Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HUman Soldier
Vagy win reinstall.

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!

Valen
Van hogy a Deanon Tools kavar be, uninstalláld, és úgy próbáld ki.

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Ha kikapcsolom a deamon toolst, akkor most csak akkor reboot ha kilépek bf-bõl :-]
Valen
akkor a modemed/hálókártyád akad a hang vagy videó kártyával.

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

45.23detonátor MSI legfrisseb hangkályhadrájver. Egyszer volt hogy windows meghalt és így kiesett a regisztribõl a BF de utánna patch visszarakta a dolgokat. Ha single-be vagy coopba jáccom semmi gond, csak ha inet-es.
HUman Soldier
Lehet hardverhiba.

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!

Cobra.
Milyen géped van, melyik drivereket használod ?

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Baj van:
Már 1.5nél is csánlta (eggen, krekkelt volt akkoris):
Néha map töltéskor, de fõleg hosszabbjáték után kilépéskor resetelte a gépet a BF, de úgy azon nyomba, minden screen nélkül. Most 1.6-nál bármilyen konnektkísérletnél már resetel pályabetöltés megkezdésekor a csík elindulása után rögvest.
5letek?
Frankie
szvsz a DC-t a Nam motorja alá rakják 😊

Nem bizti, a Namot is feldobták a multikasztolással, meg a játékmenetet érintõ újításokkal ( 30 sec-es, támadószámfüggõ foglalás pl. )

AirborneRanger

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Cobra.
Valahol olvastam, hogy a BF:Vietnam után akarnak egy következõ háborúból is játékot csinálni, így már elég egyértelmû, hogy mi lesz a következõ. Csak tudnám, hogy mire fel fognak pénzt kérni, amikor a DC-n már alig van mit alakítani.

505thZajcev[PT]
Jah de a kespowa aze befigyelt RipHawk-nak 😄DD

Már megvan ... Durva, 550 K$ -t kapnak a DC fejlesztõi 12 hónapra lebontva, csak azért, mert annak idején nekiálltak egy jó kis modnak, és marha sikeres lett.

Hely Haribo, még egyszer megcsinálod a szerencsédet, de akkor valami Battlefield2012-t kellene elkezdeni fejleszteni !

Errõl hol lehet olvasni ?

Tegnap mit anyáztál ! Arról jutott eszembe... Mondjuk DvO is elég jól megszokta már, hogy dögölne meg 😄

505thZajcev[PT]
En lassan kezdem mar megszokni, szinte teljesen ra kell celozni, mint cs-ben!!!

Frankie
DICE megvette a DC-t cakk und pakk 😊

HUman Soldier
Nincs vkinek eladó GeForce 4 TI 4200-je?

Szerintetek az 1.6 alatt mi a gyík történt a netkóddal ?
MOST hová kell lõni ? Talán akkor közelítjük meg legjobban az igazságot, ha azt mondjuk, hogy minden patch-el kicsit közelebb kerül a találatot hozó belövési szög a futó cél tényleges helyzetéhez. 1.2 alatt még ilyen 2 centit kellett eléhúzni középtávon futó célra, most meg az a meglepetés ért engem ( és szerintem másokat is ) hogy egyre inkább csökken az elétartás. Közelharcban már "rá" kell tartani... Hehh, érdekes ez a game, amikor a jót furcsállja az ember, annyira megszokta a rosszat ! 😄

BBwork
a banner miatt elnézést, a battlefield.hu átállása miatt átmenetileg nem megy. remélem holnap mûködni fog 😊

www.battlefield.hu

Kovács legény
Traktor öcsém, NEKED MAX TRAKTOR😊

www.czekoart.hu

mi is szeretünk "Anya" 😊

(folyosó szélén oldalazva lelép) 😊

FoP!-60k-69k + 70k! :)

Kovács legény
Korán??? 20perc késésben voltam!30-kor kellett volna elindulnom.

www.czekoart.hu

air23
ja. mert nála van a dokódoláshoz szükséges másik kulcs 😊
thx ice

Cobra.
A maradék szerver is átállhatna már 1.6-ra.

