mert ugye 20 évvel a harcok után tényleg ne várja el a gyõztes féltõl az ember, hogy a vesztesekrõl készít filmet. De azóta újabb 40 év eltelt. És mást sem látni (filmekben, CoD-ban, stb..), mint hogy a hõs allied oldal óriási áldozatok árán legyõzi a németeket. Persze a német katonák tök bénák, így a hõsök egy sorozattal egy egész századot lekaszálnak.

De könyörgöm. Miért csak a partraszállástól kezdve készítik a filmeket? 1944 elõtt nem volt II. Vh? Amikor a német katonai erõ szétszopatta egész Európát? Ja, hogy azt felejtsük el, mert szemét nácik, akik zsidókat, cigányokat, egyebeket öltek... Érdekes. Azt azonban elfelejtik ugye, hogy ha történetesen mondjuk Churchill is ilyen lett volna, akkor az angolok is ezt tették volna. Én ezt kifejezetten elhatárolom a háborútól. Nekem a németek nem azért szimpatikusak, mert megöltek a haláltáborokban 6-7 millió embert. Hanem azért, mert 1919 (egy VESZTES világháború) után 17!!! év alatt képesek voltak arra, hogy egy olyan sereget és technikát állítsanak fel, amely legyõzte a világot (ha az oroszokat nem támadják meg, más vége lett volna). És katonailag messze fölötte álltak bárkinek.

Aki teheti, nézze meg a Sztálingrád c. filmet. Németek készítették. Sehol, egyetlen megnyilvánulásban nem érezni azt, hogy elmarasztalólag jelenítenék meg benne az oroszokat, sõt. Ez a mai napig az egyetlen olyan II. Vh-s film, ami valósághû és megpróbálja egy az egyben visszaadni azt, amirõl ez a harc szólt. És kihozhatták volna ezt is úgy, hogy ott van vége, amikor a város felét elfoglalják és majdnem gyõztesek. De nem, mert a végén az is benne van, hogy a teljes sereg megsemmisül. Lehetne tanulni tõlük azt hiszem.

És Németország a két háború után érdekes módon most is az egyik vezetõ hatalom.

Szóval csak annyi kéne, hogy reálisabban mutassák be a játékokban és a filmekben az egészet.
Ilyen alapon Sztálinról is lehetne film...

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Pepti
fassag... Ehh, reggel van meg

AirborneRanger
Mit gondolsz mi lesz ma ebédre? :/ 😛

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Admiralis
Csak nem a megdolnálcban fog müanyagot kajolni?

Dell power

Tuvok
Gocc ! Clay !

Pepti
ez nem szigorusag, szimplan saffag szerintem :-)

Admiralis
Egyszer meglátlak B17-ben húúúú kegyetlen leszek... kár, hogy nem vagyok admin sehol.

Dell power

Tuvok
Nem keserítettél el, minden újévkor (idén is) anyám azt fõz ebédre babonából, hogy sok pénzünk legyen, én meg megígértem, hogy mindig eszek belõle egyetlen kanállal, de ennyitõl is a falat kaparom.
De ha egyszer azt mondanám, hogy szar, soha többet nem kajálnék itthon.
Bár valszeg idén ettem lencsét utoljára, hamarosan nem õ fog rám fõzni.

Viszont sokan dicsérik a külf. szervereket (van admin aki figyel stb...)azoknak ajánlanám ezt:
Telenet Games Battlefield 1942
195.130.132.156:14567

Bocage - valamilyen furcsa elhatározás folytán úgy döntöttem,hogy kipróbálom a B17-t (még ugyse próbáltam😊 )
axis-é volt a sajátpontjuk és a fürésztelep - felszálltam 1 sorozat a fürésztelepre,majd jobbra kerülés/feltöltés és még 1 sorozat a sajátpontjukra - a harmadikat már nem tudtam eldobni mert kick...
visszamentem és kérdezem ki és miért kickkelt erre megszólalt az ADMINOK fõfõúra,hogy õ és azért mert BASERAPE-t vittem véghez!
kérdeztem,ezt õ mibõl gondolja hiszen 2 sorozatot dobtam el és repültem a szerverrõl.
Õ: -mondták az axis játékosok.
ja,az más mondom és mit csináljak a B17-el?
Õ: -repüljek és csak néha-néha bombázzak
LOL
kéne sok ilyen magyar szerver is ahol az adminok ilyen szigorúak...

60000 - SiX!

Max Damage
Hát megnyugtatlak nem hagytál ki vele sokat! #nyes]

Admiralis
Reggelt!
Öt perces töprengés után esett le, hogy melyik játékról beszéltek. Én is játszottam vele igaz a single demoval. Tetszett, szép grafika ez az egy dolog, ami megfogott benne. Többet tudtok rola mint én az bíztos. Multiba még kiprobálnám de aztán abbahagynám. Ugyan olyan mint egy másik FPS játék. Az egyetlen game ami kicsit kilóg az FPS katekoriából az a BF. Remélem az is marad. Csak azt tudom javasolni a Digital Illusions-nak, hogy fejlessze a grifikát, de nem annyira, hogy egy új videókártyát kelljen vennem.

