Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elõnyhöz jutok azáltal hogy ugratok a tankommal és pofánvágom Josy messerét? 

http://fly.pardey.org

Hülye példa ugyan, de kicsit megközelíti a valóságot: PS2-n nyomtuk sokat a Knock Out Kings 2001-gyel. A legjobb boxjáték. Warriorral folyamatosan olyan meccsket vívtunk, hogy el sem hinnétek. És bár csak egy játék, de minden benn van. Tánc, beugrás, horog, felütés, egyenes, ami kell.
És pár meccs után úgy kifáradtunk, hogy...
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
1 kis help kellene:
os reinstall után a kiegészitõ telepítéskor érvénytelen laphibával kilép /sw/. Eddig rajta volt. A másik EA-s játék /MoHAA/ ugyan ezt csinálja, a kieg telepítéskor /ezelött szintén futott/.
Peccsek szép sorba felrakva, törés nélkül, ha bár az SW eddig törtre volt feldobva, de most ugyse. 😞
Mi lehet a problem? /a fenti linket már néztem 😉 /
Köszi
¥ xfire: kistekila
mit tudok jól?😊)
célozgatsz vmire?
én nem ismerek egy darab bugot sem még errõl sem hallottam csak tegnap láttam, nekem ez volt az elsõ
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
mi ez a gumiszoba? 😊
Erdei és M.W.-t összehasonlítani???
már bocs...
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
de vajon mi a jobb egy agyatlan profi boxoló vagy egy agyatlan profi kurva?
jó, erdei lehet hogy nem agyatlan, de lehet hogy a kurva sem...hm
valahol mégis fura a kettõ egymásmellett...vagy ez csak a társadalmi elõítéletek kivetülése nálam is?
szerintetek egy profi kurva valóban lehet "világbajnokszintû profi" csak attól profi hogy pénzt kap érte? még nem próbáltam
Angel, elõre is azt kérem, hogy ne haragudj.
Imádom a profi boxot, minden egyes gálát megnézek.
De rendkívül felidegesített, hogy elsõ helyen a két hülye kurvát említetted meg, ráadásul egy hírben egy olyan emberrel aki iránt maximális tiszteletet érzek.
Erdeirõl vvan szó ugyanis. Eszméletlen munkával, iszonyat edzéssel elérte azt, hogy ha nem is a világ (bár ott is lesz visszhangja), de Európa róla beszél.
Megverni egy olyan világbajnokot, akit a boxvilág a súlycsoportjában az elsõ három helyen rangsorol, egy olyan eredmény, ami miatt igenis örülök, hogy magyar vagyok. Mert Erdeit össze sem lehet hassonlítani Kokóval. Mentalitásban minimum kétszeresen fölötte áll. Igazi profi lett.
Amikor megtudta, hogy elõtte a lehetõség, összejön a meccs (talán kicsit korán), 3 hónapot áldozott az életébõl arra, hogy ez az álom (egy egész országé) létrejöjjön. Egyetlen pillanatig nem kételkedtem abban, hogy õ fog nyerni.
Ezzel szemben a két hülye kurva mindössze csak annyit csinált, hogy meg....-ta magát nem egyszer. Nem vagyok álszent, én is szoktam nézni néha p filmeket. De ezt én ennek ellenére sem nevezem mûvészetnek. Mindössze tényleg agyatlan, hülye kurvák. Meg sem lenne szabad említeni. Az ilyeneknek köszönhetik a magyar lányok azt, hogy az egész világ ezekhez hasonlítja az összeset.
Szóval próbáljuk szerintem helyén kezelni a dolgokat. És még egyszer KÖSZÖNJÜK ZSOLTI!!!!
CSHU
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
anno nem gondoltam volna hogy ilyen jók lesztek, de le a kalappal, nagyon jól toljátok
ha véletlenül egy oldalon álltok publicon, vagy meccsen.. nos az halálos az ellenfélre nézve..
sok sikert

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
www.czekoart.hu
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Fényképezek a játékban ,de nincs sreenshots mappa sehol
Ilyenkor mit lehet tenni?
www.czekoart.hu
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
Elvégre 100 ülõhely vagy mi:-)))))
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
Majd a talin:-)
Az ország legszebb csücske->Tatabánya:-)
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
(hol van az a nálam? :Ð)
a KOB a "szívem" csücske tudod:-)
Teljesen korrekt és fair klán:-)
De ha nekem is lesz admin jogom

Tata igen, na de Tatabanya :-)