Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fritz Von...
GOGO NB. Emellett a tRs is megküzd ma a továbbjutásért az Eastern Fronton az Enclave (volt Aristocracy) ellen. Ha nyerünk, megvan a továbbjutás.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

braincruiser
szia kicsi ;-)
biliárdozok este, felvennéd?😄DD

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

BBwork
21:00 NBrigade vs mouz
Gazala/Aberdeen

A meccset a gamesports.de szervezésében angolul közvetíteni fogják, ha valakit érdekel a http://216.127.64.70:8200/listen.pls címen lehet meghallgatni.

www.battlefield.hu

braincruiser
jóebédhez a nótát:-)

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

JCSR Morpheus
Más admin progit nem találtam csak ennek a 2.0-ás verzióját! remélem az már jó lesz!

Sickboy
Egyszerûbb ha újrarakod az egészet. Kevesebb idõbe telik, mintha leállnál pöcsölni vele, hogy mi lehet a gond. Különbenis fél óra alatt durván megvan tokkal vonóval.
Az meg nem olyan veszedelmes, hogy ne lehessen kibírni.

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Ezt most kaptam,de hang is kell:-)

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

Ideiglenesen a daemon tools kikapcsolása játék elõtt megoldotta, (csak játék után rebootol), de szerintem vmi cd-s hiba lehet vagy sérült fájl. Amikor szerverhez konnekt van, kétszer megy vég a csík, egyszer villámgyorsan sok várás után, utánna lassan amikor tölti a pályát. Az elsõ alkalom vmit cdkey azonosítás meg contentcheck mehet, valószínû ezek közül vmi.
De amúgy majd reinstallom ezt a 3 gigát egyszer ha lesz idõm :-(
BBwork
😊

www.battlefield.hu

Ajánlom a PUTTY-t én is ezt használom,vagy a konzolt:-)))))

erdos
Férj és feleség reggeliznek egy elegáns hotel teraszán, mikor is a férj
ölébe ül egy szoke csinibaba és lecsókolja. Erre a feleség dühösen :
- Ki volt ez ?!
- A szeretom - válaszolja e férj nyugodtan.
- Hát én ezt nem csinálom tovább, azonnal elválok, mit képzelsz magadról?
- Drágám, a helyedben meggondolnám, ugye a nyaraló ,a nercbunda, az
ékszerek, a Porsche... Esznek tovább, kis ido múlva a feleség így szól:
- Drágám, az ott nem a Kovács ?
- De o az - válaszol a férj.
- És ki az a no vele - kérdi a feleség.
- A szeretoje - modja unottan a férj.
Mire a feleség:
- Te a miénk szebb, nem ?

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Cobra.
Az nem is fog mûködni, van egy másik server admin proram, nézz körül a www.bf1942.com -on

Hide and fear, Cobra Commander is here !

JCSR Morpheus
Hali, ha valaki tud segítsen! Miért van hogy az adminprogi nem csatlakozik a szerverhez amióta felraktuk az 1.6-ot? Át kell állítani valamit?Segítsetek hogy a lámák ne tudják ellepni aszervert! Ja a progi a Remote Server manager v1.4 KÖSZ elõre is!

erdos
Némá az elveszett báránka...
Reggelit magának is

Reggelt koma!

erdos
De nehezen éledezünk kollegák...

erdos
Reggelit mindenkinek

Reggeltet evribádi

Danny
Mémémé? Jóreggelt mindenkinek! 😊

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

HUman Soldier
jóó reggelt

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!

Random_
Szerintem azért lett megvásárolva a DC mert azt fogják kiadni csak feljavított formában?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

TheGOro
Hát kicsinek épp nem nevezhetõ de mostanában, már nincs olyan nagy (hanem sokkal nagyobb) OFF tenger mint régebben, így én is nyomon tom követni az eseményeket, meg ha kell felcsapok univerzális fordítónak hogy lefordíccsam Réndzsõr írásbeli megnyilvánulásait.

http://GOro.hu

TheGOro
Majd meglátjuk mit találnak ki a fõokosok...

BF4 szólhatna elsõ Villámháborúról is akár...
Vagy Kórea... vagy valami értelmes dolog...

De Irak lerágott csont. DC-n túl teljesíteni szvsz EA-nak is nagy falat lesz, ráadásul akkor BF elfelejthetõ még 2-3 évre.

