Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danny
Ajjaj, miért érzem, hogy veszélyben a d
DC? 😉

Ja egyébként ma bevezették melóhelyemen a netet. 😊

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Úristen... Micsoada alma vagyok.. A nevemet enm tudom leírni normálisan...

Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult id?t a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik.

Hi all...
A mai napon véglegesen döntötünk és megvan az uj nevünk.
Expectants Of the Final Force -EOFF-
Magyarra leforditva "A Végsõ hatalom várományosai."
Akkor ma este bemutatkozik a legujjab BF klán...

exJCSR Hnuzerkampf = -EOFF- Hunzerkampf

Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult id?t a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik.

Ahhoj
LOL, miket meg nem élünk, Shaman idetalált az sg-re, és ráadásul még grafikai dolgokat is használt

tRs Shaman
És különben is!Mi az hogy nincs!?Látod,hogy van VAZE!

tRs Shaman
Én ilyen kis maradi vagyok Fritz!

tRs Shaman
Hát azért már én sem vagyok a régi.Kiscsikókoromban még simán bírtam a 3napos mulatságokat is.Most 1 szombat estétõl 3 napig használhatatlan vagyok.

munka_gorilla
Pedig nem volt annyira idegesítõ, mint a mostani!

Fritz Von...
Hát Shaman... Azt hiszem itt is tökéletesen érvényes a fórumozási szokásaidra vonatkozó összes megállapítás.
Ez a logo már majdnem egy hónapja nincs. VAZZE!

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

akkor te mar nagyon oreg lehetsz
braincruiser
akkor ez neked egy kemény hétvége lesz😄D
én már nem bírom az ilyen fokozott tempót.. szeretek nyugodtan otthon üldögélve battlefieldezgetni😄DDD

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

tRs Shaman
Nekem minden szombat az!

braincruiser
vazzzzzááááááááááá... az ivászta napja!😊

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

Mr Manson
Napi pletykarovatunk következik. Egyes internetes források szerint az EA hamarosan újult erõvel vág neki a Battlefield széria ismételt kiaknázásának, méghozzá PC-n, PS2-n és Xbox-on egyaránt. A hadszíntér azonban változik, ugyanis a II. világháború és Vietnám harcterei helyett ezúttal a modernkori hadviselés kap majd fontos szerepet, erõs multiplayer támogatással. Szintén a kiadóval kapcsolatos hír, miszerint újfent felmerült a Battlefield 1942 Xbox-ra való portolásának ötlete, Xbox Live támogatással. Az EA egyelõre egyik ügyben sem kívánt nyilatkozni.

...576 OnLine...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

erdos
Ugye a sokéves tapasztalat?
Egyforma reakciók, miazmás...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

erdos
Késeld le õket...

munka_gorilla
És ha kiszúrod, akkor sem lopakodhatsz mögé lekéselni, mert te leszel a rosszfiú!!!

reggelt!
rohadjon + az összes BKV-ellenõr!
de,hogy nehogy +szóljanak az OFFtopic miatt:
a sniperekhez tudnám hasonlítani õket - sunyin lapítanak és amikor nem számítasz rá lecsapnak... 😊

FoP!-60k-69k + 70k! :)

erdos
Szeptemberi gyerek vagyok, és visszaszámolás után rájöttem hogy rühellem a szilveszteri bulikat...

Tudod jó helyen jó idõben

Random_
Üdv a klubban! 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

erdos
Én az állakertben jártam így a Zsiráfketrecnél...
Azóta is ragad a pofám a kockacukortól...

Hm akkor egy kicsit közelebbit.
Mikor megnéztük Firenzében a Dávid szobrot senki fényképezte a szobrot...pedig csak kicsit melegem volt a pólóban...dehát ez van, meg kell szokni.

erdos
És ez csak a felsõtested...
Így is alacsonyabb vagy egy tizessel...
A szobor nélam is stimmel csak olyan "concept art"os.
(mint egy pezsgõsüveg...)

Én nem viszek, hátha elfelejteném ki vagyok...vagy kié a gép.
Amúgymeg adok egy kis iránymutatást: 185 centi, 90 kiló színtiszta izom, szoborra illõ vonások.

erdos
Aztán ne hozzatok szégyenbe..😊
Tudod, addig nem vagy elég részeg amíg kapaszkodás nélkül tudsz feküdni a padlón...

