Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nehéz ügy..

Strength and Honour!
1x nyisd meg a smiley-s popupot és befagy az összes logó

Strength and Honour!

Strength and Honour!
"
- és ma szüksége lesz rá minden kupát játszó csapatnak!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Megjegyzés:
Ez egy meccsen nem biztos hogy egészséges!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Millen verdád van mert én csak Lincoln Continentalban vagyok hajlandó megjelenni:-)))tudod az imidzs:-))))
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
De en is pont akartam kerdezni, hogy vigyelek-e :-)

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
te komojanLÁMA

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
az már más kérdés, hogy pont egymással szembe voltam peptivel beosztva, így könnyen "rátudtamjárni"😊)
adjatok a rebornnak ti is ;-)

Gyüszöl a talira láttam felvigyelek vagy te is kocsival jössz?
Ja es jo reggelt mindnekinek
ma este kupameccs hegyek 😊
20:00 - D2MH vs. THC
Pályák: Operation Aberdeen/Gazala
#bf.hu.cup (IRCnet)
21:00 tRs vs. reborn
Pályák: Battle of the Bulge/Stalingrad
#bf.hu.cup2 (IRCnet)
21:30 FoP vs. ejw
Pályák: Stalingrad/Battle of the Bulge
#bf.hu.cup3 (IRCnet)
mivel ma este nekünk is meccsünk kizárt h botokat futtassak... kérem h FoP|QRZ keressen meg itt vagy ircen hátha meg tudjuk oldani, ha összetesszük amink van ,)
www.battlefield.hu
Na ez az, amit max csak publicon érdemes csinálni. Hideg fej, biztos kéz kell a meccsekhez.
Este remélem, nem veszítitek el a fejeteket. A tRs szorkol nektek a kupához.
Emellett természetesen minden magyar csapatnak, akik indulnak.

Csinos vagy az új logóddal....olyan szép színe van...ugye érted mire gondolok?

bazz de már így is érett ez a kijelentés, mert elõtte való nap amit stálingrádon mûveltél velem az már súrolta a klaviatörés esetét nálam😊
egyszerûen szétbaxta az agyamat, hogy beléderesztettem mindig vagy féltárat szemtõl szemben .. folytonosan oktogon volt a célkeresztem és a végén én fexem le..
az való igaz, hogy miután megtettem a kijelentést kifejezetten rádszálltam és téged hajkurásztalak mindenfelé😊))

Te ÜBerMegaLÁMA

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
erdos te ratyi vagy! 
Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult id?t a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik.
Én már dolgozom is..

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Faki -Unknown- Lvl 50 Jedi Consular TOFN. inc to Retire Dagooz -Unknown- Lvl 40 RR68 Choppa Retired Faki - Lvl 40 RR61 Zealot Retired
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

2. Ahhoj ne légy õgy, a muszájos dolgot én mondtam neked.

3. Köszönjük a D2MH-nak a fasza wart, nagyon élvezetes vót.
4. A FOPnak meg az assi csatát, az is!
5. Látom, végre van király logója a FOPnak.
6. Jóéjt!

Boldog szülinapot Admi!

http://gaborszantai.co.uk/
Boldog születésnapot Admirális!

http://gaborszantai.co.uk/
üzenetem -trs-Pepti-nek szól.
Ezennel kérek elnézést megnyilvánulásomért a ma esti battle of bulge-on tett kijelentésemért.
az assault "skin"-edhez további sok sikert.
re,
bc
Hide and fear, Cobra Commander is here !
cséhez kb vagy 3 hu szerver-t lát, listában vagy 30 van...
Hajrá Dózsa György!