Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

braincruiser
L-Bandi, ne vágjál fel a 5800-addal ;-)
az a 3dmark eredmény elég satnya😄DD
3700-at nekem is megcsinált az FX5600-om...😊

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

HUmanBandi
Máris az. :-)

ASUS, P4 2.4@3 GHZ, INFINEON 512 MB+ 512 MB SAMSUNG DDR, MSI FX 5800(486@966), Codegen 8011+480W 3DMark:5175 Aguamark:35250 bövebben: http://l--bandi.uw.hu/01/agep.html

Tuvok
cöh, lassan a 9600 Pro-m is elavult lesz

Itt nem a vga a szûk keresztmetszet hanem a p3..

Strength and Honour!

HUmanBandi
Azért megnéznem mit csinál ha a Splinter Cell-el ha minden max-on van és 1600*1200 as felbontásban mondjuk a házban ahol minden ég körülötted.
:-)

ASUS, P4 2.4@3 GHZ, INFINEON 512 MB+ 512 MB SAMSUNG DDR, MSI FX 5800(486@966), Codegen 8011+480W 3DMark:5175 Aguamark:35250 bövebben: http://l--bandi.uw.hu/01/agep.html

hát van akinek meg csak álom még mindig...sokan örülnének 1 ilyen kártyának 😞

Ha felraktad a játékot, kell még az 1.5 Patch, ha nem eredeti a game, akkor kell még a crack
Ezek után javasolt még az ASEszerverkeresö progi.
És nézd meg, hogy a szerver ahová csatlakozni akarsz milyen kiegészitövel fut (Road to Rome, custom maps, stb.).
Ajánlott még a Battlefield oldal nézegetése.
Sok sikert

Sickboy
Nekem egy Gef TI 4200-es van, de már az is gagyinak számít.

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

Sickboy
Nem is akasztja ki, hanem csak simán nem megy vele játszható minõségben. Ez azért két dolog. Valljuk be férfiasan : afelett a kártya felett már durván eljárt az idõ.

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

Sickboy
Az a helyzet, hogy ezzel a konfiggal nem igen tudsz normálisan játszani, kicsit nagyobb vas kell neki. Ha gondolod, akkor erõltetheted, de azt a feelinget nem fogod sosem kapni, amirõl ez a játék szól. Személyes véleményem, hogy kicsit izmosíts vagy inkább nézz más játékot, amihez elég egy visszafogottabb gép is.

Sajnos ez van. És akkor még nem láttuk a Vietnámot. Állítólag ahhoz meg aztán pláne bazi erõs gép kell majd.

BBwork
megszervezhetitek és mehet. én kiírok bármit szívesen, de heti 4 meccset nem fogok sem leszervezni, sem semmi 😊 csókolom.

www.battlefield.hu

Sickboy
Naná hogy legyen. Ilyen hüjeséget kérdezni ..

õõõ hát fritz talán ez egy kicsit erõs volt 😊

Amúgy Freddy jó volna egy shoutcast a meccsrõl, de engem személy szerint az EC kupameccsek is érdekelnének, csak mert ugy a bf.hu-n az van kipostolva hogy "a csoportmeccseket nem közvetítjük". Namost ez elméletben szép, csak valljuk be õszintén, a csoportokban a továbbjutásra egyedül a FoP-nak van komoly esélye, szóval akkor mit fogtok shoutcastolni ha lementek a csoport meccsek? FoP vs mindenki?

braincruiser
egy harminckét megás kártyával milyen felbontásban lehet játszani a BF-et?
és mit csinál a kártya ha Aberdeen van??😄D
bc

JCSR Morpheus
Hát a 32 megás már tényleg gyenge!

Random_
nekem is csak 32 megásba szóval nem kell a duma

a BF éppen eldöcög

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

ricsi1
csak azért mer t sose jeleníti meg az üziket!

JCSR Morpheus
Nekem egy MS-8855 geforce 2 64 mb-os titanium videokártyám van és még egy játék se tudta kiakasztani!!

braincruiser
jahh hát én is így voltam vele: hogy egy nagy faxság😄DD
de akkor is milyen LOL már, hogy ilyet ír egy gyártó a specifikációjában??,-)

jahh.. egyébként meg megveszem a monitort mert kúl😊 640x480/160 Hz és 17 col😄DDDD

ricsi1
szal peccs kell?

Random_
Hát a Geforce2 eléggé vékonyka.
Esetleg cserélj detonator drivert.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

ez is valószinûleg a kveés memória miatt van. Egyik haveromnak ez volt bõített memen és elmúlt.
Kovács legény
Kilett szedve a baris képem😞

www.czekoart.hu

Fritz Von...
Ettõl egy-két indokolt esetben elõfordulhat némi eltérés.
Most pedig bocsássatok meg, de indulok BF: Vietnam tesztre.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Fritz Von...
Egyébként most elõször és utoljára: a tRs-be való tagfelvétel a következõ módon megy.

1. Csatlakozol egyik klánhoz.
2. Ott vagy x ideig
3. Onnan minél nagyobb hangzavarral és egymás szidásával jössz el, annál megbecsültebb tagja leszel csapatunknak (lásd: HBA, vagy CoFB-Manson)
4. Ezután eljössz pár gyakra
5. És ha megvan a kilépéseddel okozott flém és kár is (netán feloszlik az elõzõ klánod)

MÁRIS TRS TAG VAGY!!

