Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BurnBaby
közben cz volt olyan kedves, és adott linket #66559-ben. azt szépen tedd fel
input/advanced/ - itt kapcsold be a directx-et
output/ - itt file; output/properties -> itt beállítod a kívánt formátumot és minõséget, filenevet és a célkönyvtárat
options/program preferences/program options - kapcsold ki a Foreground the preview window-t, különben kivág vindózba amikor képet csinálsz
és állítsd be a neked kényelmes hotkey-t

kb ennyi

www.battlefield.hu

Kovács legény
Köszike elõre is!

www.czekoart.hu

Kovács legény
Próbáltam,de nem rakott bele semmit,de azé megpróbálom megint

www.czekoart.hu

Tuvok
Nem baj, 960-ban jók az ikonok, meg van 85 Hz.

Yan
5let a #66391, esetleg a #66515-re?

¥ xfire: kistekila

Random_
Ok!

De azért majd rájössz, hogy nem teljesen van igaza.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

BurnBaby
!
😊

www.battlefield.hu

Tuvok
Bocsi Random, de a csaj meggyõzõbb volt

Random_
Nekem az 1280x1024 tûnik szabványosabbnak pla fényképezõm is ilyen formátumot ismer csak na meg a tv tuner is de ha szerintetek a 960 jobb.

Nekem így is úgy is viszi a 100 Hz-t. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

BurnBaby
mindenki az 1280x1024-re esküszik, pedig a józan ész meg az arányok (640x480, 1024x768) azt jelzik, h 1280x960 az ideális 😊

www.battlefield.hu

Tuvok
Ehh, nem arra voltam kíváncsi, hogy ki mit használ, hanem hogy melyik a szabványos, mert én 960-ban használom, úgy jó, meg 85 Hz, ha felrakom 1280*1024-be, akkor az ikonok elnyúltak lesznek, meg csak 75 Hz a max.

BurnBaby
1280x960 😊

www.battlefield.hu

Random_
Tuti én is ilyen felbontást használok

Kispósi
nemis. nekem is abban van és tök normális

Every passing minute is another chance to turn it all around.

BurnBaby
thx cz
van hozzá örökélet csít is? ,)

www.battlefield.hu

Tuvok
Tuti ? Úgy már nagyon nyomik az ikonok.

Random_
1280*1024

Tuvok
Melyik a szabványos képernyõfelbontás, az 1280*960 vagy az 1280*1024 ?

JCSR t0Mi
Nekem senkisenem tud segíteni? 😞

BurnBaby
nah akkor majd késõbb megy priv, mert most nem találtam installt a gépemen, aminek nem jár le a szavatossága ,)

www.battlefield.hu

BurnBaby
ez szomorú hír
namost ha ugyanehhez megadod a géped paramétereit, ill. h van-e hibaüzenet, stb, akkor lehet h tudunk válaszolni 😊))

KLegény, mingyá tolok egy privet

www.battlefield.hu

Mephi
Senki nem tudja miért van az hogy minden szerver kidob eggy idõ után

KLegény: Probáltad már azt, hogy csinálsz 1 ScreenShots mappát a BFen belül, és igy fényképezel. Hátha véletlenül letörölted az eredetit.

JCSR t0Mi
Olyan problémám lenne, hogy szeretnénk futtatni 2.0ás server manager-t linuxon, de valahogy nem jött össze! Ha valaki tudja hogyan kell, pls írjon ide: [email protected]
Nagyonköszi elõre is!

Nancsika_melo
Jó reggelt mindenkibe...

Istenem segíts felfelé, lefelé egyedül is megy

Kovács legény
És meg is vagy keresve.Honnan tok én ilyent letõteni,és hugy köll eztet bezizgatni?

www.czekoart.hu

Pepti
BB: Tata es Tatabanya kozotti szepseg eldontesebe nem szoltal meg bele! MEg a korforgalom kerdesebe! :-)

Pepti
ehh, kit erdekel korforgalom? :-) Es en vilageletemben lokalpatriota voltam :-) Tata rulez, Tatabanya suxx ;-)

30-at meg majd meg megbeszeljuk, lehet, hogy harman megyunk.