Holnap suli!

Dell power

el kell keserítselek:
a lencsefõzelék szerintem is szar! 😊
pedig sosem ettem,de nekem szar 😊

60000 - SiX!

AirborneRanger
Amugymeg sok szerveren nincs az emberek feje fölött semmi, sõt néhol még célkereszt sincs.
Hamár itt tartunk nem küólönösebben hioányoznak nekem személy szerint a németek. 😛 Ugy lenne jó a COD multija mint az America's Army-ban. Ott van stamina nem tucc annyit és ojan gyorsan futkozni, és egymásután max 2-t tucc ugrani, és ugrás után qrva pontatlan leszel. Kicsit talán túl pörgõs lett sajnos a multija. Emiatt a puskákat se használják (kedvencem a garand 😛). Remélem finomítanak valamit rajta aa készítõk.

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Danny
Hát pedig a lencse fõzelék az szar!

Tuvok
De nem értem azt a hozzáállást, hogy miért kell 'leszarozni' ha valakinek nem tetszik...attól még egyáltalán nem biztos, hogy szar. Útálom a lencsefõzeléket, de nem mondom rá, hogy szar, mert sokan meg szeretik.

A piros kör csak csapattársak fölött van, hasonlóan a BF névkijelzéséhez, csak a BF az ellen nevét is mutatja. 😊

+s

60000 - SiX!

single hangulatosabb,mint a BF-é,de nem lehet összehaonlítani a 2 gamet szerintem
multiban nagyon meleg az emberek feje feletti "piros kör" 😊

Tuvok,ha valakinek nem tetszik 1 játék azt mondja rá,hogy szar...ezzel a saját véleménye szerint osztályozza.
nem vagyunk 1formák (szerencsére)😊

60000 - SiX!

GanXstaZolee
na ja PG le is igáztam a világot a wermachtal hardon 😊 COD meg hangulatos de nem több.

Tuvok
Hogy hol válaszható a német oldal?
Combat Flight Sim sorozat, Sudden Strike sorozat, Blitzkrieg, Panzer Generals, Afrika Korps vs. Desert Rats...
Multiban MoHAA, CoD...

Tuvok
Ácsi, megint allied istenítésrõl van szó, de példát a játékból megint nem látok.
Nem kell mindent a BF-hez hasonlítani De ha annyira akarod...a BF single-je mit érdemel, ha a CoD single-je azt amit? Lófaszt! Idióta botok, még a játék eszközeit se tudják irányítani, beakadnak mindenhová, lõni nem tudnak. stb, stb, közel sem hasonlítható a CoD botjaihoz.
Hogy a németeket kihagyták, az tény, és én is nagyon sajnálom, bár csak pletyka, de a kiegészítõ állítólag róluk fog szólni. De Speilberg-tõl (aki mellesleg zsidó, bár attól én nagyszerû filmrendezõnek tartom, nagyon látványos és szép filmeket csinál, a téma elfogultsága már egy másik dolog) mi mást várunk? A rokonait (apját, anyját??) német haláltáborokban végezték ki. Megnézem mikor fog õ németpárti filmet csinálni/játékot támogatni...
A BF és a CoD messze-messze más játékstílus, attól, hogy az egyik nem hasonlít a másikra, meg mert valakinek az egyik, másnak a másik tetszik még nem jelenti azt, hogy szar!

Danny
Jó reggelt! Hadd szóljak hozzá 😄 Az alapkiképzésnél meguntam a COD-t 😄DD

Fritz Von...
Jóreg!

Na akkor én sem állom meg, hogy értékeljem a CoD-ot. A hangulat és a grafika nálam 5-ös. Tényleg jó lett. A többi viszont nagyon gyenge. Én úgy éreztem, hogy ezt a jáékot úgy írták meg, hogy csak azzal lehet nyerni, ha õrült módra folyamatosan rohansz. Ahogy fedezékbe bújtam, egybõl megjelentek mindenhol a németek és lõttek. Amint kiugrottam és nekiindultam, érdekes módon kevésbé sebzõdtem: kalap sz.r. Eleve rühellem a scriptek alapján megírt játékokat (ha elérek egy bizonyos helyre, mindig ugyanott és ugyanúgy támad az ellenség. Emellett nagyon nagyon utálom azt, amit Hamed is említett. Miért van az, hogy csak az allied oldalt lehget isteníteni? Oké, rendben van, hogy a németek viselt dolgai (gázkamra, miegymás) durvák voltak és nem kellene. De emellett katonailag igenis a világ legjobb hadserege volt és emiatt meg lehetne róluk emlékezni normális szinten is. Miért nem lehet egy olyan játékot írni, ahol választhatóak (a BF-en kívül)??? Amikor Londonban Hitleres pólókat lehet kapni, meg ilyen-olyan emlékekeket, akkor azt hiszem, hogy a világ már túllépett ezen az ügyön. Akkor meg miért kell ezt a "csak az angolok-amcsik-oroszok az istenek" stílust tovább erõltetni?
Van nagyon sok olyan lehetõség még mindig a II. vh-ban, amit ha kihasználnának, akkor nagyot lehetne kaszálni. Egyszer majd talán ezt felismerik és fognak készíteni német témában is jó dolgokat. Filmeket, játékokat, stb... Azért a német hadsereg elsõsorban katonákból és nem nácikból állt.

