Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Új klán született.
Strength and Honour!
http://gaborszantai.co.uk/

Strength and Honour!
Az ünnepek alatt távol voltam és már nem írja ki a GameSpy. Lemaradtam valamirõl?
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Strength and Honour!
gondolj bele:
legjobb allroundernek lenne értelme egyedül, de ott lenne air, Zajcev, Ahhoj - mindenkinek más a kedvence, nem venné ki jól a dolgot, ha nem az ember favorítja nyer, mert azzal lehet, hogy tudat alatt hangulatromlás következhet be...
Ha Meggymagnak kell díj, hogy õ a legjobb Wespe-s, akkor kap tõlem egy doboz Bonduelle babot és egész éjjel durrangathat...😊))
(szvsz is hülyeség ez a legjobb player díj)
\"Fighting for peace is like fucking for virginity...\"
A top player szavazással kapcsolatban meg aggályaim vannak, sõt, nem értek vele egyet, az marad Mag asztala, majd õ osztogat, szervez.
Basszus az idén már fejbever a harmadik X-em...
Szép a BMW-d. Aztán megy is? A 40 nem a lóerõt jelenti ugye?

Ti ez a "legjobb játékos a BF-ben"-t komolyan gondoltátok???
Szerintem osszátok ki egymás között...
Ennyire infantilis ötletet régen láttam...
DarkHorSe amúgy sem jönne el átvenni az "allrounder" díjat..😊))
Huha gyorsan megnézem hogy dolgozok e. Jan 30?
Aztapicsa, pont szabadnapos leszek
nem usszátok meg hogy ne lássátok a pofámat
csak aztán nehogy Frankie megkövezzen amiért még szar a netje, addig gyorsan el kellene intéznem neki a dolgot
Jah Ice-nak (igy késve, de nem elfelejtve) BUÉK, jah nem is ez, ööö izé: füled érjen bokáig.
Most irok elõszõr irok ide idén tehát mindenkinek Boldog NemSzületésnapot Kivánok
akinek random resetel a gépe az nézzen tápot (bár ezt irta más is) valamint memóriát!
Ice utólag is happy börzdéj nekem is most volt, bakker öregek lettünk...
GanXstaZolee#2709
www.battlefield.hu
Álmaimban elképzeltem egy BF talit ami langyos nyári estén egy kerthelyiségben zajlik. 😊
Szóval én kurvára mennék talira mert legalább a klántársak képét szeretném megnézni de a többi arcot se hagynám ki. Sajna viszont jan és feb nem jó mert tudod suli van meg meló és hideg.
Viszont mostmár értem miért mondta Meggy, hogy sûrget az idõ a legjobb játékosok jelölését illetõen hát azért mert most lesz tali. 😞
Nembaj majd csináljatok képeket.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
,,és most koncentrált támadást indítottak a bárpult ellen''

Strength and Honour!
És igen Random, biztosss, hogy csinálunk majd egyet -10 fok fölé is. Egyáltalán mi a bajod ? Nem vágom.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
de en szivesebben bagozok elottettek, legalabb latjatok a pofamat is :-) De ha akarja a jonep, szerintem vigyunk mikit es shoutcastoljuk majd a talit is, nem? :-)
(csak már második alkalommal olvasom ezt az idõpontot és kicsit félek)
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Kiírja, hogy 1:41 és ad egy szép fekete képernyõt

Strength and Honour!
www.battlefield.hu
www.battlefield.hu
Nancsi...majd a pénteki "klánjövõ tárgyalás"-on bepótoljuk😊
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
kene 1 kis segitseg.
most kolbaszolok az ea.com-on es nezegetem a vietnamot.
kiraktak 1 masodik trailert is, de azt csak weben keresztul lehet megkuksizni. 128K-n meg ehhe 😞 szal 1 frame/cigaretta sebesseg.
nincs meg valakinek veletlenul megnezheto formaban ?
Nem a gyozelem a legfontosabb, csak az a fontos

Most már ... éves vagy ÖREGEM! 😄
60000 - SiX!

Every passing minute is another chance to turn it all around.
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Every passing minute is another chance to turn it all around.
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
60000 - SiX!