Fényképezõgépet vinni, hadd lássam azt a rusnya képed...

Reggeltet.
Eljött hát a nap. Ma este, terveinkhez hûen egész frontos offenzívát indítunk az alkoholgyártó szervezetek romba döntésének céljából.
ELÕÕÕREEE!

szvsz nem kell jelszó, csak -6 után kick. Jól bevállt beállítás, 10 fogorvosból 8,4 ezt ajánlja.

Semmi rondát nem írt róla a cikk, ráadásul õk ebédidõben jártak ott, mi meg este fogunk ... Szerintem nagyon rendben lesz a dolog, esetleg balos érzületû kollégáinkat sérthetim majd a magyarság néhány jelképe dehát ... van ilyen.
Majd adunk nekik valami cukorkát, azt beájulnak.

HU.man Josy
jó reggelt!

Danny
+Fo 😄DDD Bazz de reggel van!

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Danny
Gogadjunk hogy ez a szemközti étterem reklám anyaga. 😉

Jó reggelt.
Miaz mindenki alszik még?
Ja és Grat FOP

UPC BF1.5 Public|29ms|195.184.181.15:14567
Kedves adminok.
Ha lehet, akkor jelszavazzátok le a szervert, mert ma is fentvolt 1 Kamikaze nevü player (külföldi, mert nem értette az anyázást) és csinált vagy -50 pontot Omahán. Teljessen elbaxta a többiek játékát.
Köszönöm.

Jó neis tudjam meg.

Meggymag
Tudod Pepti a pia mindenhol jó szal kit érdekel a többi. Sok BFes együttvan és az már szar nem lehet!!!!

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Meggymag
Hol kaptam fel a vizet? Leírtam, hogy ez van. Ha én felkapom a vizet akkor kicsit máshogy nyomom...szal nopara!!

“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”

Pepti
Meggymag: nyugi, szvsz ez tokeletes lesz :-)

Akinek nem tetszik, az meg ne jojjon, azt kesz :-)

Meggymag most õszintén: a faszért kell felkapni a vizet?!?

Minden tiszteletem a tiéd, amiért megszerezted, és azért mert a vki írt róla vmit...
Tudtommal mi ráadásul egy külön részben leszünk.
Nyugi nyugi.

Jó8

Nem publikus a dolog...már aki nem akar tudni róla az nem tud..
Ennyi a lényeg, amit leírtam.

Peace

Iceman
Jó lesz ez. Thx.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Meggymag
Nem ajánlott senki semmi más helységet ahová közel 150 ember befér így ez van. Sajnálom....

Mr Manson
Mi mi?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Nemhivatalos közlemény: a JCSR klán a minapi incidens miatt, és elkerülendõ a jövõbelieket új néven indul újra.
Nagy valószínûséggel ,,T-N Nick'' néven fogunk ezentúl futkározni.

gL hF TuRuL Powers!

...és ne keltsünk más módon sem feltûnést, például ne nevetgéljünk, vagy ne nézzünk más emberek szemébe. Pusztán a béke kedvéért öltsünk enyhén szorongó kifejezést magunkra, csendben, szinte suttogva beszéljünk, és viselkedjünk úgy, mintha az imént szökellt volna el a mosogatópult elõtt a csodaszarvas, vagy gondoljunk arra, hogy a konyhában éppen most vérszerzõdik a hét vezér...
Ez nagyon LOL

Pepti
Ja en mar kajaltam ott par eve, mikor meg Bp-n dolgoztam es annyira nem volt gaz, mint ahogy itt leirtak, es hat talira nem enni megy az ember, hanem beszelgetni meg mellekesen inni. A lenyeg, hogy ne tablettas legyen a bor meg hogy ne legyen draga. Szvsz.

Pepti
Szvsz egyeduk Seatnak van izlese. A tobbi meg siman mezei modon randa ;-) Ja es Angel, mondjuk meg az igazat! Ez foci csapat VOLT, de valojaban a 11 megmaradt eredeti arulo kapta szponzoruktol...

Ez is 1 vélemény.
holnap megtudjuk.

álló sor jobbról 2. nem rég még Lajoska volt,de úgy érezte meg kell tennie,hogy megtalálja lelkiharmoniáját 😄

Angyal kezdek megijedni Tõled...mi lett az ízléseddel? 😊

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Elsõ és hátsó sor 😊