Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
biliárdozok este, felvennéd?😄DD
\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"
Gazala/Aberdeen
A meccset a gamesports.de szervezésében angolul közvetíteni fogják, ha valakit érdekel a http://216.127.64.70:8200/listen.pls címen lehet meghallgatni.
www.battlefield.hu
Az meg nem olyan veszedelmes, hogy ne lehessen kibírni.
Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...
ezt kaptam nah:-)
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
De amúgy majd reinstallom ezt a 3 gigát egyszer ha lesz idõm :-(
ölébe ül egy szoke csinibaba és lecsókolja. Erre a feleség dühösen :
- Ki volt ez ?!
- A szeretom - válaszolja e férj nyugodtan.
- Hát én ezt nem csinálom tovább, azonnal elválok, mit képzelsz magadról?
- Drágám, a helyedben meggondolnám, ugye a nyaraló ,a nercbunda, az
ékszerek, a Porsche... Esznek tovább, kis ido múlva a feleség így szól:
- Drágám, az ott nem a Kovács ?
- De o az - válaszol a férj.
- És ki az a no vele - kérdi a feleség.
- A szeretoje - modja unottan a férj.
Mire a feleség:
- Te a miénk szebb, nem ?

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Reggelit magának is

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
http://GOro.hu
Vagy Kórea... vagy valami értelmes dolog...
De Irak lerágott csont. DC-n túl teljesíteni szvsz EA-nak is nagy falat lesz, ráadásul akkor BF elfelejthetõ még 2-3 évre.
Szal suxx.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
Kilépek az SG-rõl és mikor vissza lépek be kell jelentkeznem.Eddig nem kellet,ez miért van?
www.czekoart.hu
,))
www.battlefield.hu

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!
Különben is Fritz meg egy ....

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
386dx40 - 4mb - WD210mb - trid9100 - 3,5fdd - amaga14\"