Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DC? 😉
Ja egyébként ma bevezették melóhelyemen a netet. 😊
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Micsoada alma vagyok.. A nevemet enm tudom leírni normálisan... 
Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult id?t a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik.
A mai napon véglegesen döntötünk és megvan az uj nevünk.
Expectants Of the Final Force -EOFF-
Magyarra leforditva "A Végsõ hatalom várományosai."
Akkor ma este bemutatkozik a legujjab BF klán...
exJCSR Hnuzerkampf = -EOFF- Hunzerkampf
Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult id?t a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik.

Ez a logo már majdnem egy hónapja nincs. VAZZE!

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

én már nem bírom az ilyen fokozott tempót.. szeretek nyugodtan otthon üldögélve battlefieldezgetni😄DDD
\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"
...576 OnLine...
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Egyforma reakciók, miazmás...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
rohadjon + az összes BKV-ellenõr!
de,hogy nehogy +szóljanak az OFFtopic miatt:
a sniperekhez tudnám hasonlítani õket - sunyin lapítanak és amikor nem számítasz rá lecsapnak... 😊
FoP!-60k-69k + 70k! :)

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Azóta is ragad a pofám a kockacukortól...
Mikor megnéztük Firenzében a Dávid szobrot senki fényképezte a szobrot...pedig csak kicsit melegem volt a pólóban...dehát ez van, meg kell szokni.

Így is alacsonyabb vagy egy tizessel...
A szobor nélam is stimmel csak olyan "concept art"os.
(mint egy pezsgõsüveg...
)\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Én nem viszek, hátha elfelejteném ki vagyok...vagy kié a gép.
Amúgymeg adok egy kis iránymutatást: 185 centi, 90 kiló színtiszta izom, szoborra illõ vonások.

Tudod, addig nem vagy elég részeg amíg kapaszkodás nélkül tudsz feküdni a padlón...
Fényképezõgépet vinni, hadd lássam azt a rusnya képed...

Eljött hát a nap. Ma este, terveinkhez hûen egész frontos offenzívát indítunk az alkoholgyártó szervezetek romba döntésének céljából.
ELÕÕÕREEE!

Majd adunk nekik valami cukorkát, azt beájulnak.
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Miaz mindenki alszik még?
Ja és Grat FOP

Kedves adminok.
Ha lehet, akkor jelszavazzátok le a szervert, mert ma is fentvolt 1 Kamikaze nevü player (külföldi, mert nem értette az anyázást) és csinált vagy -50 pontot Omahán. Teljessen elbaxta a többiek játékát.
Köszönöm.

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
Akinek nem tetszik, az meg ne jojjon, azt kesz :-)
Minden tiszteletem a tiéd, amiért megszerezted, és azért mert a vki írt róla vmit...
Tudtommal mi ráadásul egy külön részben leszünk.
Nyugi nyugi.

Ennyi a lényeg, amit leírtam.
Peace
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Nagy valószínûséggel ,,
gL hF TuRuL Powers!

Ez nagyon LOL

holnap megtudjuk.
álló sor jobbról 2. nem rég még Lajoska volt,de úgy érezte meg kell tennie,hogy megtalálja lelkiharmoniáját 😄
Angyal kezdek megijedni Tõled...mi lett az ízléseddel? 😊
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"