Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
De amíg -20 fokban kell fagyoskodnom éjjel, mert az agyoniskolázott sofõr úr kávézgat a végállomáson a melegben és kimarad egy járat, aztán nem férsz föl a buszra a melegedõ és kellemes szagokat árasztó hajléktalanoktól... Na, szóval majd ha ez megszûnik, akkor mosolyogva az arcába tolom a bérletemet az összes ellenõrnek akit csak meglátok.
Na melyik filmbõl idézek:
-Világjegy! Világjegy!
-Igen, tudja, hogy világjegy!
/lázadás

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
ne is haragudj,én bérlettel járok! 😊
az igaz,hogy ma vettem bele elöször azt a belevaló izét.
ami havonta kell 😊
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
-Miért mérleghintázik az iraki? -Azért, hogy bosszantsa a mesterlövészt...
FoP!-60k-69k + 70k! :)
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Egyebkent Shaman meg Angyal mar elindultak Bp-re, es felig reszegen mar telefonaltak is, hgoy ma inni kell :-)
www.battlefield.hu
Mi kb.10-en megyünk,az pont egy asztal.
www.czekoart.hu

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Akkor akik korán érkeznek kéretik erõltetett menetben alkoholizáljanak, hogy minnél rövidebb idõ alatt elérjék a horizontális poziciót a fal mellett (lapjával) átadva így az ülõhelyeket a késõbb érkezõknek.
Köszönjük.

Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult id?t a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik.
aztán semmi lövöldözés!
másfél hétig offline: aPa
más ember hülyesége miatt ne Neked legyen gyomorfekélyed :D kezd kivetni magából az internetes társadalom: ma senki nem akart nekem viagrát eladni :(
sajnálom,hogy nem dumázhatunk 😞
csak nem akartam hülyén nézni 😄

Tobruk_not_big
:-)))))
:-)
)))))))
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
majd otthon.
apropó: maga jön?
fotozni csak kéne 😊

Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult id?t a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik.
Mellesleg ezt nem igazán a melóhelyen kéne, tessék dolgozni! (Meg aztán nem valószinü hogy bírná a melós-vas) 😊
nincs türelmem kivárni... 😊

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

pedig dehogy! 😊

hát én biztos nem fogok képernyõ elõtt böfögni a találkozó után.. helyesbítek..nem elsõsorban képernyõ elõtt fogok
viszont hentelni lehet hentelek egyet még😄
\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"
22:00
23:00
24:00
00:00
01:00
02:00
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"