Összességében a CoD: ócska. 10 órás idióta ugrabugra játék, semmi extra.

Tuvok
Lehet nem voltál elég kitartó, pedig igazi assault játék. 😉

3x végignyomtam a single-t mindig 1-el nehezebb fokozaton, és sehol, 1x-se éreztem, hogy az allied-et istenítették volna. A legtöbb rész megtörtént, leírt/elmondott események alapján készült (Breqourt-manor), talán 1 kicsit amikor a német gátat 1 szem emberrel kellett kiucolni, de sehol máshol. Reichstag...hát kb. így történt igaziból is, T34-ek kint, csomó gyalogos bent, tetõn a sarló-kalapácsos zászló. Úristen, a politikát, meg a letartóztatásokat kihagyták egy háborús játékból, basszák meg, így már nem is jó ...
Multi meg nagyon hangulatos, a német fegyverek semmivel se rosszabbak az amcsikénál, a briteknél meg simán jobbak is. Csak sok a csíter itt is

énis a legnehezebb szinten toltam végig és berlinbe melgelpõdtem csöppet amikor a raeichstag bejáratánál egyedül maradtam...

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

"Mint egy Spielberg film. Mocskoskegytlenembertelennácisöpredék vs hõs allied istenek."

Ezzel abszolúte egyetértek Hameddal

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

jó tudom ott a bf,de akkoris

CoD szerintem 100x-szor jobb mint a MoHAA. sokkal fílingesebb. csak hogy azokat a kurva tengelyhatalmakat nemteszik bele sehova ez már kezd az agyamra menni..

jóóreggelt

Nancsika_melo
reggelt...

Tudja valaki mééé nem lehet a #bf.hu-ba felmászni weben? Csak tegnap óta próbálkozok, de hiába. Pedig annyira szeretném... 😊))

Istenem segíts felfelé, lefelé egyedül is megy

fly
Silent HUNter: jó móka volt 😉
nálam lett 10 megányi JPEG, még mindig válogatom ;o)))

http://fly.pardey.org

Speciel mindíg jót mulattam mikor lekaszálták az embereimet, mert utána lett érdekes a game...

Amúgy az orosz "kampány" tényleg fílinges... Reistag meg ujjgyakorlat volt sajnos... többet vártam volna... pedig hardon toltam.

Majd ha a németek csinálnak II.Villámháborús gamét majd lesz Franciaország lerohanása... 😊

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Hamed
Tényleg hangulatos...

Mint egy Spielberg film. Mocskoskegytlenembertelennácisöpredék vs hõs allied istenek.

Egy pöttyet lehúzott, mikor a játék utolsó képsora arról szólt, hogy a sarló-kalapácsos zászlót tûztem ki a Reichstagra. Szal ez így megadta a kezdõfílinget a multihoz. Ami aztán abban csúcsosodott ki, hogy nem elég, hogy egy ilyen moslék propaganda single-t csináltak, hanem még multiban sem adták meg a fejlesztõk az esélyegyenlõséget.

Ppsh vs Mp40/44, Thompson/BAR vs Mp40/44, meg hasonlók...

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Hamed
Ehhe..

Ne baszogassuk Herr "Hozzáértõ" ZeroCool-t. Végülis mindkét játék II.vh-s..

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Fritz Von...
Kispósi: most megint rámjött, hogy megnézzem a Vanília Égboltot. Nem tudod véletlenül, hogy mi annak a számnak a címe, amikor a végén zuhan lefelé Tom Cr. ?

Amint feldolgozod, hogy erõsem MohAA-s a CoD, egybõl megkedvelheted...

Singlet most toltam végig, és hangulatos szerintem... más kérdés, hogy CS szerû multi már nem tetszik annyira...

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Pepti
Tuvok: de igen, probaltam. De kb fel orat birtam vele jatszani multiban, singleben max 10 percet.

Meggymag
Én meg a madártejre és a paprikás krumplira kolbásszal!!

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

0Fritz0
Nálam az Aimbot viszi a pálmát...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Sadun Tryst
hááát, én az MP40-re, a BAR-ra, és az M1 Garandra teszem a voksom...

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"