Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mi igazából nagy parában vagyunk amiatt, hogy valami gixert elkövetünk és a szabályzat ellen vétünk.. így meg megköveznek mindennel minket és kizárnak😊 szóval ezért akarom én bebiztosítani magam mint ahogy tettük ezt az elsõ meccsünkön is, hogy a saját szerverünket ajánlottuk amikor a CB-ben hivatalosan az ellenfélnek kellett volna a szerverén játszanunk.. csakhogy nekik meg nem volt adminjuk..
szóval káosz volt ... most el akarom ezt kerülni vmilyen szinten.. mert ugye 21.00 kor kezdünk én meg háromnegyedhatkor már kukorékolok, hogy ne mondjam azokat a reggeleket amikor az asszony "hamarabb kel"😊)

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Szóval, a kérdés, kit kellene beárulni ?
Pepti, egy jó kis FoP vs NB shoutcast ?
Õ lenne: -tRs-TKbot

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
az utóbbit nem értem, ha célzás akkorsem 😊
www.battlefield.hu
http://gaborszantai.co.uk/
Ismerek valakit, aki miatt több sql guru dolgozott több északán át, hogy az egyik fórumon egy accounttal megszült majd kétezer hozzászólását áthekkeljék egy másik fórumra...
freddy - vszín hazaküldted a privet azé nem láttam 😊
www.battlefield.hu
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
jelzem nem tudok IRC-re menni mert melózok, de amint hazaértem akkor az lesz az elsõ dolgom, hogy megkereslek.. to Frankie.
és köszönöm a D2MH nevében is.
figyelj, az imént próbáltam a [email protected] e-mailedre küldeni de visszajött.
az lenne a kérdésem, hogy az esti meccsünkre tudnád-e kölcsönbeadni a FOP szervert?
mert kiderült a D2MH szerver külföldre korlátozva lett vagymi....
Egyszer kétszer semmi gond, de már 3-4 napja csak azt olvasom hogy õk élvezkednek.
Erre a gumiszoba való.
sajnos nem tudom nézni a botot irc-n mert nekünk is meccsünk lesz
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(

www.battlefield.hu

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
küldök neked egy rtf file-t a freemailedre.. tessék átolvasni és észrevételt írni válasze-mailben (vagy magába a dokba..)
illletve ötletelni ha eddig eljutunk akkor mit lehetne tovább csinálni😊)
re,
bc
HAVAT AKAROK!!!
http://gaborszantai.co.uk/
Ma reggel ez nézett rám a tükörbõl:-)

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Keleti Front Kupa
D2MH vs. reborn - ma 21:00
Pályák: Bocage/Wake Island
IRC közvetítés: #bf.hu.cup (IRCnet)
😊
www.battlefield.hu
é meg lehetne kérdezni úgy 160-22 nél,hogy éles?

www.czekoart.hu
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
Mert a mi 10-ünk arcát sem nézném meg amikor egy gránát beugrik közénk:-)