Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én azt hiszem lehet valami fix az 1.6-hoz, de se fileplanet-en se fileshack-en nincs semmi ilyen. Valaki???
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Van egy routerem.. tegnap elött vettem és szeretnék battlefieldezni de nem tudok szvsz a router miatt!
Couldn't execute program Go to view > options > games to configure this game. Tegnap tettem fel a 1.6 patchet?!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
ja joregg
aki nem ivott ma még valamit az meg kislány, de javíthat ha betol egy páleszt mondjuk most 😊))

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
😊
Mégegyszer nagyon köszi!!!
üdv: zsolti
Csak az SG megint ott van a top-on

Grat FoP ! 😄
FoP!-60k-69k + 70k! :)
FoP!-60k-69k + 70k! :)

Faki -Unknown- Lvl 50 Jedi Consular TOFN. inc to Retire Dagooz -Unknown- Lvl 40 RR68 Choppa Retired Faki - Lvl 40 RR61 Zealot Retired

"A BC a jobbik csapat jutalma."
ne tagadd 😄D
Faki -Unknown- Lvl 50 Jedi Consular TOFN. inc to Retire Dagooz -Unknown- Lvl 40 RR68 Choppa Retired Faki - Lvl 40 RR61 Zealot Retired
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
az a meleg,hogy a 3 "naaa" üzenetet 1* küldtem csak el 😊

seatot nem akartam mert mingya megy pelenkazni😊)
Ezért mátol leFoPaNaL a neved! 😄DD