Szal suxx.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Kovács legény
Megyek is aludni ,hogy 6-kor fitten és vidáman keljek!
Pá! Jóccakát!

www.czekoart.hu

ébresztõõõõõ! 😊

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

BurnBaby
lol. de sok bajod van. aluggy rá egyet ,)

www.battlefield.hu

Kovács legény
Úgy néz ki jó...de nem akarom elkiabálni
De most meg a freemail szart be>😞

www.czekoart.hu

Kovács legény
Basszus kész ideg vagyok!
Kilépek az SG-rõl és mikor vissza lépek be kell jelentkeznem.Eddig nem kellet,ez miért van?

www.czekoart.hu

Kovács legény
Köszike!

www.czekoart.hu

BurnBaby
http://www.gamehunter.hu/

www.battlefield.hu

Kovács legény
BF magyarositáshoz tud vki adni nekem egy linket pls?

www.czekoart.hu

BurnBaby
goro fiam mi ez a mostani nagy aktivitás a részedrõl, a mi kis topicuncban???

,))

www.battlefield.hu

TheGOro
Nemkénealudnod?

Danny
Magánügy ratyi!

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

JCSR Vaszilij Z
Egyik barátomnak is ez a hiba..Win Xp Hun t használ ,most sajnos nem tudom milyen cuccok vannak a gépében,win 98 cal minden ment.Most is csak az online játékkal van problémája általában betöltés közben restartol a gép..szal hardware avagy software problémára nem tudok gondolni mivel botok ellen tud játszani..bár fogalmam sincs mi lehet a gond ha rájössz szólj😊))

HUman Soldier
Nah akko azt már egybõl eredetiben fogom megvenni serverproblémák miatt.

House music is the king!Ízirájder öccsém ízirájder,ízirájder sannnyí!:):)73k winn!

Mr Manson
Gondolom (remélem) február!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

HUman Soldier
Vietnam mikor is fog kijönni március,és a demója?

Mr Manson
ehhh... azt hittem valami jó lesz az is!

Különben is Fritz meg egy ....

Fritz Von...
Ennek már egy bõvebb infoját is tudom. Merthogy azt lehetett sejteni, hogy lesz BF2. Ez ugye a Vietnam, ami nemsokára kint van. A következõ ilyen (sajnos) valami Irakos lámaság lesz, ezért kellenek a DC-s arcok. Mint ahogy a Viethez az EOD-odosok kellettek. Szal a BF 3 valszeg ilyen sivatagos-modern hadviselés lesz, ami spec engem már egyáltalán nem érdekel.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Mr Manson
"Egyes internetes források szerint az EA hamarosan újult erõvel vág neki a Battlefield széria ismételt kiaknázásának, méghozzá PC-n, PS2-n és Xbox-on egyaránt. A hadszíntér azonban változik, ugyanis a II. világháború és Vietnám harcterei helyett ezúttal a modernkori hadviselés kap majd fontos szerepet, erõs multiplayer támogatással. Szintén a kiadóval kapcsolatos hír, miszerint újfent felmerült a Battlefield 1942 Xbox-ra való portolásának ötlete, Xbox Live támogatással. Az EA egyelõre egyik ügyben sem kívánt nyilatkozni."

0Fritz0
Még megpróbálhatod régebbi vididriverrel, hátha.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

HUman Soldier
De ha csak bf-nél csinálja akko tuti vmi programhiba.

0Fritz0
Van benne valami...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Mr Manson
"Ha egy minõségi játékot összehozó stúdió és a játék egyik népszerû móduszáért felelõs csapat dugja össze a buksiját, akkor abból általabán csak jó dolgok sülhetnek ki. Nos, valami ilyesmi történt most a Battlefield: 1942 mögött álló Digital Illusions háza táján, ugyanis az urak a népszerû Desert Combat BF mod készítõivel léptek frigyre, hogy tudásukat egyesítve munkálkodjanak tovább a fejlesztõstúdió egyik - meg nem nevezett - projektjén. Az együttmûködés közel egy évig tart majd, mialatt 550.000 dollárból gazdálkodhatnak a felek!"

Valen
Bat : ez annál szerintem komolyabb, minthogy mi itt távdoktor cimszó alatt segíteni tudnánk

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

[CSF]Winter
Nekem is csinálta ugyanezt memóriahiba miatt. Ramot cseréltem, megjavult. Lehet az is segít, ha csak átteszed másik slotba. Bár nem garantálom, hogy nálad is ez az ok. 😊

386dx40 - 4mb - WD210mb - trid9100 - 3,5fdd - amaga14\"

Valen
Tegyen fel linuxot, az nem fagy és BF sem megy rajta olyan egyszerûen

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul