Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fritz Von...
TUVOK!!!! Privát ment! Légyszi SOS intézd! KÖSZI!

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Sickboy
Óóóóóóóó ne máááár .. Pont az van nekem is.

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

BBwork
szentem meg akik 2vh-t akarnak maradnak, aki vietnamot az megy, aztán lesznek öszvérek, meg nemtommi😊))

www.battlefield.hu

Fritz Von...
Sztem rendesen fogják optimalizálni. Nyilván nem lesz már elég a Ti4200-es sorozat mondjuk.

A BF sztem sok helyen polcra kerül... Talán nálam is, dee ezt még nemtom.

Sickboy
LOL ... Egy valamit azért kihagytál a végére : A Meggymag féle jól ismert mondatot 😊 Úúúúgy röhögtem volna egy jót itt végtelen kegyelmemben 😊

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

Sickboy
Tény. Elõre félek tõle, hogy nehogy valami 100 rongyos videókártyával mûködjön normálisan, mert akkor lehet megint izmosítani. És sajna nem nagyon szakadt rám a Nemzeti Bank mostanában.

braincruiser
alapból túl fogja élni.
és még "nagy" sem vagyok.

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

Kispósi
már csak azért is túléli mert nem mindenkinek lesz oyan gépe amivel élvezhetöen lehet majd játszani. eleinte legalább is biztos nem

Every passing minute is another chance to turn it all around.

Pink Tiger
thx az informálást

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Pink Tiger
szerintem túléli de kivcáncsi vagyok én is
meg hogy mit gondolnak a nagyok..😊)

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

én arra leszek kiváncsi, hogy BF'42 túléli-e a Vietnam-ot, vagy a polcra kerülnek a CD-k...

http://gaborszantai.co.uk/

Hát apám amilyen képet láttam a game-rõl...a napalm után mást nem is lehet ott vagy két hétig csinálni:-)))))))))))))

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Kispósi
egy kérdés: le lehet már tölteniiii????? (DC++??)
Mert azon az info oldalon az van hogy van egy EAUK Vietnam server. Amit persze nem tok megnéni hogy tényleg van e mert nincs vietnamom fent 😊

Meggymag
Mivel megyek el ezért csak egyet mondanék a scout-os témához. 2 fajta létezik: az egyik aik tényleg kezdõ még és ez az a kaszt amivel nem kerül az ellen szeme elé és bátran gyakorolhat és a másik az a scout aki egyszerre tudja segíteni az assikat, tud célt adni + egyes jármûvekbõl, AAkból is ki tudja szedni az embereket. NEm egy olyan warunk volt már ahol a CoFB használt scoutot és nem is kis sikerrel mert az ellen nem szokott felkészülni az ilyen kasztra komoly meccsen. SirG nálunk meg nemcsak hogy kivánló scout de legalább olyan remek assi szal most már nem csak eme kasztként vetjük be az egyes pályákon. Semmi baj nincs a scoutokkal legalábbis azokkal akik nem arra használják a repcsit pl alameinen, hogy a pályát övezõ hegyre ugráljanak vele és végig feküdjenek a hegytetõn várva a bázison megszületõ szerencsétlenekre. Elég uncsi dolog lehet...

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Kispósi
jó reggelt!

Köszi az infókat, élvezet volt olvasni. már alig várom

braincruiser
dehogy..most fog csak igazán elkezdõdni😊)

és majd milyen fura lesz, hogy egy NAPALM bombázó fog kiugrani a célfelett, hogy foglaljon 😛

KÖSZ!

Strength and Honour!

erdos
Fordítás:
Nehéz lesz megtalálni

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

És nézzük meg a másik oldalát.
Ha mondjuk Tobrukon percekig tart megtalálni egy bújó embert mennyi lesz itt, amikor a derékig érõ dzsindzsásban keresed a rohadt kis terepszínû ferdeszemût, akinek csak az a célja, h nagy fekete faberakásos mûbrokijával anal intrudert végezzen rajtad.
Hát nem mondom

Strength and Honour!

