Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vmelyik nap a kedvesem jön be a konyhából és mondja:
vazzeg de qvára elegem van ebbõl a tanulásból.
erre én .. kicsim, jólvagy?
majd elgondolkodtam.. lehet sokat káromkodok a játék közben?
a kurva életbe😄DD
\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"
Eladom Radeon 9700-esemet, 128 MB, nem Pro. Akinek kell, szóljon, megdumáljuk az árat.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Egyébként mint gyakorló assulter, egy jó scoutot igenis el tudok képzelni egy támadó raj mögött. Játéktechnikailag azért, mert ha egy tényleg jó scout van mögöttünk egy pont támadásánál, akkor elveszi az ellenségtõl a kempelés összes elõnyét ! Arra gondolok, hogy miközben te támadsz , hátrányos helyzetben vagy, mert mozognod kell, ergó nem lõsz olyan pontosan, míg a védõ fél szépen hasalva pontozgathat rád... Ám ha van egy scout, abban a pillanatban halott az ellen, ha lefekszik, vagy csak megáll, és ez jó.
Tehát az esélyek kiegyenlítõdnek.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem is beszélve róla, hogyha korábban elengedtem egy-egy hosszabb dicsõítõ ódát a lakásban, meg kicsit ütlegeltem az asztalt összeszaladt a család, ráadásul öcsém még rátett egy lapáttal: ez a Peti egy õrült itt õrjöng jááj.
Na innentõl magamba folytom ezeket, minden ilyen 1 koporsószög

Strength and Honour!
LOL ... én még aberdeen-en is futkározok a cuccal😄
a legkirályabb amikor szerelik a tankot és PÁFFF.
a másik meg, hogy ki mennyire szereti a scoutot..
- Most mi a faszért kellett kilõnöd a fragemet te fasz???
..kaptam eccer egy kurskon amikor le mertem lõni egy emberkét.
Mikor assiként adagolod a nevenics kollegát és kapásból futtában egylövésból száz %-ról nullára leamortizál, na akkor csak úgy törik minden ami a közelemben van...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Strength and Honour!
www.czekoart.hu
Sniperkedni akarsz? Menj CoD-ozni!

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Strength and Honour!
Én nem vagyok jó scout,de ha azzal vagyok megpróbálok minnél többet segíteni,mert különben nincs értelme annak hogy multiban jáccak.
www.czekoart.hu
én kifejezetten szeretek lefeküdni a pálya valami szépen kidolgozott szegletébe fejemen a sznájperusz sapkusszal😊
feelingje van. nyugalom, csend te és a célod (aki nem tud rólad😊)).
ha kell akkor a fõbázist snájpolom ha kell akkor csak a csatamezõt..teljesen mindegy. a lényeg az, hogy épp eszek vagy cigit tekerek, vagy éppen csak nincs kedvem ahhoz, hogy a sok "skilles" játékos lerépázzon valamelyik zászlónál

Freddy: ,,Iceman hibázik..háháhá..mellédobta a nagyhídon közlekedõ panzer4esnek a bombát..Iceman többet ilyet nem akarok látni, hát izé nimbusz meg imidzs meg anyám pöcse, hát bombázd ki hogyha rárepülsz jóbarát.''
Hát ezen úgy 10 percre leestem székrõl a röhögéstõl

Ilyen közvetítés kéne olimpiára is

Strength and Honour!
Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...
Le a kalappal...
Ha ezeket az alap dolgokat(a feladatukat) megtennék ,senki sem utálná õket!
www.czekoart.hu
ugyebár mostanság én is rákattantam a repülésre, köszönhetõ a Media Markt nagyvonalú támogatásának és a Logitech szponzorációs szerzõdés eredményességének 😄DDD
tegnap beugrottam valami német szerverre..voltunk bent 8!-an.
beállok mondom német oldalra mert oda férek be, hogy egyenlõek legyünk. az összes zászló a németeké!.
dejó.. akkor repülök. respawn reptér.. mi áll velem szemben?
M10...bazz mondom ilyen nincs.. minden bázis a németeké ez meg itt kempeli a repteret. kb 8 perc múlva már füstölt a tank, mert ugye a szövetséges repcsik is jöttek ahogy tudtak a reptér felé.
Közel tíz perc szopás után sikerült felszállnom, erre mit látok mikor felszállok?? egy elbújó sherman tankot a kifutópálya végében jobbra... 😄
közben meg a szerver alapból nyomja... blockbogzzzz valami 2.0 verzió, TK and Basecamp will be kick😊)) mega LOL!
console le... typed exit oszt csókolom😊
ellenpéldaként, hogy ami nálunk van az baráti ahhoz képest ami némelyik külföldi szerveren honol.
1. Senki sem születik tapasztalt, taktikus, játékintelligenciával felvértezett rambónak. Ez hosszú folyamat ,ami mindenkinél különbözõ idõt vesz igénybe.
2. Ízlések és pofonok, van akinek ez a játékstílus tetszik, másnak az. Ha pl. nem tetszik, hogy sok a sniper , csak annyit tudsz tenni, hogy elveszed a kedvüket a játéktól. Nem leszel elsõ néhány mapon, mert a hegyekben vadászod a snipereket ? Kit érdekel ? Taníts, büntess ! 😄

