Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...
www.battlefield.hu
A BF sztem sok helyen polcra kerül... Talán nálam is, dee ezt még nemtom.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...
és még "nagy" sem vagyok.
\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"
Every passing minute is another chance to turn it all around.
meg hogy mit gondolnak a nagyok..😊)
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
http://gaborszantai.co.uk/
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
Mert azon az info oldalon az van hogy van egy EAUK Vietnam server. Amit persze nem tok megnéni hogy tényleg van e mert nincs vietnamom fent 😊
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Köszi az infókat, élvezet volt olvasni. már alig várom

és majd milyen fura lesz, hogy egy NAPALM bombázó fog kiugrani a célfelett, hogy foglaljon 😛

Strength and Honour!
Nehéz lesz megtalálni

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Ha mondjuk Tobrukon percekig tart megtalálni egy bújó embert mennyi lesz itt, amikor a derékig érõ dzsindzsásban keresed a rohadt kis terepszínû ferdeszemût, akinek csak az a célja, h nagy fekete faberakásos mûbrokijával anal intrudert végezzen rajtad.
Hát nem mondom

Strength and Honour!
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
mondjuk utsó vietként sunyulsz zászlót foglalni kezedben egy AKval. Már maga a fehérítés is több 10 mp, de közben persze jelez az ellennek, és megjelenik kapásból egy F4, rögtön a nyomában 2 felfegyverzett Huey, és persze elegáns belépõvel egy M16al felszerelt elit amerikai osztag.
Hát esélyes

Strength and Honour!
mert ugye egy két ilyen kaliberû fegyverrel nehogymár be kelljen mennem a házba ;-)
Milyennek ítélted meg a hitbox részletességét stb stb stb.
Errõl csiripelj madárkám 😊
az ünnepi kaki...
Mennyivel több stragégiát lehet majd alkalmazni....
Szédületesen jó lesz.
ezért már megéri 'cong-nak lenni😊))
asszem akkor komolyat fogok nyomni vele a szántásban😄DDD
Legalább ötszörösen túlléptem a keretet. 1500 karakter helyett 1500 szó lett. 😊)))
Baccus mennyit kell még várni????
Na végre megint lesz JÁTÉK a piacon...
😊
www.battlefield.hu

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Tehát nem a dili flepnikbõl indultam ki, hanem, aki tényleg hajlamos arra, hogy neadjisten fejlõdjön is 😊
megfordulok és úgy zoomnélkülpaff, oszthanemtalál hirtelen kettes és tûztûztûz😄DD
és ha szerencsém van akkor scout-os volt és nem kell lemennem újratölteni.

Strength and Honour!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Hogy ez mennyire nem igaz, arra csak egy nevet kell említenem .... Angyibangyi .. 😄