BurnBaby
a szilveszteri kob nem volt vicces kob, de egyszer berlinen azért csak megoldottuk, h ne lapítson be a falba 😊
a #66544 kob egész vicces kob. legalábbis amíg csak itt a fórumon kempel 😊)
erdei nagyon szépen és okosan boxolt minden tiszteletem
a korábban említett 2 hölgy terén meg kicsi a rutinom 😊)

mibe nem szóltam még bele?

jah és jóreggelt 😊))

KLegény - javaslom tegyél fel egy külsõ progit a screenshotokhoz. én snagit-et használok, beállíthatod h milyen formátumban mentse a shotokat (nálam pl jpg, így nem is foglal annyi helyet minden kép). ha kérdésed van keress meg.

www.battlefield.hu

kisponty
En semmi ilyet nem tapasztaltam. Ellenben nulla skilt, rettenet mennyisetu tk-t, hihetetlen idiotizmust, azt igen..

Ehhez csak annyit,hogy nézzétek meg amikor KOB-old van a gameban az tuti,hogy BC-zik mert máshogy nemigen van frag-je....
és sajna olyan nevek is akiktõl ezt nem várná az ember...

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Kovács legény
Ma volt 210évvel ezelõtt az elsõ feljegyzett császármetszéses szülés.
Nem tom miért írtam le,fõleg hogy normálisan születtem,de biztos vagyok benne ,hogy van akit érdekel itt.😊

www.czekoart.hu

Na kapd be:-)

Amióta van végre körforgalmatok azóta az önérzet is ott van mi?

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

kisponty
jah, Korlatolt Ovisok Bandaja....

hát furcsa néhány az biztos... KAR-t tegnap Filippines-en ketten lõttük/assi/ õ meg csak ugrabugrált tovább...
elsõ is lett valami jó nagy ponttal a kétkörben,aztán a többi pályán sehol... visszaesés?...
érdekes...

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

505thZajcev[PT]
jah ,meg a legnagyobb faszoke

Kovács legény

www.czekoart.hu

Kovács legény
Én pipáltam már és szoktam is néh,egész jó,de a szivar az jobb szerintem.

www.czekoart.hu

kisponty
Kiralysag van emborok, neve KOB, en ilyet meg nem pipaltam...

Tuvok
õõõ, biztos igaz, én is azt hittem...

fly
"Nem lehet megunni! Eeeeeezaz amit nem lehet megunni!"

http://fly.pardey.org

Tuvok
õõõ, kihagyom, nem rakom fel a BF-et, mert kísértésbe esek és megint 1 évig nem birom abbahagyni

Látom ! Mitis ? Jah, ok. Hol ? Aha, megvan !

fly
szar véletlen bug? gyere csak bocage-ra...

ps.: látod a smiley-kat, vagy látod a smiley-kat? beh.

http://fly.pardey.org

Pink Tiger
megalol😊))

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Tuvok
LoL !

Tuvok
Heh, az, hogy egy szar véletlen bug miatt tankkal elkapod vki repülõjét, abban semmilyen elõny nincs, viszont ha beállsz egy fal mögé, te tudsz kifelé lõni, de mások nem tudnak befelé, az már csalás.

Pink Tiger
én wingchunozok és két óra edzés(ami leginkább csak technika gysakorlás harc közben)után olyan fáradt leszek agyban hogy teljesen üres leszek, mindig úgy érzem, nem fizikailag és nem szellemileg fáradtam el hanem valami más... le se tudom írni
nagyjából el tudom képzelni a boxot is, de sakkozóhoz azért én nem hasonlítanám😊
de le a kalappal kitartás, akarat, koncentráció-ból jelesek...ettõl lehet szellemileg fáradni rendesen

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

MUHAHAHAHA végre jó

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.

most jó?

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.