Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mi?

http://gaborszantai.co.uk/

Fritz Von...
Azt hiszem, ez most a tRs-é lesz.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Fritz Von...
Na gyorsan, 9 üzi és 60K.

aPa
"gyengébbek, a-seat kedvéért" 😄

más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

Fritz Von...

a nap kérdése:
"Mi a gyak?" 😊

FoP!-60k-69k + 70k! :)

ez csak kamu(by Hamed) nick... max helymegzatározásra jó 😊

Fritz Von...
Általában ezt is jelentheti. De a gyak attól gyak, hogy meglegyen mindenkinek a helye. És ezt sokkal jobb egy másik team-mel nyomni, mint üres szerveren ellenfél nélkül. Emellett a gyakok arra is valók, hogy az éles, igazi tétmeccsekre felkészítsenek, mindenki megtanulja a helyét és azt, hogy ott mit lehet csinálni krízishelyzetben.
Ergo: meg kell beszélni, hogy mennyire komoly a gyak.
De én azt mondom, hogy ezek olyan apróságok...

Ha legközelebb ti kúrjátok el a startot, akkor természetesen ti is számíthattok arra, hogy újraindulunk. Ez így fair.

Kispósi
Te csak dógozzá 😊)

Every passing minute is another chance to turn it all around.

kijazacicalány?

BBwork
cicalány. oké.

www.battlefield.hu

reggelt

ez mások szerint is így van, velem az élen. :-)
de erre is büszke vagyok. :-) A lehetõség mindenkinek adott cicalány, v.ki él vele, v.ki nem. :-))

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

BBwork
nemtom mióta a mozit buktam nem is tom... szerintem megbízhatatlan vagy ,)

www.battlefield.hu

kizárt, én mindenkinek bejövök, kivéve a háziállat jegyeket. :-)) (gyk.: bak, bika, kos)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

BB: végül is...
PCK: akár...
:-)

bár szvsz elõbb kimennék valakiért akár dorogig is mert sárga csodán zötykölõdni szarabb, mint felülni egy szép, karbantartott, de mindenképpen európai, földalatti üzemmódra átállított közepesen páncélozott csapatszállító jármûre. :-)

BBwork
ha renegade nem jön be megbeszéjjük ,)))

www.battlefield.hu

Kispósi
látom jókor jöttem

braincruiser
kicsi, az nekem is ... felvehetlek a villamosommal??😄D

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

Bazzz az nem jó mert 3cm/4kg-al nagyobb mint én és elvböl nem genyózok nagyobbakkal:-)
Max lelövöm õket:-)

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Kispósi
reggelt

braincruiser
egyetértek kicsilánnyal.
véletlenül sem szeretnék vitázni, csak jelzem felétek, hogy a gyakorlás egy másik klánnal azt jelenti, hogy éles meccset játszotok végeredménytõl függetlenül. amiben az elõre lebeszélt stratégiátokat gyakjátok ki.
(Counter-Strike-ban ez volt.. ha gyakwolt akkor gyaktunk.. nem restartolgattunk. max lejátszottuk mégegyszer azt a mapot.)
és ahogy kicsi is mondja... lehet tanulni egy esetleges rossz respawn-ból való indulásból is ;-)

a respawn-t, helyezkedést, klánon belül is meg lehet oldani ;-)

esetleg újpest 😄DD

najovan csak gondoltam megkérdem mert megyek vidékre nemsokára, ugyhogy ha megy akkor gyorsan csináljuk és csendben
tiXta munkát várok

BBwork
jászai mari tér épp útba esik nem? 😊))

www.battlefield.hu

üdv mindenkinek kedveskéim! Tegnap megkaptam az utolsó figyelmeztetést a fönõkömtõl, mint notorikus késõ, (ja kérem, a név kötelez), de ettõl még én vagyok ma a világ legboldogabb embere. :-)
kocsikázásról jut eszembe, vörivár, sztiván, solymár háromszögben, ha lakik valaki szívesen beviszem talira.