Ui: reszkessen minden magyar klán! Sose tudhatod, ki válik árulóvá!

Fritz Von...
Hát Freddy, ha a szándékod komoly, akkor ha megkeresel icukán mondjuk, talán tudok segíteni. Icuka számom regelve.

ha nem unod még a saját hangod
BBwork
http://www.tar.hu/bfhelp/
ha ez se jön be add fel 😊

www.battlefield.hu

ricsi1
a bfhelp.try.hu-s oldal nem jön be,tehát nemtudok peccset leszedni..

ricsi1
bazze!
a multiplaynél,ha fel akarok csatlakozni egy serverre:failed to connect to server,pedig nem volt teel a" mezõ"

ricsi1
nya kérem😊
felraktam a gamet,de amikor elindítanám a SP-t bejön egy kép és kész ..áll a nézet,csak a térkép mozog!!!
légyszi segítesetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BBwork
ram?

www.battlefield.hu

IGEEEEEEEEEEN!!!

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Hóóógyne!

Strength and Honour!

hy! Lenne egy érdekes problémám!
Bf-ben singlben 800x600-on low-ra állítok mindent és mégis akad de játszhatalanúl!!! MIÉRT?
radeon9200se / athlon 2200+
Az egy dolog, de hátha érdekel valakit magyarlakta területeken is ... Télleg népek, legyen FoP vs Nbrigage rangadóról sátkészt ?

fly
😊 olyan igennagy guruk nem lehettek akkor 😊))

http://fly.pardey.org

BBwork
remf kicsit töri a magyart 😊

www.battlefield.hu

Freddy: persze, mikor is lesz? csutortokon? Megoldom, persze csak ha kell, mert mint hallottam remf is fogja sotkasztolni.
Tuvok
geológiához egyáltalán nem értek 😊
ez elektrotechnikából tanultam, szakmai ártalom

Meggymag
One

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

ricsi1
ebben a játékban van multiplayer?

Nem is beszélve róla, h egy géprõl fut a 2 port

Strength and Honour!

kezdek agódni érted kedves Tuvok.
Vágod a II. Vh.-t, vágod a geológiát, túl okos vagy...
És tudod, hogy járnak azok, akik túl sokat tudnak...

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

ez ugye valami vicc?
csak a csattanó maradt le. :-))

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Tuvok
Ez hülyeség, annak, hogy merre néz a monitorod semmi köze a képminõségnek. A Moire-jelenség létezik és tapasztalható, de annyira minimális, hogy se hang (ide tartozik a képfrissítés ~Hz), se rádiófrekvenciában (ide meg a képcsõ középfeszültségû induktivitás frekvenciája ~kHz) nem érzékelhetõ, szal ez egy emberi naivitást és tudatlanságot kihasználó okosságnak tûnõ értelmetlen zagyva. Egy Föld-méretekben, globálisan kiterjedõ mágneses mezõ befolyásolja, hogy az asztalodon merre néz a monitor, pfff, baromság...

Sickboy
Legalább ebben egyezünk, hogy az " imádat " kölcsönös 😊)

braincruiser
hamárOFF akkor én is írok valamit😊
illetve kopizok.

ezt az imént olvastam egy monitorteszt alkalmával. a típust és verziószámot inkább nem is mondom ;-)

...Moire hatás: A föld mágneses mezõjének vagy más elektromos/mágneses mezõnek a hatására a képernyõn néha látható a Moire jelenség, ami fizikai tulajdonsága a képcsõnek. Próbálja a monitort különbözõ irányokba elhelyezni, ahol legkevésbé látható a jelenség (kelet-nyugati irányban a legjobb a monitor képe, a képernyõ nyugat felé nézzen) vagy változtassa meg a felbontást vagy a képfrissítési frekvenciát. Sajnos a jelenség fizikai mivoltából adódóan ezt jelenséget nem lehet teljesen megszüntetni, ez nem meghibásodás....

LOL

Sickboy
Ezt felénk úgy oldják meg, hogy logolom a meccs bot csatit 😊 És akkor nem maradok le semmirõl sem 😊 Megy az archívumba 😊

Meggymag
Reborn nem amatõr klán szal sztem gyorsan fel fogják ajánlani a szerverüket e célból és nem lesz gond vele. Ha egy lengyel csapatról lenne szó nem ajánlgatnám a szerverüket de nekünk tényleg fekszenek a cseh szerverek. Lásd Mistral szerver ahol nem egy maygar player fordult már meg és arról híres, hogy tört public szerver.. Mi amikor xxx ellen nyomtuk az adminnak nem ment az xxx szerveren lévõ adminjelszó és elpöcsöltünk kb fél órát az egésszel. Aztán Dady barátunk okosan kipróbálta az adminjelszót amit az adminnak írtak és õ adminolta végig a meccset és sztem a mai napig nem tudják az xxx-esek és az admin, hogy ki restartolta a szervert hogy végre éles legyen már a játék 😊

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”