Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BBwork
a metrókon nincs is ajtó! a taxik ajtaja mind kifelé nyílik, kivéve a kevés kivételt, ami oldalra ,)

www.battlefield.hu

Foxy
A Hü-Jenõkre gondoltál?

BBwork
tyû de jó volt ez a priv üzis rész
majd még csinálunk ilyet 😊

www.battlefield.hu

Ahhoj
najó, akkor egy környezetismeret kérdés, a választ privátba kérem: a metró ajtaja kifelé vagy befelé nyílik?

jó tudom, pöstiek vagy pöstön élõk elõnyben, de õk meg hülyébbek, szal mehet... :ÐÐ
(ha vmelyik nõ nem tudná a választ, a mostani fhm-ben megtalálja a választ :Ð)

Foxy
😄DD

Random_
Idióta!

Gondolkozz mássalhangzókban!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

[SiX] Scott
A Ranmeggymagom kicsit furán hangzana

Nem én voltam vazze! ;)

Random_
Valami olyat nem tudsz mondani amivel még nincs tisztába a BF társadalom 98%-a?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Ahhoj
ran8om, ran÷om, ran"om, ran/om....
vagy nem így? :Ð

Random_
Én már kaptam választ a privát szupertitkos üzimre.
Neked válaszolt BB? 😊

Ransom
LÁÁÁMA

\"Fighting for peace is like fucking for virginity...\"

Random_
Ez a taktika része.
Tervezzük a klán többi tagját is Ran*om névre keresztelni.

Foxy
Jajj tényleg BB mennyi üzit kérsz? Asszem eddig 20 ment elég vagy kell még? (;

Random_
Majd ha lesz fontos mondandóm neked akkor privát üzizek. Jó? Megfelel?

Foxy
Jólvan BB csak Neked csak Most csak Ezért mert iylen szépen kértél (:

Random_
Csak 5 órát?
Szerintem neked rossz a fekhelyed! Cseréld ki a matracod és az ágytakaród a nyugodt alvás reményében. 😊)

Ahhoj
ment

Random_
Csak 5 órát?
Szerintem neked rossz a fekhelyed! Cseréld ki a matracod és az ágytakaród a nyugodt alvás reményében. 😊)

Ahhoj
lol, most látom, hogy te ransom vagy, az elõzõ hozzászóló meg random.... :ÐÐ
mé van nektek ilyen hasonló nevetek....

BBwork
ez olyan izgalmas
én is akarok privát üzit!!!

www.battlefield.hu

Ahhoj
az öreg nem azt mondja, hogy a 98% mással tölti az idejét, hanem hogy nem képes rá 😊
ergó még ha akarná se tudná megoldani 😊

elõzõ hozzászólásodra reagálva pedig: foxy-val majd este törõdök

Foxy
😄DD de mi legalább a 2%-ban vagunk 😛

Random_
privát üzit küldtem!

Ransom
lehet hogy 98% inkább mással tölti az idejét mint a megfejtegetésével 😄
Ezesetben igaza van az öregnek 😉

\"Fighting for peace is like fucking for virginity...\"

ez jópofa marhaság, bár ha tudod, hogy kell megfejteni, akkor 15 perc kb. Mondjuk, nekem most nem menne, 5 órát sikerült aludnom hétvégén és picit billegek. :-)

Seat-melo: ilyesztõen sztahanovista vagy, pláne így hétfõn.
Akarsz róla beszélni? :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Random_
Ehh gyerök ne a halacskákkal törõdj hanem Foxy-val vagy már nem hajtasz rá? 😊

Foxy
😄DD az nem olyan biztos

Ahhoj
azért jó már nekem, hogy most már tudom, ki szeret halat tartani, ti meg nem, bebebe :ÐÐÐ
ha Einstein-nek igaza van, akkor bf talin várhatóan rajtam kívûl csak egy ember lesz még, aki tudni fogja a választ? :ÐÐ

Foxy
de még nem kaptam választ ):

Foxy
Már én is megcsináltam 😛

dogozzatok! 😊

FoP!-60k-69k + 70k! :)

Ahhoj
kész.....

Uszíjjad:-)Majd jól lelövöm:-)
A gépelést meg hagyjuk:-)

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Pepti
Mert en most tanulok...

De gepelni nem tudok...

Pepti
jovan, akkor raduszitom :-)

MEt ne most tanulok ;-)

Még nem,de nem csak az az egy lett volna:-)vannak még más klánjaim is tarcsiban ;-)

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Pepti
udv :-)

Figyi, Manson beszeld veled 101inf ugyben?

Nem is kicsit :-)
Üdv falubéli:-)

Pepti
ehh, EAUK-ra sem kell menni, az a lamak gyulekezohelye :-)

JCSR Morpheus
Külföldi szervert is nehéz olyat találni ahol nincsenek lámák!Ma is az El Alamein-i pályán az allied hangár alá bemászott egy köcsög és onnan lövöldözte a spawnoló embereket!

Ahhoj
na ráálltam a feladatra, majd szólok, ha kész 😊

Nyah a korrektséghez az is hozzátartozik Brain,hogy mi nem nyavalyogtunk 180-as pinggel õk meg egyfolytában "lag,lag"felkiáltásokkal ékesítették a közöst:-)szal ha a mi szerverünkön lett volna a második kör akkor nem lett volna ez Berlinen,de mindegy hoztuk a meccset és végülis elnézést kértek a szar szervezésért...

Robika
Ott aztan a sniper cool ... amugy hasznalhato tagja a brigadnak, ha jo sniper pl : elore megmondja merrol jon az ellen es milyen felosztasban.
De inkabb hasznos ott az AT-s es a muszakis.

Nem a gyozelem a legfontosabb, csak az a fontos

:-)Nem olvastál kicsit sokat mostanság?:-)

Frankie
inkább tanuljon meg védekezni a láma had 😊 ugyanis azé kempelik be az egyik oldalt mert basznak védekezni, csak rohannak elõre mint a szorgos kis lemmingek (no offense
pajti )

Hogy a rendkívül hasznos napózó kartácsakról ne is beszéljünk (aka. sniper). Pl, valaki világosítson fel hogy aberdeenen mire jó a sniper?

Robika
😄 ne ertsel felre .. es telleg nem akarok falmet, tom, hogy bc az resze a jateknak.
Van aki szeret igy jatszani es van, aki nem (gondolom joval tobben vannak, akik szeretnek bc-zni). En csak olyan szervert szeretnek talalni, ahol olyanok jatszanak akik nem bc-znek.

BBwork
szerintem azért vannak AA-k a legtöbb pályán 😊 ahol nincs ott van apc, tank és egyéb MG
ha az sincs (de van) akkor van a playerek kezében jó esteben nem sniper hanem egy bar, stg, stb.
elõbbutóbb csak leesik az a gép ,)

www.battlefield.hu

Személyre szabott is van ilyenbõl? Nekem kéne, mert mindig lelõnek 😞

Wallentinus

Ahhoj
szerintem a fõbázis köré kéne vonni egy láthatatlan védõburkot, amin nem emgy át a töltény, se ki, se be, ill. az ellenség se gyelog, se járm,ûben nem tud belépni, és az azzal való ütközést simán fallal való ütközésnek élnék meg a gépek... tuti bejönne, bombázás lehetelensége miatt nem sokan menének arra repcsivel, még felderíteni sem, mert féõ hogy neki mennek a láthatatlan védõburoknak...
na, szerintetek? :Ð

Robika
jah .. es a szabalyzatot be is tartjak az oda tevedok.
hisz ez a legfontosabb :d