Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GanXstaZolee
akkor alapitok egy uj klánt! csak alkeszek jöhetnek! 😊

Tuvok
Szal? Mikor ugrik a maki a vízbe?

GanXstaZolee
én se na szép!

AirborneRanger
pffff :/

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Mr Manson
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.................

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Tuvok
viszont lehet elfogult vagyok, de (valameddig) a tRs Mo legerõsebb klánja. Isztok árulók?

Pepti
jah, grat az eddigiekhez. szep volt

Fritz Von...
Én majd akkor dícsérem õket, ha bebizonyítják, hogy nem kamu.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Mr Manson
Igy van! Szép volt!

Errõl nem is tudtam
mindig én értesülõk utoljára

Wallentinus

Fritz Von...
Egyébként is, ilyen jellegû dolgot az ember minimum a 70k elõtt nem sokkal jelent be, a várható flémelés miatt.

Tuvok
Skorpi!
Attól, hogy megszûnik a két klán, miért kell abbahagyni? Gondolom nem akarjátok azt bemesélni, hogy ez most csak úgy jött, és nincs vmi komolyabb dolog a háttérben. Mert ugye van, csak a többség még nem tud róla, ugye nem halasztjátok sokáig az infókat?

Szép volt PT,SIX !!!!

Asszem most már érthetõ ha páran tag nélkül gameltünk...

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Fritz Von...
Ahhh. Érdekes. Rögtön két dolog merül fel bennem:

1. Ilyen jellegû kamu hírek már voltak az SG-n. Ha jól emlékszem, akkor pont Skorpi kiválása okán. Akkor az kamu volt, most kétkedve fogadom. Tessék érvekkel alátámasztani.

2. Király, mert most 38. helyen vagyunk a CB-n, így elõreugrunk a 36. helyre. Danke.

oryon
A battlefield-ben nem lehet a botokat irányítani???
Jó volna, legalább egy két parancsal...

Oryon

Mr Manson

Folytasd Te szemét!

http://gaborszantai.co.uk/

braincruiser
guut aberdeen😊))
bc

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

skorpio7
Mélyen tisztelt BF scene !

Egy komoly bejelentést szeretnék tenni , mely lehet megrázza a magyar battlefield-es társadalmat ... a mai naptól és ezen órától kezdve nem létezik többé a klán ... és hogy legyen a hab is a tortán , a klán is megszûnik .
Köszönjük mindenkinek az eddig együtt eltöltött napokat , órákat , a sok-sok basecampet , pause-t , kick-et , bann-t , anyázást és miegyebeket , amikkel valószínüleg sikerült majd mindenki szivébe belopni magunkat ( meg fordítva ) ... és persze mindezek együvé váltak a és nevével .
Szép idõk voltak ( mindíg emlékezni fogunk rá ) és reméljük mások is így tekintenek majd rájuk , hiszen ez is része volt a magyar bf-es játéknak , persze kinek-kinek kisebb vagy nagyobb örömére ... nos ez a továbbiakban már nem így lesz .
Hogy miért is történt most ez így és ilyen hirtelen ne firtassuk ... de meg kellett történnie .
Mi lesz ezután valünk a volt tagokkal ? ! ... az még a jövõ zenéje .
Jó volt veletek együtt játszani , császtok .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

www.battlefield.hu

ott a menüben modok, majd megkeresed. 😊

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Tuvok
Tuvok
de kicsit lett a fórum így új monitorral 😊
de akkor is marad a 800*600 max kép!

wEEn
Biztosan mert egyrést amig nem tettem fel kérte volna a cd-t, másrészt meg a battlefield.hu-ról töltöttem, ott meg remélhetõleg, hogy jó link van. Megpróbálok 1 uninstall/reinstall párositást 😞

Cobra.
És biztos, hogy az 1.5 crack-jét raktad fel ?
Modokból csak a Desert Combattal szokott több ember játszani.
Rakd fel az All Seeing Eye nevû programot is, azzal látod, hogy melyik szerveren mennyi ember játszik, és tudsz közvetlenül kapcsolódni.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

wEEn
150 mega a patch ugyhogy szerintem ez teljes. A crack-nél természetesen minden a maga könyvtárába került

wEEn
huhh...a battlefield oldalon kb. 30-40 mod van. Melyek a legelterjettebbek amiket fölrakjak? Egyáltalán az alapjátékon és az 1,5-ös patchen kivül mik kellenek még? A help szerint minden más csak opcionális és a szerverleirások alapján is elégnek kellene, hogy legyen ennyi, de mégsem...

