Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
input/advanced/ - itt kapcsold be a directx-et
output/ - itt file; output/properties -> itt beállítod a kívánt formátumot és minõséget, filenevet és a célkönyvtárat
options/program preferences/program options - kapcsold ki a Foreground the preview window-t, különben kivág vindózba amikor képet csinálsz
és állítsd be a neked kényelmes hotkey-t
kb ennyi
www.battlefield.hu
De azért majd rájössz, hogy nem teljesen van igaza.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Nekem így is úgy is viszi a 100 Hz-t. 😊
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
www.battlefield.hu

Every passing minute is another chance to turn it all around.
www.battlefield.hu
namost ha ugyanehhez megadod a géped paramétereit, ill. h van-e hibaüzenet, stb, akkor lehet h tudunk válaszolni 😊))
KLegény, mingyá tolok egy privet
www.battlefield.hu
Nagyonköszi elõre is!
www.czekoart.hu
30-at meg majd meg megbeszeljuk, lehet, hogy harman megyunk.
a #66544 kob egész vicces kob. legalábbis amíg csak itt a fórumon kempel 😊)
erdei nagyon szépen és okosan boxolt minden tiszteletem
a korábban említett 2 hölgy terén meg kicsi a rutinom 😊)
mibe nem szóltam még bele?
jah és jóreggelt 😊))
KLegény - javaslom tegyél fel egy külsõ progit a screenshotokhoz. én snagit-et használok, beállíthatod h milyen formátumban mentse a shotokat (nálam pl jpg, így nem is foglal annyi helyet minden kép). ha kérdésed van keress meg.
www.battlefield.hu
és sajna olyan nevek is akiktõl ezt nem várná az ember...
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
Nem tom miért írtam le,fõleg hogy normálisan születtem,de biztos vagyok benne ,hogy van akit érdekel itt.😊
www.czekoart.hu
Amióta van végre körforgalmatok azóta az önérzet is ott van mi?

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
elsõ is lett valami jó nagy ponttal a kétkörben,aztán a többi pályán sehol... visszaesés?...
érdekes...
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
Látom ! Mitis ? Jah, ok. Hol ? Aha, megvan !

ps.: látod a smiley-kat, vagy látod a smiley-kat? beh.
http://fly.pardey.org
nagyjából el tudom képzelni a boxot is, de sakkozóhoz azért én nem hasonlítanám😊
de le a kalappal kitartás, akarat, koncentráció-ból jelesek...ettõl lehet szellemileg fáradni rendesen
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.
A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.