Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gaborszantai.co.uk/
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
"Mi a gyak?" 😊
FoP!-60k-69k + 70k! :)
Ergo: meg kell beszélni, hogy mennyire komoly a gyak.
De én azt mondom, hogy ezek olyan apróságok...
Ha legközelebb ti kúrjátok el a startot, akkor természetesen ti is számíthattok arra, hogy újraindulunk. Ez így fair.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
de erre is büszke vagyok. :-) A lehetõség mindenkinek adott cicalány, v.ki él vele, v.ki nem. :-))
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
PCK: akár...
:-)
bár szvsz elõbb kimennék valakiért akár dorogig is mert sárga csodán zötykölõdni szarabb, mint felülni egy szép, karbantartott, de mindenképpen európai, földalatti üzemmódra átállított közepesen páncélozott csapatszállító jármûre. :-)
\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"
Max lelövöm õket:-)
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
véletlenül sem szeretnék vitázni, csak jelzem felétek, hogy a gyakorlás egy másik klánnal azt jelenti, hogy éles meccset játszotok végeredménytõl függetlenül. amiben az elõre lebeszélt stratégiátokat gyakjátok ki.
(Counter-Strike-ban ez volt.. ha gyakwolt akkor gyaktunk.. nem restartolgattunk. max lejátszottuk mégegyszer azt a mapot.)
és ahogy kicsi is mondja... lehet tanulni egy esetleges rossz respawn-ból való indulásból is ;-)
a respawn-t, helyezkedést, klánon belül is meg lehet oldani ;-)

tiXta munkát várok
kocsikázásról jut eszembe, vörivár, sztiván, solymár háromszögben, ha lakik valaki szívesen beviszem talira.
www.battlefield.hu
Úgyhogy ezt a témát zárjuk le sztem. Egy gyaknak pont ez IS a lényege, hogy a lehetõ legjobb indulást összehozza a csapat.

viszont akkor én is "javaslok" nektek valamit.
ha gyakwaroztok akkor azt tessen 99%-osan úgykezelni mintha waron lennétek.. avagy.. ha elbaxtátok az elején a respawn-t akkor tessék úgy lejátszani és javítani az elsõ hibát, mert a CB-ben kiröhög az ellenfél és lelép ha ilyet megcsináltok.
ráadásul egy idõ után a gyakellenfélnek is teli lesz a "fax" veletek.
egyébként meg noproblem
a tRs is faszányos, az enyém meg fun
te BB... utálat hogy megin' dógozni kék mi? sztem ezé' vagy Te ilyen morci korán reggel!

http://fly.pardey.org
....de akkor ezek szerint nem megyünk Lincolnnal....de negró sofõröd csak van?:-)...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
... lynx-el csak az olvasás megy 😉 és csak az elsõ oldal 😊))
http://fly.pardey.org

www.battlefield.hu

www.battlefield.hu

Vizsgaidõszak elején kijelentettem, h BF off, és azóta kb. ennyi.

Strength and Honour!