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...
van benne valami amit Sickboy boncolgat
én kb 2x voltam scout még amikor kijött a BF 1x meg amikor úgy döntöttem hogy már érdemes vele jáccanom (1.4 peccs) oszt annyi is volt és engem sem elégitett ki a dolog
ugyhogy aki scout és olvassa és kezdõ annak ajánlom néha szaladjon be az elsõ vonalba és nem baj ha lerépázzák párszor csak azértis menjen és majd egyszer megérzi a feelingjét ennek a dolognak (csak azért is mert én is igy voltam vele)
Jórészük nem érti meg ,hogy nem arról szól a játék ,hogy 2tankal bemegyek a az ellen fõbázisára és lövöm az emberkéket.Nekemis volt már benne tapasztalatom és nem is egyszer,hogy nem volt zászlónk és mikor lerakott a gép,akkor egybõl nagy piros folt és megint done és így tovább,bár ezeket külön élvezet kiszedni de akkor is elmehetnek a susnyásba!
A scouttokal nek semmi bajom,bár elég idegesítõ,amikor Ohamán 15emberbõl több mint 10scout.
www.czekoart.hu
Hiszen pl. SirG kollega, aki vhogy elfelejtett továbblépni
egy-egy mapon elég nagy pusztítást tud okozni.
Persze a ,,fragvadászatot'' énis lenézem.
Strength and Honour!
Tegnap kihívták õt egy kis dogfigthra. Háát, nem semmi módon büntetett...
Olyan prímán bombáz hogy egy lövést nem bírtam leadni rá a tank géppuskájával. Tízbõl talán egyszer ha El Alameinen elértem a zászlót...
A legjobb a publikon pedig hogy szótár nélkül valszeg nem megy a NO Tank"

Pontosan tudom, hogy a scout ahhoz képest, hogy szinte alig hal be, ahhoz képest sokat tud pusztítani, DE !
De amikor az effektív mivoltát boncolgatjuk, akkor azt hiszem beláthatjuk, hogy az esetek nagyrészében használhatatlan.
És a scoutban nem az a fõ gáz, hogy nem igen lehet egy " gyorsreagálású hadtestet " megtölteni velük, hanem az, hogy jó részüket még az az egyébként nem elhanyagolható tény sem zavarja, hogy 3 perce nincsen egy tetves zászlónk sem, nyugodtan " skilleskedik " tovább.
Soxor tapasztaltam ezt, és hidd el, emiatt szoktam néha - ha úgy tetszik - " primó " beszólásokat hallatni.
Nem vagyok én olyan tahó, ahogy néha a publicon kinéz, hidd el, de van úgy hogy " kicsúszik " ez az 😊)))
A scout arra jó, hogy amikor null kilóméteres játékos vagy, akkor egyrészt legyen egy kis sikerélményed, másrészt meg amig döglesz valahol egy bokor mögött és osztod az észt, addig is figyelheted a távcsövedben a játék menetét és levonhatod a konzekvenciát.
Megeshet, hogy bazira nagyot tévedek, de ez az én véleményem. Én is voltam eleget scout, amikor június körül elkezdtem az egészet, de aztán meguntam, mert nem elégítette ki azt az igényemet, amit az elsõ vonalban történõ hentelésben lehet érezni.
Ennyi meg egy bambi.
😊)
www.battlefield.hu
Inkább akkor önti el a sz*r az agyam amikor pl El Alamein-en a sok ambíciózus pilóta kezdemény ott csoportosul a reptéren egy szem repülõ reményében. A többi ember meg szopik a zászlóknál.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Azért sajnálom, mert szvsz amíg az ember a fejében nem fogja fel, hogy mirõl is szól ez a játék, addig lehet õ a világ legskillesebb játékosa, akkor is használhatatlan, sõt idegesítõ lesz.
Jobbulást, találkozunk az elsõ vonalban

Ilyenkor én elcsászkálok az õ fõbázisukra, és ha anyáznak, megmondom hogy ki miatt van.
Bár hallottam, hogy te alapban is egyxrûen odavagy a scoutokért

Strength and Honour!
1. Hogy legalább az alapbázison ne kelljen skilles scoutoktól " rettegni "
2. Hogy az adott embert kis közösségünk ne úgy szokja meg a késõbbiek folyamán, hogy " Jaaa, az a kis görény, aki mindig az alapbázison campel "
Ha valaki ebben ártó szándékot vagy rosszindulatot feltételez, nos , az az õ baja.
" Egyebet nem t'ok mondani, kérem kapcsolja ki ! "
Egy kis dolog is elég nagy kárt tud okozni, ha nagyon gyorsan mozog

Strength and Honour!
www.battlefield.hu

Valamelyik NB meccset pl nem rögzítették.
Inkább elõre szólok, abból nem lehet baj..
rámszóltak, h menjek onnan, és ez elég volt egy életre.
Namármost vannak olyanok akikre ilyen nem hat.

Strength and Honour!