Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyere szombaton le a bagolyba! Ott lesz majdnem az egyész JCSR!

Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult id?t a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik.

Silent HUNter
uhh bocs mindenkitõl, ezt tehettem volna privátba is...
oops. hamár így történt, ,akkor remélem segítettem, és más is hasznát veszi. 😊
cya és sry

Az igazi harcost nem a csata teszi naggyá, hanem az önuralma, amivel elkerüli azt.

Silent HUNter
Hi. Lehet itt azért egykét kérdés felmerülése? Szal.
1. Ez csak a BF elindításakor, vagy mindíg?
2. A probléma ugyanannyi idõ elteltével jelentkezik nálad, vagy változó? Ha igen:
a) terheléstõl függ
b) teljesen véletlenszerû?
a)esetben szinte biztos, ,hogy elpukkant a tápod, ha rádugod egy haverodét, majd biztos, hogy jó lesz.
b)esetben ->
3. telepítettél valami nem "megszokott" programot?
a) ha igen, és leszedted, vagy rendszer visszaállítás után okés, akkor minden klasz, a tápod is él.
b) ha igen, de leszedés vagy R.V. után se jó, akkor 4.
c) ha nem, akkor 4.
4. a ventillátoroknak fojytonos a hangjyuk, vagy esetleg ingadozó?
a) fojytonos (ekkor azért nézd meg egy alaplapmonitorozóval, hogy a feszkók rendben vannak)
b) fel-le változik a fordulatszám - tápcsere, el fog pukkanni, remélhetõleg egyedül
5. a már említett extrém vagy szokatlan melegedés
a) nincs - akkor ez nem gebasz
b) van - jól utánnanézni, miért lehet. táp megvizsgálása ajánlott
6. ha eddig minden oké, és még nem csináltad meg a rencer visszaállítást, ,próbáld meg. ha annyi idõt se hagy, hogy megtedd, indítsd újra csökkentett módban, az XP alapbeállítása, hogy rendszerhiba esetén újraindul. csinálj innen szükséges uninstallt, vagy R.V.-t.
szurkolok.
amúgy, véleményként, gyanús a táp, vagy/és a memória.
cya Silent HUNter

Az igazi harcost nem a csata teszi naggyá, hanem az önuralma, amivel elkerüli azt.

heh meg nem vagy reszeg?😊

Heppi börszdéj, Ájsz!

Pepti
a gond nem az, hogy repeltek, hanem a gond az, hogy mindez a sajat jatekosokra nem vonatkozik, ami nem fair szerintem.

HU.man Josy
Jó éjt!

Danny

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Random_
Hát nekem se mert nem használom. 😊
Bár megvettem, de így legalább legális az összes korábbi winfos is így a 2k is.

Nekem az volt a bajom, hogy mindig újraindult. A 2k nem teszi szerencsére.

(jelzem megkezdtem a takarítást az irodámban ha holnap nem jelentkeznék akkor a szemét alatt rekedtem és hívjátok Mancsot)

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Iceman
Nagyon köszönöm mindenkinek a jókívánságokat! Ehh...de öreg lettem bakker😞

Ezért ha ma felkúsznék publicozni, akkor nagyon gyengéd leszek a levegõben. Egy rövid sorozat lesz csak a motorra. Gyors halál...nem fáj😊

Szal..köszi még 1x-er!

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Fritz Von...
YESSS!!! KÖSZI!!!!!

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Fritz Von...
Köszi, most indítottam a letöltést.

Kispósi
na megvan! "Njosnavelin" vagy "The Nothing Song" by Sigur Ros. Ha nem találod szólj rám itt (priviben is mehet, azt tuti észreveszem) és elküldöm vagy letöltöd tölem vagy vmi 😊

Every passing minute is another chance to turn it all around.

Hát ez egy létezõ probléma, de néha jobb playerek is lealacsonyodnak erre a szintre...
Bár sztem ez nem az adminokon múlik, hanem az odajáró közönségen. Majd ha figyelnek rendet tesznek.

Amúgy sajnos már volt alkalmam megfigyelni korábban másutt, hogy ahogy ,,fejlõdik'' a scene, egyre fiatalodik, és a ,,gyerekek'' nem mindig tudják (akarják tudni) mi a helyes...talán ezt hívják értékítéletnek?

Strength and Honour!

Kispósi

Kispósi
nemtudom de magvan az egész album kiegészítve pár számmal. de mindjárt megnézem a címét vhol.

Ja és hát végül is az te is tudod hogy nekem szólt (nekünk) mivel a mi serverünk és mi felelünk érte illetve a rendért. Majd megpróbálok intézni vmit.

Kispósi
ezt megbeszélem majd...