Naasszem befellegzett a sok önálló Rambo akciónak:-)))))))))))

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

BBwork
fehérítés = 30 sec
ergo egyedül nem egy életbiztosítás belevágni 😊

www.battlefield.hu

Következõ szituáció:
mondjuk utsó vietként sunyulsz zászlót foglalni kezedben egy AKval. Már maga a fehérítés is több 10 mp, de közben persze jelez az ellennek, és megjelenik kapásból egy F4, rögtön a nyomában 2 felfegyverzett Huey, és persze elegáns belépõvel egy M16al felszerelt elit amerikai osztag.
Hát esélyes

Strength and Honour!

sõt a fákat is, úgyhogy minden csak a látást fogja korlátozni a lövedéket nem - lõni úgy kell, mint El Alameinen...😊))

braincruiser
azért mondjuk arra én is kiváncsi lennék, hogy pl. az AK-val vagy akár az M60-al át lehet-e szakítani a nádházikókon..
mert ugye egy két ilyen kaliberû fegyverrel nehogymár be kelljen mennem a házba ;-)

Fritz Von...
Emellett nem volt optimalizálva és egy 2000-es procin, FX5900-cel, 512 Rammal képregény volt gyakran.

Fritz Von...
Sajnos a két óra alatt nem volt idõ mindent tesztelni. 😞

Jójó szép meg minden de szerintem sokakat érdekel, hogy mi lett a hitdeteksönnel és a textúrátlövöm bugokkal.
Milyennek ítélted meg a hitbox részletességét stb stb stb.
Errõl csiripelj madárkám 😊

az ünnepi kaki...

erdos
A robogó a tuti...

erdos
Nem semmi ahogy a heli viszi a tankot a pozícióba...
Mennyivel több stragégiát lehet majd alkalmazni....
Szédületesen jó lesz.

ezért már megéri 'cong-nak lenni😊))

braincruiser
wow... M60-as is lesz...
asszem akkor komolyat fogok nyomni vele a szántásban😄DDD

Fritz Von...
😊)

Legalább ötszörösen túlléptem a keretet. 1500 karakter helyett 1500 szó lett. 😊)))

erdos
Kicsit bõvebben nem lehetne? 😊
Baccus mennyit kell még várni????
Na végre megint lesz JÁTÉK a piacon...

Sickboy
Köszi a leírást, csorog a nyálam 😊 Miért nincs már március ? 😊

BBwork
veled mindig csak a baj van... szemezgess innen
😊

www.battlefield.hu

Cobra.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Köszi Te ratyi, az ingame képek hol vannak?

Háj evribádi:-)

0Fritz0
Köszönjük az infót, friccikém! De már megint olyan szûkszavú voltál... 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Sickboy
Nézd, ha az illetõ olyan mint az izém, akkor neki semmi sem fog semmit sem jelenteni.

Tehát nem a dili flepnikbõl indultam ki, hanem, aki tényleg hajlamos arra, hogy neadjisten fejlõdjön is 😊

braincruiser
nekem meg az okoz csak igazán nagy örömöt mikor észreveszem, hgoy mögöttem egy csúszómászó közeledik kezében egy szabjával😄D
megfordulok és úgy zoomnélkülpaff, oszthanemtalál hirtelen kettes és tûztûztûz😄DD
és ha szerencsém van akkor scout-os volt és nem kell lemennem újratölteni.

Na csak megtaláltam a képernyõtisztítóta snipereknek :-)
És Piszkos Fred kommandója hallatszik a hajón: SÖRT!

Strength and Honour!

Sickboy
Nekem ilyenkor az okoz örömet, amikor odakúszhatok hozzájuk és elvághatom a torkukat 😊

0Fritz0
Igazán megszokhattad volna, hogy vannak fix témák: BC, Kaja, TK/DTK, Pia, Sniperek, Csajok, Csít, Pia, Lamerek, Csajok, Abbahagyom a BF-et!, Kocsik, Klánok, Pia... és persze ezek tettszõlegesen mixirozott egyvelege. 😉

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Valaki írta itt az elõbb, hogy a scoutolásból sokat lehet tanulni, mert átlátja a játékmenetet meg minden ...

Hogy ez mennyire nem igaz, arra csak egy nevet kell említenem .... Angyibangyi .. 😄

Kovács legény

www.czekoart.hu

braincruiser
tökéletesen egyetértek.. persze csak akkor ha az a scoutos nem épp azon a helyen fexik amit perceken belül belõnek az ellen tankjai és ütegei😄DDDDD

ignore elõzõ emil. Leszedték
Az meg azért volt, mert szeretem a hülye fejét ! 😄