BBwork
csak desert combattal nem mûködik. megoldást találsz a DC fórumon.

www.battlefield.hu

ATy007
Itt is van:http://w3.utp.hu/bftali/crack.rar

HU.man ATy007

Sziasztok!

És ti mit tudtok arról, hogy a crackelt verziónál 1.6-ban nem mûködik a TAB billentyûre megjelenõ játékoslista!?

Tudna valaki ebben segíteni?

elõre is köszi: zsolti

üdv: zsolti

Van már crack 1.6-hoz, tessék körbenézni DC++ -on !

BBwork
és van seat, aki a ruditudós 😊 szeretünk barbie

www.battlefield.hu

van aki keveset beszél,de sokat mond
van aki sokat beszél,de... 😊

FoP!-60k-69k + 70k! :)

Fritz Von...
Ja, pls magyarul Ranger. Annyira jó lehet, hoyg elfelejtette a nyelvet is. 😊))

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Cobra.
Ezt valaki lefordítaná magyarra ?

munka_gorilla
Te csak ne magyarázzál, láttam a bolond fejedet egy fényképen! 😊
Ezek után már nem csodálkozom semmin...

AirborneRanger
Közületek próbálta valaki az Experience WWII modot?
Kurva jó fegyvereken ironsight (még nem a legtökéletesebb) tankok kurvajók repülõk is ááá de faszák bocage át klett benne dolgozva kurva jól a németbázis északkeleten van televan a pálya bokrokkal meg nem olyan dombos nagyon faszás mindenkinek csak ajánlani tudom!
http://www.experienceww2.com/

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Fritz Von...
Shamannal már beszéltünk az ügyrõl. Nekem a jövõ hét teljesen kiesik, a következõ héten hétvégén nyomhatjuk.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Danny
Na te árulók gumicukor gyöngye, a gumicukros bácsi a Haribo bácsi. 😄

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Te gumimaci...

Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult id?t a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik.

Ahhoj
ne már.... cigit ne.... inkább gumicukor

Erdos ez szerintem nem kérdés hogy BB az anyánk.
Hiszen ezt mindenki tudja hogy õ az anyánk....
Jah anya: Még taktikát még ötleet még vacsit.....

Napjaink rohanó világában kész felüdülés, ha az ember válláról levesznek némi terhet és az ezzel felszabadult id?t a tényleg fontos pillanatok megélésének szentelhetik.

Beagle tenyészet nincs a környéken ?

BBwork
anyátok...
de jól hangzik ,)))

www.battlefield.hu

erdos
BB köszi a tanácsokat, ezentúl ha a többiek is megszavazzák szeretnénk tiszteletbeli anyánként tekinteni tereád...:-)
Most komolyan is:
KÖSZÖNJÜK!

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

hat azt ugye mgc nelkul is lehet :-) Marmint szeszelni, megoldjuk azt is trs berkeken belul :-)

Tenyleg: trs mikor lesz trs tali? valamikor az alapitaskor volt egy olyan, hogy havonta egy szeszturat nyomunk majd....
Cobra.
Szerintem jobban jár, ha ad Icenak egy flipes telefont

BBwork
majdnem 😊
de inkább azt kéri, hogy vegyen fel egy usert "a" néven, mert nem ismeri a billentyûzár fogalmát, és jelenleg air az elsõ record a telefonban, ezáltal ha csak ránéz a telefonra automatikusan air kap sms-t, hívást, miazmást 😊))

www.battlefield.hu

Random_
Pedig egy mgc tagjaként részt kell venned különbözõ találkozókon is ahol nem ritkán alkoholt is mérnek. 😊)

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Neeeeeem. A telefont vegye fel!
Cobra.
Ezen nem tudom, mit nem értesz Danny: Ice vegye már fel a telefonját, mert Air beszélni akar vele valakinek a felvételérõl, csak azt nem tudom, hogy melyik klánba.