BurnBaby
ehh, mindig elfelejtem ezt a buta BB kódot ,)

www.battlefield.hu

BurnBaby
<i>minden állat egyenlõ, de egyesek még egyenlõbbek</i>

www.battlefield.hu

Hoze - home
A GoTC-tól nekem tegnep robbant fel a fejem, pedig nem vagyok egy anyázós fajta:
Guadalcanal, amcsiknak van néhány zászlója, de END-209 (GoTC)repülõvel rapeli a repteret, egy okos hajós támogatásával. Beírom, hogy nem kellene, van támadható zászló miazmás....Leszarják. Vége a körnek, jelzem Nekik: "BC lesz !". Pár perc alatt minden pont a mienk, nekiállok répázni a repteret, megmozdulni sem tudnak. Erre PAUSE-álják a szervert (!), és írnak mint a gép..."Hoze ne rapelj, ez nem korrekt" miazmás... Abbahagytam. Pár percen belül hajó rapeli a repterünket, szétlõ, mikor beülök a gépbe. ("FU all" és kiléptem)
Ennyit a díszes társaságról, és a szabályaikról.

Fritz Von...
Hát... ja. Jó az új logótok.

Fritz Von...
OK, igazából ezt nem is annyira nektek (neked) szántam. De kivan a tököm ezzel a sok lámával (és nem is annyira lámával).

Viszont akkor most meg is kérdem még egyszer: nem tod, hogy mi annak a számnak a címe a Vanília Égboltban, amikor a végén Tom Cr. leugrik?

JCSR Morpheus
Csodálkozol rajta? Tökmindegy hogy hogy hogy hívják a szervert most is ugyanaz megy rajta mint régen! Nem is érdemes felmenni rá!

BurnBaby
nekem semmi gondom az xpvel 😊

www.battlefield.hu

Kispósi
hát ezt szomorúan hallom. Sajna még legjobb esetben egy hétig nem nagyon tudok odafigyelni a dolgokra (de ezt már irtam) mert 2 naponta vizsgázom. De ha minden jól megy (kopp kopp kopp) akkor jövö hét kedden vége mindennek és akkor tényleg oda fogok figyelni a serverre. (na meg holnap este szakítok egy kis idöt a meccsre 😊)

BurnBaby
igen

www.battlefield.hu

Pukkandur
Isten éltessen ICEMAN!

Fritz Von...
Csodálatos élményben volt részem pár perce. Történt, hogy a GoTC szerverre látogattam. Épp Omaha Beach ment.
Az allied oldal 19 fõvel, az axis 12-vel nyomta. Igazából azon túl, hogy ekkora volt a túlerõ, mert ugye szabályzat, SG flémelés, miegymás az van (de minek), nem volt nagy gond. Ugyanis a hõs allied team ahelyett, hogy rohamozott volna, a 19-bõl minimum 10 ember sniperként hasalt valahol a parton.
Ezzel lehet megkedveltetni a BF-et az emberekkel. Szép volt, no comment a továbbiakban...

Random_
Igen van neki egy kis baja de megy az csak nem szabad levinni tálcába vagy ilyesmi?
Nem tudom én használtam anno XP alatt. XP-n van SP1-ed?

Javaslom amúgy a Win2k-t én is most teszem fel mert az XP nem az igazi.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

0Fritz0
A Battlecraft 1942 Map Editor v2 nekem nyuxik (XP-m van).

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Mr Manson
😞

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Innen már letöltöttem az összeset, de egyik se müködik XP alatt. A Battlecraft 1942 mapeditor elindul, de mindig lefagy.
BurnBaby
😞

www.battlefield.hu

Random_
"Szopás az idei év!
- Május 1 - szobat
- Augusztus 20 - péntek
- Október 23 szombat
- Karácsony - szombat-vasárnap
- Szilveszter-Újév - péntek-szomat

Se pihi, se lófasz, csak kemény arbeit lesz egész évben!"

AirborneRanger

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

BurnBaby

www.battlefield.hu

Hello! Hol tudnék letölteni Mapeditort a Bf-hez(és persze ami megy XP-n)?
nameg egyébként is rossz az aki rosszra gondol 😄

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

hát ha méltóztatnál feljönni esetleg tudnék segíteni 😊

Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"

BurnBaby
estét. worksuxx. mennyit kell még aludni a kövtekezõ szabadnapokig?

www.battlefield.hu

Hát... optimista kédés, hogy mi lesz ha nem lesz háború...

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Csak nekem lesz jó ? Mire készülsz Te gyerek !???

Nem baj tologasd és brümmögj hozzá

Strength and Honour!

Hoze - home
Nekem van egy Mustangom ! (Csak sajnos a mérete 1:14...)

Freddy ha feltudnál majd jönni ircre jólenne,de csak Te neked 😄

Ez meg már nem is annyira offtopic:
http://www.achtungpanzer.de/

Aki korrekt leírás- és adattömegre vágyik.

Strength and Honour!

Strength and Honour!

Ajánlom minden ínyencnek:
<a href="http://totalcar.hu/teszt/t72/">http://totalcar.hu/teszt/t72/</a>

,,5 méter mély vízben 1 kilométert képes megtenni. ''
Hoppá

Strength and Honour!

Max Damage
Ranger: értelmes ember egy trabantot is elfogad ha ingyen adják...

Ranger ezt a képet már egyszer beraktad ide ha jól tévedek 😊