Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyere szombaton le a bagolyba! Ott lesz majdnem az egyész JCSR! 
Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult id?t a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik.
oops. hamár így történt, ,akkor remélem segítettem, és más is hasznát veszi. 😊
cya és sry
Az igazi harcost nem a csata teszi naggyá, hanem az önuralma, amivel elkerüli azt.
1. Ez csak a BF elindításakor, vagy mindíg?
2. A probléma ugyanannyi idõ elteltével jelentkezik nálad, vagy változó? Ha igen:
a) terheléstõl függ
b) teljesen véletlenszerû?
a)esetben szinte biztos, ,hogy elpukkant a tápod, ha rádugod egy haverodét, majd biztos, hogy jó lesz.
b)esetben ->
3. telepítettél valami nem "megszokott" programot?
a) ha igen, és leszedted, vagy rendszer visszaállítás után okés, akkor minden klasz, a tápod is él.
b) ha igen, de leszedés vagy R.V. után se jó, akkor 4.
c) ha nem, akkor 4.
4. a ventillátoroknak fojytonos a hangjyuk, vagy esetleg ingadozó?
a) fojytonos (ekkor azért nézd meg egy alaplapmonitorozóval, hogy a feszkók rendben vannak)
b) fel-le változik a fordulatszám - tápcsere, el fog pukkanni, remélhetõleg egyedül
5. a már említett extrém vagy szokatlan melegedés
a) nincs - akkor ez nem gebasz
b) van - jól utánnanézni, miért lehet. táp megvizsgálása ajánlott
6. ha eddig minden oké, és még nem csináltad meg a rencer visszaállítást, ,próbáld meg. ha annyi idõt se hagy, hogy megtedd, indítsd újra csökkentett módban, az XP alapbeállítása, hogy rendszerhiba esetén újraindul. csinálj innen szükséges uninstallt, vagy R.V.-t.
szurkolok.
amúgy, véleményként, gyanús a táp, vagy/és a memória.
cya Silent HUNter
Az igazi harcost nem a csata teszi naggyá, hanem az önuralma, amivel elkerüli azt.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Bár megvettem, de így legalább legális az összes korábbi winfos is így a 2k is.
Nekem az volt a bajom, hogy mindig újraindult. A 2k nem teszi szerencsére.
(jelzem megkezdtem a takarítást az irodámban ha holnap nem jelentkeznék akkor a szemét alatt rekedtem és hívjátok Mancsot)
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Ezért ha ma felkúsznék publicozni, akkor nagyon gyengéd leszek a levegõben. Egy rövid sorozat lesz csak a motorra. Gyors halál...nem fáj😊
Szal..köszi még 1x-er!
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Every passing minute is another chance to turn it all around.
Bár sztem ez nem az adminokon múlik, hanem az odajáró közönségen. Majd ha figyelnek rendet tesznek.
Amúgy sajnos már volt alkalmam megfigyelni korábban másutt, hogy ahogy ,,fejlõdik'' a scene, egyre fiatalodik, és a ,,gyerekek'' nem mindig tudják (akarják tudni) mi a helyes...talán ezt hívják értékítéletnek?
Strength and Honour!
Ja és hát végül is az te is tudod hogy nekem szólt (nekünk) mivel a mi serverünk és mi felelünk érte illetve a rendért. Majd megpróbálok intézni vmit.
Guadalcanal, amcsiknak van néhány zászlója, de END-209 (GoTC)repülõvel rapeli a repteret, egy okos hajós támogatásával. Beírom, hogy nem kellene, van támadható zászló miazmás....Leszarják. Vége a körnek, jelzem Nekik: "BC lesz !". Pár perc alatt minden pont a mienk, nekiállok répázni a repteret, megmozdulni sem tudnak. Erre PAUSE-álják a szervert (!), és írnak mint a gép..."Hoze ne rapelj, ez nem korrekt" miazmás... Abbahagytam. Pár percen belül hajó rapeli a repterünket, szétlõ, mikor beülök a gépbe. ("FU all" és kiléptem)
Ennyit a díszes társaságról, és a szabályaikról.

Viszont akkor most meg is kérdem még egyszer: nem tod, hogy mi annak a számnak a címe a Vanília Égboltban, amikor a végén Tom Cr. leugrik?
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Az allied oldal 19 fõvel, az axis 12-vel nyomta. Igazából azon túl, hogy ekkora volt a túlerõ, mert ugye szabályzat, SG flémelés, miegymás az van (de minek), nem volt nagy gond. Ugyanis a hõs allied team ahelyett, hogy rohamozott volna, a 19-bõl minimum 10 ember sniperként hasalt valahol a parton.
Ezzel lehet megkedveltetni a BF-et az emberekkel. Szép volt, no comment a továbbiakban...

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Nem tudom én használtam anno XP alatt. XP-n van SP1-ed?
Javaslom amúgy a Win2k-t én is most teszem fel mert az XP nem az igazi.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
- Május 1 - szobat
- Augusztus 20 - péntek
- Október 23 szombat
- Karácsony - szombat-vasárnap
- Szilveszter-Újév - péntek-szomat
Se pihi, se lófasz, csak kemény arbeit lesz egész évben!"
www.battlefield.hu
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
Győzni vagy meghalni !!!NEM INGADOZNI !! hanem menni a választott úton akkor is ha nehéz és küzdelmes!! menni és eleget tenni az eskünknek \" A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!\"
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Strength and Honour!
http://www.achtungpanzer.de/
Aki korrekt leírás- és adattömegre vágyik.
Strength and Honour!
Strength and Honour!
<a href="http://totalcar.hu/teszt/t72/">http://totalcar.hu/teszt/t72/</a>
,,5 méter mély vízben 1 kilométert képes megtenni. ''
Hoppá

Strength and Honour!