Cobra.
a GotC-ra nem kell semmi mod meg egyebek.
Az 1.5 patchbõl biztos, hogy a teljeset raktad fel, nem csak az incremental-t ? A crack minden file-ját oda másoltad, ahová kell ? (természetesen patch-elés után) Jó crack-et raktál fel ?
Ha ezek megvannak, és úgy se megy, akkor csinálj egy másik serialt, bár arra azt mondja, hogy cdkey in use

Hide and fear, Cobra Commander is here !

wEEn
Szóval a help-et már néztem. A hibaüzenet szerint valszeg eltérõ a serveren futó progi mint a kliens, de a battlefield.hu oldalon lévõ szerverleirás alapján az 1.5-ös verzió fut és semmi más. Nálam is az 1.5 van feltéve és semmi kiegészítõ. A 1-ik szerver amin próbáltam: 1.5 public (195.70.37.200). Most érdeklõdnék 😊

BurnBaby
mit szúrtál el?
nem mondtad meg milyen verzióval, eredetivel-e és melyik szerverre akartál menni 😊
fent pörög egy szép piros help felirat, ha arra rákattansz és még utána is van kérdésed akkor ezeket az infokat is add meg mikor érdeklõdsz 😊

www.battlefield.hu

wEEn
Data differs from server, vagy valami ilyesmi a hibaüzenetet kapok amikor csatlakozni szeretnék 1 szerverhez. Mit szúrtam el?

Mr Manson
Még nem 😄!
Most vagyok eddig meló ügyben futkoztam...

jaj gyorsan gyorsan,mert sietnem kell!
mi is a megfejtés? norvég? gyors válaszokat köszönöm!
ja és aki privit ír az írja ide is be 3*,hogy megkaptam-e! 😊
a leggyorsabbnak mégis csak az SMS tünik,tehát SMS-re fel!
az elsõ 3 beküldö között hatalmas nyereményeket sorsolunk ki!
SMS: 06 90 176 1234
400+áfa amibõl mindössze 2kilót kapok... 😊

60000 - SiX!

Random_
Nekem lejárt az útlevelem. Vagy oda még nem kell?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Ahhoj
hát várj, hagy gondolkozzak...
szóval metró+astoria kell nekem pesten, vagy nyíregyen szekér.... nehéz választás....
egyetlen baj ezzel a hellyel, hogy messze van bp-tõl... és hát nem tudom miért folyton ott kell tartani a talikat... pedig itt nyíregyen olyantat lehetne tartani, azt emlegetnétek még az unokáitoknak is... 😊

Ransom
Nekünk is valami hasonlót mondott magyar tanárunk...
Csak nem te tanítottad?

\"Fighting for peace is like fucking for virginity...\"

Fritz Von...
Sõt, a "lélek McDonald's-a".

Fritz Von...
Szegény ember. Én meg annyira nem hiszek, hoyg nem is nézem. Mert ugyebár a "TV az agy rágógumija".

ne nézz annyi tv-t, mert furcsákat beszélsz tõle. :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Random_
Rugaszkodj el a sokak által ismert matematikától.
Próbáld meglátni az Istent a gyökjel mögött és azonnal megvilágosulsz! Ámen! 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Meggymag
Ahhoj honnan tudnád megítélni, hogy merre nyílik a metró ajtaja ha nálatok kb a szekér helyettesíti eme eszközt? Kiváncsi vagyok az Astoriahoz eltalálsz e vagy megint kisérõ kell neked. LAMAA!!!!!!!!!

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Random_
Nekem is a TV-ben mondták. Én hiszek a televíziónak.

Ahhoj
random, télelg nem tudod, vagy csak szivatsz, hogy privátban is rossz eredményt küldtél? :Ð

ááá, dícsértesék szépbeszédû szegedi uriember. :-)
amenyiben valami csoda folytán még aznap hazatalálok, mint amikor elindulok rögtön megfontolás tárgyává teszem elmés tanácsodat. :-)

viszont már csak kettõt kell aludni húsvétig. :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Random_
A buszok ajtaja kifele nyílig vagy befele? Vajon mindig kifele nyílig vagy mindig csak befele? Pl a buszok ajtaja figylemebe veszi, hogy a leszálló utasuknak haluk vagy Ahhojuk van az otthonukban háziállatként?

Helyes megfejtéseket privát üzikben várom. A nyertesnek fizetek egy italt BF talin.

Ahhoj
najó, akkor ki tudja egy papír és egy ceruza/toll segítségével meghatározni, hogy melyik a nagyobb: negyedik gyök allatt a négy, vagy ötödik gyök alatt az 5? 😊

Foxy
Még csak válaszolnia sem kell talapatikusan tudunk beszélgetni (;

Ransom
Most meg mondhatom hogy hülye?
Majd ha a lábadra nyitják a metróajtót megtudod merre nyílik

\"Fighting for peace is like fucking for virginity...\"

Random_
Úgy érzem jobb lesz visszatérnem dolgozni mert valahogy mindenki túl mókás itt és én ezzel nem tudom felvenni a versenyt. 😞

Majd BF talin próbáljatok ilyen mókákat elröppenteni! Lösz nemulass! 😊

Ahhoj
98%a tudja, de rosszul, és csak a maradék 2%, a kiválasztottak tudhatják az igazságot (még annál is lámább :Ð)