Fritz Von...
Ehh.

66k?

Fritz Von...
Így így. Ezt mondom én is.

BBwork
hát.. szentem a gyakorlás arra van, h gyakorojjatok. ha rossz a spawn akkor azt - hacsak nincs elõre lezsírozva, h majd éles meccseken a lehetõ legjobban alakul minden ,)

www.battlefield.hu

Pepti
Tai: sajna nigger soforom nincs, viszont van egy 195 cm magas 112 kilos szoke nemeth soforom, az vezet ;-)

Fritz Von...
Nézd, itt most pont nem az volt a lényeg. Hanem az, hogy a mai meccsre felkészüljünk. Ergo: mivel gyak, ezért kértük, hogy legyen új start. Ha ti ezt kértétek volna, akkor mi is belementünk volna. Majd ha egymás ellen nyomjuk a hivatalos kupameccset, akkor nem lesz ilyen.
Úgyhogy ezt a témát zárjuk le sztem. Egy gyaknak pont ez IS a lényege, hogy a lehetõ legjobb indulást összehozza a csapat.

joreggelt?

BBwork
az tényszerû, h nem vagyok épp 100as, de a benyomás ettõl független 😊

www.battlefield.hu

braincruiser
vettem exfõnök.

viszont akkor én is "javaslok" nektek valamit.

ha gyakwaroztok akkor azt tessen 99%-osan úgykezelni mintha waron lennétek.. avagy.. ha elbaxtátok az elején a respawn-t akkor tessék úgy lejátszani és javítani az elsõ hibát, mert a CB-ben kiröhög az ellenfél és lelép ha ilyet megcsináltok.
ráadásul egy idõ után a gyakellenfélnek is teli lesz a "fax" veletek.

egyébként meg noproblem

fly
nade mi csillog-villog??? max izeg-mozog
a tRs is faszányos, az enyém meg fun
te BB... utálat hogy megin' dógozni kék mi? sztem ezé' vagy Te ilyen morci korán reggel!

http://fly.pardey.org

ehhh....pedig már kezdem reménykedni....de akkor ezek szerint nem megyünk Lincolnnal....de negró sofõröd csak van?:-)

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

fly
nemtom... sztem a JCSR logó faszán olvasható, és meg is különböztethetõ másokétól.
... lynx-el csak az olvasás megy 😉 és csak az elsõ oldal 😊))

Fritz Von...
Á, nem erre gerjedünk. Az teljesen más dolog. Ez csak szép, és fennen hirdeti a tRs felsõbbrendûségét.

BBwork
oh. látszik h le vagyok maradva európától. nos csillogjatok srácok, ha erre gerjedtek

www.battlefield.hu

Fritz Von...
Nem olvashatatlan, ámde feltûnt egy kis koppintásféle a FOP logónál.

Fritz Von...
BB, így európai a fórum. Fasza csilivili, izeg-mozog. Meg is kérem Angyalt, hogy a fekete részhez készítsen egy csillanást. Tehát amikor a traitoRs felirat át"fut", akkor meg is fog csillanni.

BBwork
ennyire nem izgalmas a probléma. csak nem értem mé megyünk el az egyre olvashatatlanabb, megkülönböztethetetlenebb, ámde csilivili logók felé 😊)

www.battlefield.hu

Fritz Von...
Nembaj, megnyerjük a kupát, és a beszedett lóvéból megvesszük neked a Lincolnt.

fly
bár asszem azzal nem tudsz bejelentkezni...
na majd mindjárt kipróbálom

fly
a megoldás: lynx
van windows-ra is

Pepti
Fiat Stilo-m van csak, sajnos Lincoln-nal nem tudok szolgalni...

fly
felecsd'el

Ottse voltam.
Vizsgaidõszak elején kijelentettem, h BF off, és azóta kb. ennyi.

Strength and Honour!

fly
megviselt a gyak?